home page contact us add accommodation terms of use
Guest House Marina, Madara
name:Guest House Marina|stars:0|website:0|category:7
Guest House Marina
Guest House Marina 
8 Rafail Popov, Madara
+359 5313 2002, +359 888 484906
Иванова
28 May 2017, 17:47:02

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Занемарена къща!
Иванова
5 March 2017, 18:05:02

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Добра локация. Подходящо за компания и отдих.
Домакините са обзавели къщата много приятно, битов стил и прекрасна градина. Механата е със страхотна атмосфера. Стаите са декорирани с ретро и битови детайли.
Изключително занемарена кухня и посуда. На места имаше и екскременти от гризачи. Друг минус е разстоянието от кухнята до механата, липсата на вода и тоалетна в общото помещение - механата. В стаите - паяжина, нахвърлени чаршафи, които гостите да си поставят. Баните - занемарени. В крайна сметка има една къща с добър замисъл, но изключително лоша поддръжка и хигиена.
Антон Бочев
2 May 2016, 21:52:28

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Удобна дестинация за посещения на Мадарски конник и Плиска. Удобство за паркиране на няколко автомобила. Чисти и поддържани стаи, градина и всекидневна. Свободно ползване на интернет, кухня, барбекю, градина, басейн и т.н. Приятна домакиня - коректна и отзивчива. И трите семейства изкарахме много приятно и ще повторим отново!
Рени
9 June 2015, 16:38:22

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Къща за гости с уникална атмосфера, има хубав басейн, чисто е и много спокойно. Бяхме там заедно с приятелка за няколко дни и останахме очаровани не само от мястото, но и от гостоприемството на собствениците.
Ако търсите спокойствие, природа и добро отношение, къща за гости Марина е вашето място.
Марияна Карагьозова
3 July 2014, 20:41:46

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Къщата е занемарена и не добре поддържана, Стаите бяха мръсни, баните малки и черни петна по стените. Не всички душове работеха. Обещаха ни стая за семейство с две деца. Оказа се, че едното дете се предполага да спи на походно легло като единственото място, където можеше да се сложи е пред входа до тоалетната. Собственичката ни обясни, че трябвало да спим по повече хора в стая, за да може да ѝ освободим стая за случайно минал край къщата човек, а бяхме с резервация от дълго време. След престоя ни там ни притеснява и по работните места, защото не можела да си намери квитанцията за предварителен превод на капарото. Басейнът е с черно по ъглите и дъното и поддръжката му се изразява в това да се хвърли шепа препарат сутринта преди пристигането ни. Изобщо не го ползвахме, защото ни беше гнус. Всичко е потънало в прах и паяжини.
Share your impressions of Guest House Marina, Madara
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.