home page contact us add accommodation terms of use
Chokshevata House For Rent, Svejen
name:Chokshevata House For Rent|stars:0|website:1|category:7
Chokshevata House For Rent
Chokshevata House For Rent 
Svejen
+359 3199 6400, +359 895 374749
visit website
Dad und Had
29 July 2017, 15:34:43

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Danke. Danke. Wir kommmmmen wieder top.
Alles.
Зара
1 June 2015, 22:12:34

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Тридневният ни престой в къщата бе в комфорта на 17-18 век, оценен с 5 звезди за този период (от който е и къщата), но за 21 век оценката ми е 2. Споменът за този престой (след година и половина от тогава), ме накара да допълня впечатленията си, породени и от известни угризения и размисъл.
Изключително доверчиви хора са собствениците, не ни поискаха лични карти за регистрацията, а ние им дадохме фалшиво име и ЕГН (на един от нас) и останахме напълно анонимни за тях до края на престоя ни в къщата. Заварихме чашите и посудата полирани и затова останахме с впечатление, че искат да ги оставим така, както ги намерихме. Собствениците издържаха нашата три дневна канонада с фойерверки (ползвахме професионални и в голям обем), но кучето им не издържа, изпадна в стрес и се оказа, че това причини лошите ни взаимоотношения на края.
Бих препоръчала, собствениците да си сменят кучето, за да посрещат безпроблемно такива като нас - все пак и ние имаме право на слободия!
Зара
3 January 2014, 22:01:13

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението на къщата за гости е приемливо.
Постарали са се да придадат вид на къщата. Градината е хубава.
Отношението на собствениците е грубо. Господинът изглеждаше по-разбран. Но какво значение има, след като в първите минути на Новата година чуваш изречението.... че сме малоумници, и още какви ли не, че сме предупредили само за силната музика, но не и за пиратките (пояснявам, че пиратки не са хвърляни в двора на къщата), да не обяснявам и грандиозният завършек - "Махай се оттук", все едно се говори на безпризорно животно. Беше много грозно, никога не сме имали подобни проблеми, а сме посещавали и други къщи за гости, и то не малък брой. Ако сте шумна компания, ако обичате да слушате музика на високи децибели, ако носите пиратки, моля изберете друга вила. Ще спестите много и на себе си, и на тях. Препоръчвам им да упоменат нещата, които ги дразнят в сайта си, както ако сте попадали на обяви, в които е упоменато, че във вилата не е желателно да се слуша попфолк или нещо подобно. Безкрайно разочарована съм и никога не бих препоръчала това място на мои познати. В къщата им нямаше нищо повредено от нас. А накрая получихме и въпроса "Защо не сме полирали чашите?" Вие си вадете изводи. И все пак пожелавам приятно изкарване на тези, които са избрали точно тази дестинация! Може пък да сте по-големи късметлии.
Share your impressions of Chokshevata House For Rent, Svejen
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.