home page contact us add accommodation terms of use
SPA Hotel Konstancia, Kostenets
name:SPA Hotel Konstancia|stars:1|website:1|category:1
SPA Hotel Konstancia
SPA Hotel Konstancia 
Vili Kostenets, Kostenets
+359 7144 5169, +359 879 604685
visit website
Ава
12 August 2019, 11:09:48

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Бях гост в хотел Констанция в началото на август 2019 г. и категорично няма да повторя! Хотелската част в "А" сектор е страшно остаряла - тесни стаи, прозорците НЕ се отварят, проветрението е само през вратата, на която няма мрежа и влизат всички хвъркати гадинки, няма хладилник, мизерна баня със счупена слушалка вместо душ, лодко-подобни изтормозени матраци, а възглавниците - по добре си носете своите от вкъщи. И за капак разбира се - миризливи чаршафи. В рехабилитационния и СПА център служителите са вежливи и внимателни, макар че физиотерапевтичните процедури са на принципа "Мижи, да те лажем". Обаче ВЪРХЪТ на простотията в този хотел е ресторанта!И веднага искам да кажа, че това е работа на собствениците и управата на комплекса. Те са издигнали кражбата на пари в култ и го правят по най-примитивните два начина - с предлагане на най-долнокачествената храна и чрез безогледно "удряне в кантара" на грамажа на и без това мизерните порции. А именно - готвеното "Пиле с ..." в разните му варианти всъщност са най-евтините миризливи долни пилешки бутчета с грах, с ориз или нещо друго, "Риба печена, варена и пр." всъщност е най-евтината дребна скумрия, която след печене става на подметка и е отвратителна на вкус. Още - готови/т.е. купени от магазин/ мазни, противни щницели, безвкусни, евтини соеви кюфтета и кебапчета... А рибената чорба е всушност "Суха супа рибена"/ дори не знаех, че съществува такъв артикул до момента/. Закуската - една и съща всеки ден - колбас, сирене "Овче"???, масло и пакетиран конфитюр или мед. Това разбира се в грамажи за децата в детските ясли!!! Другата дивотия - в готвените ястия се влагат и остатъци, парчета от закуската - колбаси и шунка, щото свинското месо явно не достига! Предлаганите салати вместо 200 или 250 гр. а всъщност 100-120гр., готвеното вместо 300 гр. е всъщност 230гр.- 1800гр, рядък грах и 50гр, мизерно долно пилешко бутче. Това са резултати от случайно претеглена в кухнята на ресторанта храна. За десерт - неузряли сини сливи или круши!!!, С две думи - безогледна кражба от хора, изостанали в развитието си!!! Не ходете, ще си провалите почивката!
Атанасова
23 February 2015, 15:33:02

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Абсолютно разочарование от хотел Констанция. Преди две седмици направихме запитване в хотел Констанция във Вили Костенец дали има свободни места за мартенските празници, по точно за 1 и 2 март, две нощувки за две двойки. Отговориха ни, че места има и няма проблеми да ни направят резервация. Всичко беше нормално. Психически и емоционално се приготвихме,че за предстоящия празник имаме осигурено място. След точно една седмица една от администраторките ни се обажда и ни пита, ще можем ли да откажем резервацията, защото възникнал проблем в хотела на един цял етаж, дали нямаме и друга резервация някъде, че да отидем другаде. Дълбоко се съмнявам ,че изведнъж се получи авария на цял един етаж. За мен са надписали повече хора за предстоящия празник или искат да настанят техни хора. Отговорих ѝ, че човек едва ли прави резервации на две места, очаква след като е направил на едно, да са достатъчно коректни докрай. Обясних ѝ също, че не искам да ми се анулира резервацията и бях достатъчно ясна. След два дена се обадих отново да попитам всичко наред ли е по нашите резервации. По телефона ми отговори едно абсолютно арогантно момиче, че ние самите сме отказали вече направената резервация. Нямам думи....Попитах я за телефона на управителя ,отказа ми го, попитах я за името ѝ, не се представи. Каза ми, че дори управителят знае за нас.....интересно какво има предвид, че просто учтиво питаме дали местата ни се пазят, та това е нормално, след като трябва да биеш 250 км път. Често пътуваме из България, но такова отношение на хотелиери не сме срещали до сега. Отвратително е. Навсякъде хората са любезни и учтиви, а тук - обратно, искат да ти е неприятно и гадно. Питам се, ако нашите пари влизат в джоба на това момиче, дали така ще се държи, ако това е частно, кой частник ще държи тая неприятна и некомпетентна жена да вдига телефоните и да отблъсква поредния клиент.
Янева
19 February 2015, 15:30:40

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Процедурите бяха добре.
Посетихме хотела през август 2014 г. Пристигнахме късно вечерта и помолихме срещу заплащане да ни настанят още същата вечер. С много груб тон рецепционистката ни отказа категорично. На следващия ден ни размотаваха до обяд, докато ни настанят. С предимство се настаняваха близки и връзкари. Храната беше долу-горе добре, но от много евтини продукти, без никакво разнообразие. Отношението на управителя и рецепция - под всякаква критика. Най-намръщеният и безчувствен човек, когото сме срещали. Правеха ремонт през цялото време на престоя ни.
Стефка
4 November 2013, 09:34:17

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е от социалистическо време и там времето е спряло. Нищо не се е променило - нито обстановката, нито навиците. Басейнът работи, но не се използват филтрите, което предразполага към кир и гъбички. Защо тази икономия, бе хора, това означава, че повече няма да отида там. Ще разкажа и на хората около мен да не правят тази грешка!
Share your impressions of SPA Hotel Konstancia, Kostenets
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.