home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Kuklite, Tsareva Livada
name:Hotel Kuklite|stars:0|website:1|category:1
Hotel Kuklite
Hotel Kuklite 
Tsareva Livada
+359 896 697777, +359 898 416715
visit website
Елена
13 September 2014, 18:33:12

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Първият път бяхме очаровани и повторихме, но вече не сме на това мнение и няма да потретим!
Лошо впечатление ми направи невъзпитаното отношение на персонала и конкретно на сервитьора! А също така и съотношението цена-храна! Бяхме с ваучер, включващ вечеря и закуска и ми направи впечатление, че за детето порциите са значително по-малки, не знам защо така прецениха, а и обслужването беше потрес! Цитирам сервитьора "Тея филии не стават бързо да им е*а майката!" и подобни изказвания, които правят лош имиджа на хотелчето и механата!
Красимира Цветкова
3 September 2014, 18:21:28

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Да, наистина е в стар панелен блок, но е направено доста добре. Обзавеждането е ново, има всичко необходимо. Храната беше вкусна, басейнът е много голям и чист, има и джакузи. Персоналът е любезен. Ние си прекарахме добре. Ако искате да си починете на тишина и спокойствие - това е вашето място!
Спасова
17 August 2014, 12:14:20

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Не само персоналът не знае за какво е там, но и шефовете са готови да се карат с клиентите си за дреболии като детски играчки, защото нали се сещате, че техните деца са също там. И така се случва, че си плащаш и този, който трябва да се грижи за почивката ти, всъщност я разваля. Никаква грижа за клиента, панелни блокове, не се подвеждайте по картинките!
Анета
15 July 2014, 16:58:40

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Препоръката ни е да се увеличи асортимента на топлата кухня.
Чудесно си изкарахме. Доволни сме от обслужването. Ползвахме апартамента в новата част. Починахме си. С удоволствие ще дойдем отново.
Георги
7 July 2014, 11:50:57

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Това не е хотел, а вход на стар панелен жилищен блок, новата част е къщата на собственика, трудно намираемо и подтискащо място. Не препоръчвам на никой нормален човек да посети така наречения хотел. Меко казано непрофесионален персонал, ужасни условия, липса на ресторант, никаква кухня.
Рали
2 July 2014, 10:47:20

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Съжалявам за лошите мнения, като цяло всеки има право на такива, но аз и моето семейство си изкарахме много добре! Отначало имахме лек проблем с резервацията, но това беше породено от многото желаещи да направят такава!
Вече има нова база, която беше в процес на строеж при миналото ни посещение и сега с удоволствие ще посетим мястото отново! Има голям басейн за възрастни, доста шезлонги и чадъри с масички, има малък басейн за деца, където си играеше и нашето! Има и механа с много вкусни ястия! Дано и този път останем с приятни спомени! Успех на всички!
Диана
6 October 2013, 23:36:38

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Обзавеждането наистина е добро, чисто е.
Това не е хотел, а приземният етаж на стар соц. жилищен блок. Нас ни настаниха в нова, но недовършена сграда. На терасата нямаше парапети, а отдолу работеха строителни работници. Храната, която се предлагаше от офертата, е изключително малко, в това число дори хляб не е включен. Напитки (дори вода) не са включени нито за вечеря, нито за закуска. Втората вечер нямахме подсигурена вечеря, но се оказа че няма места в ресторанта. Ако не искате да останете гладни, имайте предвид, че капацитетът на ресторанта не е съобразен с гостите на хотела. Никой не ни поиска документи за самоличност, да не говорим за регистрация.
Вили
6 September 2013, 15:31:34

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Не се заблуждавайте - това не е хотел, а приземен етаж на олющен панелен блок.
Нарочно в интернет са поместили само входа на ... дори не мога да го нарека хотел, защото такъв няма, приземен етаж на панелен блок. Наистина мебелите вътре са нови, но мирише на канал.. и изобщо не си давайте парите. Селището е много зле - от соц. време нищо не е пипано. Добре че Трявна е близо и ходихме там да ядем, защото и ресторантът е някаква пародия, храната оскъдна.
Петя
18 June 2013, 10:19:16

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Изключително лошо обслужване. Пероналът нелюбезен и сърдит от сутрин до вечер. Никога няма да посетя това място отново, защото се чувствах като натрапник, който все едно не си е платил престоя.
Share your impressions of Hotel Kuklite, Tsareva Livada
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2021 namerihotel.com. All rights reserved.