home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Velista, Voneshta Voda
name:Hotel Velista|stars:2|website:1|category:1
Hotel Velista
Hotel Velista 
Voneshta Voda
+359 61 18270, +359 887 486623
visit website
Петя
28 August 2015, 23:25:00

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението е добро, природата - красива.
Приятен басейн с топла вода.
Ужасни стаи, соц стил и неремонтирани десетки години, мирише на кухня от ресторанта по цяла вечер, терасите са прекалено близо и ако някой пуше в съседство - мирише навсякъде. Прозорците не се отварят и е почти невъзможно да се проветрява! Никога не бих повторила!
Ана Арнаудова
18 July 2015, 01:37:14

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Почивахме юли 2015 г. Очарована съм. Чудесна панорама от терасата. Чист и свеж въздух. Наблизо има такива инtересни места за посещение. Бяхме на Килифаревси, Дряновски, Соколски и Капински манастир, nа пещерата Бачо Киро, Етъра, Трявна, Велико Търново. И навсякъде се минава през планината, откриват се такива гледки, че не можеш да се наситиш да гледаш.
Очарована съм от почивката си във Велиста..Чудесна панорама от терасата. Около Велиста добре поддържана трева за разходка и игра на децата. Чист и затоплен басейн. Чисти стаи, а храната беше много вкусна. За да мине почивката ни приятно, много допринесоха управителката Лесидренска и сервитьорката Верка Гайдарова. Изключително внимателни и загрижени хора. Точните хора на точното место. Прочетох и другите отрицателни отзиви. Не вярвам на тях или е било много отдавна. Цените са добри. Препоръчвам Ви - почивайте тук, ще останете много доволни.
Недостатъци няма. Но ако детският кът е по-богат - например батут, бънджи и др., дори и да са платени, би било по-добре
Луиза
7 April 2013, 18:55:27

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
На мен ми хареса в този хотел - обзавеждане в стаята беше добро, хранехме се за закуска, обеди вечер в ресторанта - храната беше добра.
Не ми хареса банята - в нея миришеше на манджа и имаше мухъл.
Сони
21 July 2012, 12:34:37

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Отвратена съм от отношението на госпожа Лесидренска. Толкова надменно и арогантно отношение не сме получавали никъде. След като решихме да се настаним в хотела поисках да видя стаята. Все пак сме с малко дете, държа на добрата хигиена. Въпросната Лесидренска така се разлюти: никъде не давали да се гледат стаите. След кратко и учтиво увещаване от моя страна тя позволи на подчинената си да ми покаже стаята. Изкачихме се до третия етаж, аз казах че наемаме стаята и след като се върнахме при Лесидренска, тя каза, че стаята била заета. Тази жена ще изгони всички клиенти на хотела.
Мариана
16 November 2011, 12:35:36

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много приятна, уютна и незабравима станция. Две години подред посрещахме нова година там - 2009/2010 г. Персоналът е невероятен. Много мили, любезни, търпеливи и усмихнати хора. Кухнятя е много вкусна и съобразена с децата. Персоналът умее да общува с децата, което много ни изненада. По другите хотели това умение липсва. Ние бяхме 5 семейства с общо 10 деца, които тичаха по коридорите и вдигаха шум. Персоналът на Хотел Велиста раздаде свирки на децата, новогодишни шапки и настана голям купон. Всички от Хотел Велиста се забавляваха и на никой не му пречеше шума. Това много, много ама много ме изненада и ми хареса. Ако има места тази година пак ще отидем.
Гост
17 December 2010, 15:47:34

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Супер е хотела!
Пламена
17 December 2010, 14:59:40

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Миналото лято бях там, отвратително е - мухъл, скъпотия, никаква хигиена.
Мартина
12 May 2009, 20:38:07

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Госпожата е водела там група ученици на лятно училище и каза, че всички били много доволни! Наскоро отворили басейн. На 20-26 юли 2009 година може да отидем там на лятно училище и мисля, че ще си прекараме чудесно. Дори и да не е много комфортно, дори да има мухъл ние ще си направим най-незабравимото лятно даскало. Да се надяваме да сме там.
Александра
26 March 2009, 19:02:00

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
В хотел "Велиста" бяхме 2007 година изкарахме си супер готино, направо беше като в сън. Сега като разглеждам снимките виждам, че са го пооправили! Когато бяхме ние не беше много уютно, но все пак ние си го направихме да ни е страхотно, купона беше на 6. Чистачките бяха откачили от нас - то в стаите семки ли не се ядоха, солети, чипсове и много други неща. Отвън пред хотела беше много хубаво, но тъй като нямахме време, а и като на непознато място не излизахме. Чак когато си тръгнахме от там слязохме и поседяхме на пейките, даже ядохме и ягодки, но много много ми хареса! Отидете, вижте и няма да съжалявате!
Деси
20 February 2009, 21:11:00

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Аз ходих там на зелено училище и беше невероятно. Имаше всичко, беше ново, красиво и на никой не му се тръгваше... Исках още много още...
Виола
28 January 2009, 19:40:50

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Ние ще ходим там на зелено училище. Видях негови снимки в интернет. На снимките е много хубав!
Костова
17 December 2008, 20:25:49

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Бяхме във "Велиста" с група ученици (60-70) през април 2007 година. зкарахме една незабравима седмица. Всичко беше на ниво - условия за учене, за спорт, разходки и развлечения. Тази година (април 2008) решихме да сменим дестинацията, но не останахме доволни. От сега очакваме следващия април - 2009 г. и отново ще бъдем във "Велиста" Поздрави от учениците и учителите от СОУ "К. Петканов"- БУРГАС!!!
Валентина
14 September 2008, 15:39:12

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Никаква хигиена, мухъл в банята - с една дума липсва всякаква хигиена.
Ники
12 June 2008, 21:56:32

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Няма басейн за деца
Валентин
10 May 2008, 19:38:23

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Скъпотия, аварии, студена вода, ръждясали катерушки, мухъл в банята и др.
Share your impressions of Hotel Velista, Voneshta Voda
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2024 namerihotel.com. All rights reserved.