home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Chilingira, Vacha Reservoir
name:Hotel Chilingira|stars:3|website:1|category:1
Hotel Chilingira
Hotel Chilingira 
Vacha Dam, Vacha Reservoir
+359 888 581030, +359 887 211367
visit website
Камелия
2 July 2016, 20:37:48

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото е наистина страхотно. Прекарахме с мъжа ми три дни там и наистина си починахме. Стаите бяха чисти, управителката е много усмихнато и приветливо момиче. Всички се постараха да си прекараме добре. Собственикът също беше много учтив. Понеже чета коментарите на други посетители, да ви кажа честно като гост на хотела не би ми било приятно туристи и случайно преминаващи да се разхождат из комплекса и да ми смущават почивката. Така, че ограниченият достъп е много добре замислен… В крайна сметка избрахме мястото заради спокойствието, което ни беше осигурено…
Иванка Колева
3 June 2016, 18:02:40

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Природата е потресаващо красива! Уникални гледки!
Не препоръчвам обекта на никого!
Заградили са всичко с решетки и не можеш дори да погледнеш! Всичко, до което се докоснеш е частна собственост"! Как природата стана частна собственост? Нелюбезни! Нелюбезни! Нелюбезни! Не си заслужава да спирате там! По-нагоре може да отбиете и да се насладите на гледките.
Жена 3
4 November 2015, 12:22:57

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Гледка, просто подминете това място! Няма нищо положително!
Гнусно, нехигиенично и грозно. Отврат!
МГ
15 August 2015, 23:01:49

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много лошо обслужване, супер мръсно и неподдържано.
Ева
10 August 2015, 16:25:08

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Ужас. Много мръсно, мухи. Няма почти нищо от менюто, лошо обслужване, не знам какво да кажа... Жалко за мястото :(
Еми
23 September 2014, 11:42:09

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Обслужването е на много ниско ниво. Няма разнообразие от риба, просто не си заслужава да се ходи там. Поръчахме си пъстърва (друга риба нямаше), която не беше изпечена както трябва. Казаха ми: "Тука да не е Макдоналдс да искате такова обслужване". За сметката пак чакахме половин час и пак бяхме наругани. Повече няма да ходя там.
Раданова
22 August 2014, 22:10:36

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Гледката - на която, можете да се порадвате и на път към друго по-приятно място.
Изключително занемарен и неподдържан хотел. Стаята - разлепени тапети, миризма на канал, липса на климатик и дори комарник, поне в стаята, в която ние бяхме настанени - т.нар. "апартамент", неудобно легло, като цяло можете да се чувствате като в евтин крайпътен мотел, въпреки че цените не отговарят на нивото на такъв и обещават нещо далеч по-добро. Басейнът - мръсна вода, мръсни шалтета, има бар, който, обаче на работи. Общата тоалетна на басейна - мръсна, запушена, дори и последният подпис на служител, че е била почиствана, беше през юли (а ние посетихме хотела в края на август). Ресторант - липса на адекватно обслужване, въпреки че имаше поне 3ма души персонал, т.е. поне за 15 минути можете да се почувствате наистина незабележим и след нееднократни, постоянни опити - да се убедите, че не сте станали невидими внезапно. Изключително бедно меню (ако спрете пътьом за бързо хапване може и да е ок, но пак обслужването е бавно и част от така или иначе бедното меню - няма да ги има), липса на хигиена (за пример - пред нас сервитьор дори плюеше в мивката, в която се "миеха" прибори, чаши, чинии); цени - високи на фона на описаното по-горе. Озвучаване - в случай, че не е налице техническа неизправност - можете да се "радвате" на силна сръбска музика. Рецепция - няма, ако искате нещо (дори и само да си оставите ключа от стаята, когато напускате), по-добре е да се запознаете с това кой какъв е и да търсите някой от "отговорните лица" из хотела. В заключение - на път за Родопите или на връщане от тях се порадвайте на прелестната гледка - тя наистина си заслужава, но не рискувайте и без това кратката си почивка със скъпо заплатена липса на какъвто и да било комфорт на това място.
Г.К.
17 August 2014, 20:06:03

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Като цяло комплексът е замислен много добре и на прекрасно място, но не се поддържа. Не бих повторил почивка там, но бих спирал за хапване.
Много добра гледка, приветлив сервитьор Кари. Добра кухня, но сравнително скъпа - като за заведение в центъра на София. Стаите са далеч от пътя и няма да се чува трафика. Басейнът е приличен и се чисти не само с химикали. Ресторантът работи докато има клиенти. Собственичката е отзивчива.
Бедно меню, закуската е само един вид, ако сте за една вечер няма да ви натежи. Ниска хигиена в стаите, паяжини и косми от персонала или предишни гости. Много малка баня, душът е свързан с умивалника, а като седнеш на тоалетната си опрял краката във вратата. Леглата са най-неудобните, на които съм (опитвал да) спал, стари пружинени матраци, които в комбинация с неудобните възглавници ти гарантират, че няма да отпочинеш. Много тънки стени, лягахме и ставахме с малкото дете в съседната стая.
Георгиев
10 July 2014, 21:52:54

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Здравейте всички хора и гости на това уникално място! Бях с жена ми и децата на почивка там и хотела е наистина много красив. Персоналът им е уникален и кухнята много добра. Не знам всички тия глупости за какво ги пишат, но заради тях го посетихме и се уверихме че не са истина и пак ще дойдем при вас.
Петя Петрова
4 July 2014, 15:03:29

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасен, настръхващ и неописуем пейзаж!
Мръсотия до шия! Кухня и цени - безобразни! Замислете се и вземете мерки, а не само да печалбарствате без нищо насреща!
Мария Георгиева
2 July 2014, 21:20:21

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Посетихме комплекса с приятеля ми 2013 год. - Май месец. Гледката е невероятна и е много спокойно! Храната беше много, много вкусна! Всяка сутрин имаше избор от 3-4 неща за закуска- баница, палачинка, мекици и т.н. За вечеря си поръчвахме по меню - все вкусни неща, но най ми допадна пилешката каварма:) На няколко пъти ходихме на разходка до Пловдив и там хапнахме, но не случихме на ресторант и затова почти през целия престой посещавахме ресторанта на "Чилингира". Управителите на комплекса са много внимателни и услужливи. Запознахме се и със собствениците, много мили хора. Обърнаха ни голямо внимание и се чувствахме много добре!
Единственият минус беше почистването на стаите. Още при настаняването установихме,че стаята е доста прашна и мръсна. Но след като споделихме това на управителя, всичко беше оправено.
Вера
29 June 2014, 20:40:12

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Страхотна гледка и дотам.
Сърдити, надменни и мързеливи хора, същите и в уж новото менте Хепи в кричим. Хора, носете си сандвичи - това е положението - България има чудесна природа, но хората са гадни Жалко, че не четох коментарите преди да тръгна.
Стоянова
22 June 2014, 18:29:34

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Кухнята и обслужването не бяха лоши, но за тази цена може много повече, и не ми допадна да ми предлагат за закуска шкембе чорба, при положение, че има сандвичи, но трябваше да си ги платим явно, въпреки, че закуската е включена в цената. Дребни тарикатски номера.
Страхотна гледка и дотам. Достъпът до язовира всъщност е частна собственост, трудно се стига и за риболов.
Стаите на приземния етаж миришат на мухъл, полуизвадени контакти, разлепени тапети.
Даниела
9 October 2013, 15:08:58

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е чудесен - и като място, и като пейзажи - просто забележителен, едно райско кътче.
Изкарахме чудесна ваканция. Който не е ходил там, може само да съжалява.
Имаме препоръки само към кухята, персоналът беше много муден и бавно обслужваше клиентите. Всичко друго е ОК.
Гост
9 September 2013, 13:07:44

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Освен гледката, всичко останало се оказва огромно разочарование! На пръв поглед, красив хотел, приятен персонал и всичко е направено с вкус и стил. Но след като вече си се полюбувал на гледката, се появяват онези дребни нещица, които превръщат това чудно място в обикновен похабен хотел с лошо обслужване! Няма рецепция. Стаите миришат на влага, имат мухъл, тапетите са скъсани, аплиците на стените висят, има един единствен контакт. Скъсани чаршафи. Ужасно скърцащи матраци с убиващи пружини. Няма кой да изхвърли боклука. Вечер трябва да си носиш фенерче за да преодолееш многобройните стъпала на комплекса в тъмнината без да се пребиеш. Беше преметено на шестия ден от престоя ми, като до тогава се беше натрупало доволно количество боклук. А за паяжините, който бяха навсякъде, нещо като изоставена къща от години. Ресторантът: Мръсни покривки, счупени маси и пейки с невероятно похабена тапицерия, слабо осветление, бавно обслужване и лоша кухня. След двучасово чакане до 22:30, едната вечер си тръгнах без полагащата ми се вечеря. Дори тинейджър, който никога не е готвил може да направи по-хубави мекици (ако въобще може да се нарекат "мекици") и пържени филийки. Част от менюто са кебапчета с кокали и недопечено пиле. Изключително бавно обслужване, поради липса на персонал. Иначе момичето, което ни обслужва 6 дни от сутрин до вечер, без почивка, и винаги беше засмяна ме смая. Само в три от вечерите се намеси и друга сервитьорка. В единствения обяд, който имах там, и продължи около два часа и половина, (докато си чаках обеда да се наготви), забелязах 5 коли пътуващи, който се отбиват да се порадват на гледката и после решават да хапнат в ресторанта, да си тръгват без да им е обърнато внимание. Басейнът: Липсващи плочки по дъното, но това не е фатално. Но след като си решил в 11 часа да поплуваш преди да е станала адска жега, отиваш и виждаш, че сега чистят басейна - това е голямо разочарование! А ако решиш да пийнеш нещо, сядаш и чакаш от някой шезлонг да се надигне някой, който обслужва бара, и да дойде да те обслужи, понеже ти няма как да различиш човека сред почиващите. И как може някой да направи нещо наистина хубаво, и да го остави така да се руши? Може да разгледате малко снимки: http://www.snimka.bg/?album;aid=774337
Антоанета
26 August 2013, 01:08:17

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасна гледка и нищо повече!
Отвратително! Никога повече! За пръв път ми се наложи сама да почиствам банята и стаята. Чистачката беше безкрайно учудена кой върви след нея и и прави: ,,мизерии", след като снощи била почистила. Тоалетната беше доста... използвана от някой преди нас, два пръста прах по мебелите, чаршафите малки и намачкани (което означава, че не са изгладени и добре дезинфекцирани от предишните гости) за изкорубения неудобен матрак, чиито пружини нежно те масажират през нощта, спа-то е денонощно хаха. Няма рецепция, няма на кого да се оплачеш, че от някъде идва звук, наподобяващ хеликоптер на тавана, и не можеш да заспиш. Няма мрежи за комари и други едри летящи, който влизат в стаята, гостите размазват по тапетите около нощните лампи и никой не почиства. Я... в 1.04ч. хеликоптерът изчезна... Менюто безкрайно бедно, но каквото ядохме беше вкусно. Сервитьорките бяха любезни. До басейна не стигнахме, но и по добре като чета коментарите, които е трябвало да видя по-рано... Това ще бъде първото, което ще правя от сега нататък преди да отседна някъде!
Роси
22 August 2013, 09:07:37

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Природата е забележителна.Уникално място.
В стаите има плъхове! Хигиената на хотела е под всякаква критика!
Анастасия
11 August 2013, 23:06:57

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хубава гледка.
Всичко е отвратително!! Няма климатик, ужасна кухня, отвратителна стая, хигиена нулева.
Анна
27 July 2013, 01:22:11

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Местоположението е уникално красиво.
Много силно разочаровани от обслужването! Цените са извън коментар - много високи без никакво покритие откъм качество - важи за стаите, ресторанта и най-вече кухнята. В стаята нямаше климатик, нямаше одеяла,трябваше да си искаме и да обясняваме дори как така и защо!!! Дори не си бяха направили труда да заредят с тоалетна хартия. Менюто в ресторанта не отговаря дори и на половината от сайта. Персоналът въобще не гореше от желание за обслужване на гости -от сервиране до каквото и да е отношение. А, да ..... нямаше рецепция. Регистрацията стана на масата в ресторанта.
Коларов
9 July 2013, 18:44:15

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Явно е необходима проверка за всичко, което се случва в този хотел! Информацията от сайта на хотела няма нищо общо с реалността!
Христина
1 July 2013, 13:44:10

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото на комплекса е уникално.....ноооо до там!
Собственикът е вложил средства, но не разбирам защо не се поддържа това райско кътче. Обслужването и персоналът са меко казано ужасни. Мръсно и неподдържано, със захабени маси и пейки /навън/. Като седнеш на маса можеш да разбереш какво са консумирали предишните клиенти, защото покривките не се почистват или тупат. Сутрината в 8:15ч. няма кафе защото "машината не е загряла", а в ресторанта се разхождаха хора от персонала по пижами, не беше проветрено и миришеше ужасно. За полагаемата закуска /пържени филии/ се чакаше около 45-50мин., свърши сладкото и........!!! Апелирам към собственика на обекта да се погрижи за качеството на обслужване и персонала, защото мястото наистина е ВЕЛИКО и си личи, че са вложени средства и труд, но защо трябва да се пропилее всичко това от нехайството на някой???
Спаска
24 June 2013, 09:14:02

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Ефектен хотел на прекрасно място! Уникални гледки! Изключително красива природа!
Собствениците са много гостоприемни; Управителят е на "мястото си"; персоналът - много вежлив и приятен; храната беше вкусно приготвена. Нямам забележки!
Пътят на места не е добър, но си заслужава да се отиде до това прекрасно място!
Таня
5 July 2012, 21:17:17

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Уникална природа, страхотен комплекс.
Доволна съм от всичко видяно през първия ден от престоя ни в комплекса .Нямам забележки, вижда се, че комплексът е строен с много любов, вкус и стил...има неща, които не са довършени, но хубавите неща искат време. Желая успехи на собствениците и всички планове да се реализират.
Станимира
8 November 2011, 14:59:29

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото на хотела е прекрасно, както и самия хотел! Ресторантът е с добра кухня. Големи и просторни стаи с невероятна гледка от балкона. Във фитнеса може да стоиш с часове и да се забавляваш. Има къде да се разхождаш! Язовирът е прекрасен!
Единственото нещо, което не ми хареса беше, че басейнът не ставаше за къпане. Водата беше 22 градуса а все пак е месец ноември...
Ася
4 August 2011, 12:18:55

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е на едно от най-хубавите места в България.
Описанието на Мария няма нищо общо с действителността! Да започна с "ресторанта" - гледката от него е прекрасна, само че трудно може да се види през прозорец изцапан с фекалии на мухи, полепнал с отдавна умрели мушици и паяжини! В средата на заведението някога е имало животинка поставена там като атракция, от която разбира се е останало само мръсната клетка и миризмата. И ето че пристига сърдитата сервитьорка, естествено не поздравява и носи един ламиниран лист вместо меню - на въпроса ми има ли супи ме поглежда така, сякаш й искам пари на заем! Останалата част от менюто хората преди мен са го написали. На басейна има снимка на спасител вместо такъв, Спа-то е една кушетка, около която няма и помен от масажисти. Избрахме си да се настаним в тази част на хотела, която гледа към язовира - груба грешка. Тя вероятно е по-старата част на хотела и миришеше ужасно на мухъл. Описаните от Мария мини бар и хладилник естествено не съществуват, няма и климатик. Спалнята се състоеше от 2 доближени едно до друго легла с матраци облечени в промазан плат, върху които по цяла нощ се опитвахме да се задържим. Няма рецепция, няма управител, никъде не те регистрират - пълна пародия!
Чавдар
9 May 2011, 10:49:04

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много красива гледка. Но само толкоз.
Няма възможност за практикуване на спорт. Ужасна кухня . Не стига че е безобразно скъпо, но и храната не струва. Нямам против да дам повече пари за храна, но за качествени неща. Не стига че нямат меню, а и скарата дето пробутаха бе под всяка критика. За пържените картофи и салатата да не говорим. Никога повече няма да стъпя там. Персоналът е некадърен и неприветлив. Условията в стаите се понасят, но не отговарят на цената си. Стая без климатик, никакво отопление и неудобни кревати.
Виолета Маринова
2 May 2011, 16:45:26

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Гледката от хотела е прекрасна, страхотна природа. Всичко е направено с много пари и желание.
Никога няма да повторя престоя си там, дори и невероятната природа не можа да компенсира мизерията в този хотел. Персоналът е под всякаква критика. За цената на нощувка се очаква поне да са почистени стаите - хигиена нулева, леглата са неописуемо неудобни, може би защото са доста овехтяли. За Великден нямаше нищо - нито вътрешен басейн - беше празен, нито останалите неща посочени в описанието на базата. Сега дойде ред и на менюто. Четейки коментарите на тази страница мога само да кажа, че нищо не се е променило. Менюто представлява две странички, малки странички - кебабчета, кюфтете и пържени картофи, които след може би третата върната порция разбраха, че не ги искаме сурови и хрупащи. Ужасни условия, покъртително обслужване.
Андрееви
10 October 2010, 17:30:18

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Комплексът се намира на невероятно място, гледката към язовира и планината е превъзходна....
...но обслужването е под всякаква критика! Пържените картофи, които поръчахме бяха смесица от миналия ден и току-що изпържени. Вдигнахме скандал и не платихме картофите.
Евелин
17 August 2010, 23:27:54

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е разположен на хубаво място с прекрасна гледка.
Пълна мизерия! Още като влизаш в хотелската част мирише на мухъл. Стаите са скъпи и не предлагат никакви удобства от рода на климатик, комфортно легло и т.н., абе все едно си в общежитие. Тапетите разлепени, в баните по таваните има мухъл. Персоналът е нелюбезен.
Гост
7 August 2010, 23:59:09

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хубаво място и хубава гледка към язовира.
Мръстория в стаята, като студентско общежите е, персоналът е гола вода, ресторанта е много зле, бедно меню, ниско качество, високи цени. Може би, когато са правили хотела е било добре, но сега е много занемарено.
Надя
15 July 2010, 11:02:58

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Вложени са много средства, спокойно и приятно е. Много красива гледка! Хотелът е на страхотно място, близо е и до пещерите Дяволско гърло и Ягодинска. Язовир Въча е вълшебен! Впечатлени сме!!! Първоначално останахме разочаровани и от персонала, но в последствие останахме доволни! Въпреки разочарованието ни, след няколко часа престой ни се стори най-прекрасното място на земята! Това е едно райско кътче с прекрасна гледка към язовира!
Обслужването не е много добро, хотелът е поостарял и се нуждае от ремонт. При пристигането ни бяхме много разочаровани, очаквахме повече - поне да има СПА, но се оказа, че под СПА се разбира само външен басейн, менюто в ресторанта беше оскъдно.
Цветелина
15 June 2010, 15:01:12

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Гледката от хотела е прекрасна, страхотна природа. Всичко е направено с много пари и желание.
Много занемарено. Освен това хигиената е под нулата. В банята ни имаше използвана самобръсначка на земята, а и мокета беше мръсен, басейнът уж сега го пълнеха, но беше ужасно мръсен, спа процедури има само в сайта им, а готвачката докъто готвеше беше налапала цигара. Има и още, това беше най-фрапантното. Жалко... някога е било много хубаво... вие сами преценете далии да отседнете там... аз лично останах крайно разочарована.
Силвия
22 June 2009, 17:01:51

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Вчера бяхме там няколко двойки. Природата и атмосферата са просто уникални. Разгледахме хотелската база само от вън, но си личи че всичко е правено освен с много пари и с много мерак. Има басейн на терасата и спираща дъха панорама. Обядвахме на покритата тераса, защото малко преди това беше преваляло. Всичко беше много вкусно, а ни обслужваше приятно и усмихнато девойче. Бих отишла отново, но този път поне за два дни.
Може би трябва да се разшири кухнята за да поема повече поръчки и да става по-бързо.
Вики
12 June 2009, 19:03:04

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото е изключително красиво!
Бях там със семейството си, наистина красиво място, което се намира на пътя, сядаш да обядваш на прашни маси и още по-прашни пейки и всичко става много бавно.
Гост
5 June 2009, 16:27:36

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е хубав. Вижда се че са вложени много пари. Природата е прекрасна, но до тук с хубавите неща.
Ужасно обслужване и никакво уважение към клиента, а за цените в ресторанта не искам да коментирам...
Ели
10 February 2009, 18:27:03

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Невероятно място, страхотна обстановка! Много сме доволни, браво на собственика!
Сашо
23 January 2009, 14:29:33

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
На Никулден 2008 имахме нещастието да си поръчаме печена пъстърва. Нямаше други клиенти. Пъстървата се пече точно 60 минути.
Таня
31 May 2008, 13:33:15

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Райско кътче! Хотелът е прекрасен. Гледката е удивителна, направо спира дъха. Собствениците са невероятни хора - гостоприемни и мили. Тук е мястото да им благодаря за чудесното отношение към гостите.
За съжаление има неща, които им куцат. Персоналът или по-точно някои от тях не им е мястото там, или поне трябва да се постараят доста. По отношение хигиена и поддръжка на стаите също има какво да се желае.
Тони
29 May 2008, 20:13:07

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Супер природа!
Безобразен персонал и ужасна кухня. Ако ходите там носете си консерви.
Анна Ганева
8 May 2008, 20:24:33

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението на комплекса е уникално. Гледката от ресторанта към язовира и планината е сигурно най-добрата от протежението му.
Обслужването в ресторанта на комплекса е под всякаква критика. През цялото време от както видяхме комплекса си говорим как ще отседнем там заради уникалната обстновка и местоположение. Но за жалост се отбихме да хапнем в ресторанта. Моля да отделите малко повече внимание на обслужващия персонал в ресторанта (сервитьори и готвачи), не желая да навлизам в подробности, за да не създавам погрешно впечатление у хората - нека сами преценят, но ако някой като например управител, желае да получи такива с оглед на това да отстрани или най-малко обърне внимание на това, с удоволствие ще му представя такива, както аз така и цялата ни група. Наистина Ви моля да отделите внимание на обноските и професионалните качества на персонала си, защото комплексът е уникален като локация и зависи само от малко усилие от Ваша страна да не губите и пропъждате клиенти.
Иван Зарев
15 February 2008, 10:37:46

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много хубаво място за почивка. Двойка хора могат да си прекарат там един страхотел уикенд. Много красива гледка. Направо уникална - с часове мога да стоя и да гледам как реката си е направила път в планината.
Лошото е, че не е много близо до София - за тези които сме от там.
Мария
29 December 2007, 15:31:49

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Същински малък швейцарски курорт изниква в полите на магичната Родопа планина само на 40 км. от Пловдив. Хотел-ресторант "ЧИЛИНГИРА" е разположен на 700 м надморска височина и е съграден като истински екокомплекс. Отдалеч впечатлява стилния екстериор на просторната сграда с очарованието на богата възрожденска къща на много катове. Съчетанието с добре премерена модерност и дискретен лукс създават напълно усещането за европейска направа. А гледката и природната даденост наоколо - те просто нямат равни в околията. Хотел-ресторант "ЧИЛИНГИРА" е разположен на брега на яз.Въча и се достига лесно по пътя Кричим-Девин. От красивите тераси с часове можете да се наслаждавате на дивния пейзаж от зелените склонове на планината на брега на огромно езеро. Хотелската част разполага с 13 двойни стаи, 2 студия, 3 апартамента и 2 тройни стаи - приятно обзаведени с минибар, TV, хладилник, самостоятелен санитарен възел и огромни спални. Придобивката на сезона е големият открит басейн, който разполага и с обезопасена детска част. Над 50 шезлонга и чадъри ще допълнят удоволствието да се чувствате както на планина, така и на чисто летен курорт. Плажният бар довършва всички останали емоции - за желаното питие или вкусно похапване край басейна, защо не за мокър нощен купон. Ако си изберете стая във супрновот крило на хотела, това означава, че държите на най-модерните детайли от ежедневието. И в това си предпочитание няма да бъдете разочаровани - самият интериор е решен с модерни мазилки и свеж колорит, телевизорите са плазмени, а терасите са точно над басейна. Самата истина е, че тук стилът е бутиков.
Хотел-ресторант "ЧИЛИНГИРА" е привлекателен не само за семеен туризъм, за малки романтични бягства за двама или за големи компании. Комплексът разполага с конферентна зала за 35 човека, така че е подходящ и за бизнес срещи и събития. Прекрасната местност дава възможност за излети и екскурзии в околността, както и за риболов. Най-близките планове на домакините са до края есента да бъде довършен и СПА център със закрит басейн, сауна, парна баня и фитнесзала. Уникална ще е и още една възможност - в комплекс "ЧИЛИНГИРА" да се просветите в тайните на източните бойни изкуства. "Ориент кафе" окончателно ще довърши екзотичния облик на комплекса. Хотел-ресторант "ЧИЛИНГИРА" работи целогодишно - телефоните за контакти и резервации е: 0887 211 367 и 0899 974 145.
Share your impressions of Hotel Chilingira, Vacha Reservoir
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.