home page contact us add accommodation terms of use
Alexieva House, Gurgulyat
name:Alexieva House|stars:2|website:1|category:7
Alexieva House
Alexieva House 
Gurgulyat
+359 727 5220
visit website
РК
8 March 2016, 20:06:20

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Пътят от София до хотела е ужасен. Фитнес уредите са разположени непосредствено до рецепцията. Персоналът няма и идея какво може да се посети наоколо и на въпроса ни какво може да се види наоколо ни отговориха: 'Ами не знам, не сме от тук'.
...
Хотелът ни посрещна заключен, "ухаещ" на шкембе по коридорите и на мухъл и белина в стаите. Както повечето хотели е направен с желание и вкус, но е оставен на самотек и е крайно неподдържан. Стаята, в която ни настаниха беше осеяна с мухъл, с ронеща се мазилка и със силна миризма на белина. Когато потърсихме човек от персонала, за да се оплачем, ни обясниха, че не било белина, а друг препарат (сякаш има голяма разлика!). Опцията, която ни предложиха беше друга стая цялата в мухъл. Обясних, че не бих позволила детето ми да спи в подобна стая, а отговора беше - ами с това разполагаме. След като си тръгнахме разочаровани последва обаждане от собственичката, която каза, че сме първите, от които получава оплакване и след като сме си тръгнали настанила други 'софиянци' в същата стая! Не бих препоръчала хотела на никого.
Ани
2 June 2014, 00:57:24

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Никога не ходете там, ако сте решили да празнувате по някакъв повод! Шефката е зла, противна, арогантна, жена! В 12 полунощ след като сте хапнали, пийнали и оправили сметката, госпожата ще дойде и по най-селския начин ще започне да ви гони, защото ѝ се спи на принцесата, а под предлог ще каже, че този шум пречи на гостите на хотела ѝ. Не веднъж гони клиенти по този начин. Самата къща преди години беше къде-къде по-добре. Храната беше по-вкусна, порциите по-големи и цените по-добри. В момента нито храната е на ниво, нито поведението ѝ е адекватно и приемливо за собственик на заведение!
Лили Йонова
24 July 2010, 21:30:19

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Искам да споделя, че този уикенд бяхме аз, моята приятелка и детето й. Изкарахме невероятно. Обслужването беше страхотно, персоналът беше невероятно дружелюбен и винаги усмихнат. Цените са напълно нормални, а порциите са огромни. Атмосферата е много приятна и човек може да си изкара една наистина незабравима почивка.
Живко Захариев
9 May 2008, 23:36:27

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Държа да споделя с вас огромното си разочарование от поредното и вече последно посещение на т. нар. хотел! Наскоро имах рожден ден и реших да го отпразнувам заедно с група приятели в ресторанта на хотела, за който до този момент можех да сипя суперлативи! Въпреки, че похарчих три цифрена сума в ресторанта към 23ч беше спряна музиката след това и осветлението с инфантилното обяснение, че това била нова политика целяща да осигури спокойствие на почиващите, които общо взето бяхме аз и моята компания! Оказа се обаче, че освен нас в хотела е била и собственичката, на която пречел нашият празник! Аз съм на 25 години и не разбирам и никак не толерирам такова отношение към клиента, който уж имал право!
Александър
1 March 2008, 11:34:03

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Точно за нас! Добро обслужване на приемливи цени.
Share your impressions of Alexieva House, Gurgulyat
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.