home page contact us add accommodation terms of use
Guest House Yonchevi, Chernomorets
name:Guest House Yonchevi|stars:0|website:0|category:7
Guest House Yonchevi
Guest House Yonchevi 
3 Zornitsa Street, Chernomorets
+359 5504 2856, +359 889 341978
Моника Симеонова
3 August 2020, 17:13:51

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много гостоприемни домакини, хигиената е на ниво, прекрасна гледка от терасите. Три или четири пъти ходя там. Току що си тръгнах оттам и докато чакам автобуса си, пиша този коментар.
Мария
15 August 2018, 09:29:56

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хигиената не е на достатъчно ниво. Не се сменят кърпи, чаршафи, почистване на кошчета. Много шумно, не се спазват правила. Чува се шуртенето на водата, вентилацията от другите стаи. Няма достъп до интернет и за условията, които предлагат, цените са високи.
Симови
16 August 2015, 20:29:27

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
В къщата за гости е много чисто, приятно, има много весели домакини. Там се чувстваш като у дома. Стаите са прекрасни с изглед към морето. Препоръчваме тази къща на всеки, който иска да летува на море в град Черноморец.
Атанас Орешков
21 February 2013, 13:14:15

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Къща Йончеви е в центъра, удобно е за плаж.
Много готини и гостоприемни хора. Обстановката е чудесна. Препоръчвам къщата горещо на всеки, който иска да посети Черноморец.
Емилия, Петър и Ани
20 December 2011, 19:13:14

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
На нашето семейсто много ни хареса престоя ни при семейство Йончеви. С удоволствие бихме отишли пак, има всичко необходимо за да се чуства добре човек през така дългоочакваната почивка. Поздрави! Емилия, Петър и Ани от София
Гост
8 August 2011, 14:52:00

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Близо е до плажа и атракциите в градчето.
Не бих повторила да почивам в къща Йончеви поради непрестанното викане, тичане по стълбите и блъскане на вратите. Целият този шум е от самите хазяи и техните деца.
Стоянов
2 August 2011, 23:34:41

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Единственият пюс на къщата е, е че е близо до плажа.
Стаите са малки със западно изложение, което прави терасите неизползваеми до залез. Банята и тоалетната са в общия коридор и са по една за две стаи. Постоянно ни изключваха бойлера, може би с цел икономия. Нито веднъж не почистиха, а за смяна на чаршафи и хавлии въобще не може да се говори, такова нещо не се случи. И за капак последната вечер ни предупредиха, че трябва да се изнесем в 7:30 до 8:00 часа сутринта. А сега ще си позволя да цитрам брат ми който каза за тези хора следното: "За тях ние не сме хора, те ни виждат като десетолевки". Не препоръчвам тази къща за гости на никой.
Силвия Емилова Ангелова
29 August 2010, 18:21:30

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Поздрави от Кюстендил! Радвам се, че всяка година ни посрещате в страхотно настроение и прекрасна обстановка... Да сме живи и здрави и да почиваме и да ни посрещате още дълги години! По хубаво място за нас няма!
Емилия, Петър и Ани
24 August 2010, 09:34:13

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Къщата е много близо до плажа и е много удобно.
Нашего семейство за втора година посещава тази къща и сме много доволни. Има всички удобства за да се чувстваме комфортно, близо е до плажа и до центъра. Собствениците са много готини и добри хора. Поздрави на всички! Очаквайте ни отново!
Атанасова
31 January 2010, 21:53:53

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Поздрави от гостите от Монтана (2008)! Много ни харесва вашия семеен хотел - ново, чисто, близо до плажа и центъра на Черноморец! А гледката от балкона е много красива! Очаквайте ни това лято 2010!
Атанасова
30 July 2009, 15:48:19

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Къщата наистина е много близо до плажа и самия център на Черноморец.
По време на престоя ни нито се почисти, нито се смени тоал. хартия, камо ли кърпи! Да не говорим, че в Интернет бяха указани едни цени, а на място се оказа, че са по-високи. Къщата е адски шумна - постоянно се чува работата на вентилационната система и шум от течаща вода. Стаите са много малки, а в банята - могат да се къпят само джуджета. Последния ден, направо бяхме изгонени да си ходим в ранни зори. Със сигурност - няма да повторя.
Share your impressions of Guest House Yonchevi, Chernomorets
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2021 namerihotel.com. All rights reserved.