home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Impulse, Uzana
name:Hotel Impulse|stars:3|website:1|category:1
Hotel Impulse
Hotel Impulse 
Uzana
+359 895 633650, +359 66 807005
visit website
Елена
8 March 2015, 17:27:45

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекарахме си чудесно, за първи път сме на Узана и отидохме в Импулс. Имаше за децата куклен театър, в ресторанта - жива музика, ски пистата е пред хотела - супер удобно. Бяхме настанени в апартамент 205, чист и бих казала - лукс за 3 звезди, 50" телевизор, голяма спалня. Очаровани сме от атмосферата в ресторанта. В хотела беше топло и помещенията - просторни. Спечелиха ни като клиенти.
Иван Георгиев
16 February 2015, 16:58:14

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Отвратителен "хотел"! Стаите са ултра мизерни. Предложиха ни 8 стаи, 6 от които бяха с напълно мухлясали стени. Парното в две от стаите не работеше, топлата вода беше хладка.
Румяна Ангелова
7 February 2014, 09:20:26

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Бяхме в хотела през февруари и си изкарахме чудесно. В ресторанта имаше жива музика, в детския кът - прекрасни игри, а вечерта куклен театър. Пистата е пред хотела и е много удобно!
Персоналът много усмихнат и приветлив, а масажиста го препоръчвам горещо, много съм доволна! Кухнята е много добра - на обед има готвено меню, което за нас беше важно. Единственият хотел на Узана, където след като си легнат децата можеш да отидеш на дискотека :) Бяхме на 2-ри етаж. Стаята беше топла, през нощта става и много горещо, а топла вода има постоянно. Горещо препоръчвам!
Георги Георгиев
30 January 2014, 12:17:23

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Здравейте! Казвам се Г. Георгиев и бяхме в хотела за тренировъчен лагер по колоездене по същото време, когато имаше проблем с качването на вода към цялата м. "Узана". Тъкмо се чудех къде да благодаря,на собственика за това,че намери сили и средства да осигури водоноски, пожарни, за да захрани хотела с вода. Обажда се пред нас на кмета на Габрово за съдействие при тези трудни зимни условия! Много разтропано момче. Като гледам поста преди мен се чудя, как може да има хора, които да не са благодарни, че са били в единственият хотел, който осигури аварийно водоподаване в местноста. Водоподаването беше възстановено през следващият ден. Тук благодаря, на екипа на хотела за бързата реакция от тяхна страна!
Анна-Мария Йовчева
30 January 2014, 00:00:40

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Това е най-мизерният хотел, в който съм стъпвала! Прекарах там около 2 часа - от 17:30 до 19:30. На 28.01.2014. пристигнахме, настаниха ни в 210 стая. Миризмата, която се носеше по коридорите в последствие се оказа оправдана. Когато влязохме в банята, стаята беше под всякаква критика, да не говорим за банята - нямало вода и ни настаняват в стая с непочистена баня и тоалетна, която съответно беше пълна с екскременти! Последва дебат на по-висок тон с управителя, който явно получи нервен пристъп и напусна хотела с доста агресивно поведение. Взехме си багажите и си тръгнахме към друг хотел. Там се засякохме с него, в последствие той ни нападна, започна да души приятеля ми, последваха обиди, заплахи за нас за автомобила вечер да сме внимавали.... Веднага подадохме жалби срещу него и ще се стигне до съд! Хора, това е най-мизерното място! Представете си кухнята каква ще е след като не могат да измият една тоалетна и да настаняват хората в чисти стаи!
Павел
21 January 2014, 22:59:04

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Узана е страхотно място за почивка и през лятото и особено през зимата.
Хотел Импулс е най-мизерният хотел, в който съм бил. Стаите са целите в мухъл, а миризмата в банята .... , от сифона докато се къпех излизаха четини с косми, топлата вода я има от време на време, с парното е същото. Не бих се върнал там.
Цвета Василева
24 October 2013, 22:39:30

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
За първи път бяхме там на 12.10.2013 г. Прекарахме много добре. Супер гледка, времето ни се усмихваша и през двата дни там. Еко пътеката непосредствено до хотела!
Положителните впечатления бликат от мен. Запазихме си места и за Нова година в "Импулс". Децата играха в детския кът, ние в лоби бара на билярд и джага. Много весело. Чистотата и уюта бяха на ниво. Препоръчвам го горещо.
Петър Деветаков
18 October 2013, 18:31:19

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Пълно разочарование от всичко в Импулс. Бяхме две семейства в целия хотел на 04.01.2013, като се топлихме на духалки и с развален бойлер - без тпла вода. Обадихме се на управителя - никакво отношение. Повече не бих си позволил да гостувам в Импулс, тъй като се хранихме в Трите мечки и се топлихма в Прима С. Не бих го препоръчл на никого, въпреки че 4 пъти съм бил там.
Боян Димов
17 October 2013, 00:14:49

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението е супер, карахме колела, предлагани от хотела.
Персоналът беше супер приветлив. Прекарахме един хубав уикенд с жена ми и децата ми там. За цена-качество е ненадминат, не се учудвам, че зимата е трудно да намериш места. Мисля,че трябва да разширят базата, за да не връщат туристи!
Иванка Христоскова
2 September 2013, 10:07:47

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Персоналът беше отзивчив, но не впечатлителен от нашите оплаквания.
Хигиената е под всякаква критика и една проверка от ХЕИ би го затворил моментално. Баните бяха в плесен и мухъл, поради лоша вентилация и лоша подръжка. В стаите също има мухъл. Разгледахме 5 помещения с надеждата да намерим приемлива стая с баня, но такава просто няма. Единственото изключение са апартаментите, в които условията са съвсем човешки.
Петър
15 December 2012, 15:39:53

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Останах доволен. Има някои подобрения в хотела (личеше си, че дограмата е сменяна). Стаята беше добре обзаведена. Чисто и в банята. В ресторанта готвеха добре. Най-важното беше, че точно пред хотел а е ски пистата. Цените са доволно ниски.
Валя
28 February 2012, 18:41:19

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Отсядаме винаги в Хотел Импулса, когато посещаваме Узана.
Хотелът е добре поддържан, чисто и приятно е навсякъде. Кухнята им е добра, персоналът е внимателен и отзивчив. Препоръчваме го!
Росен Минчев
29 June 2011, 17:18:37

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Внимателен персонал, добри условия в стаите и много добра кухня в ресторанта. Добро място за престой за няколко дни.
Гост
1 October 2009, 09:22:04

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотел Импулс е разположен близо до екопътека "Узана". Хотелът се намира на централно място и е близо до повечето забележителности, които могат да се видят на Узана. И през зимата и през лятото мястото е удачно за почивка заради множеството услуги, които хотелът предлага.
Хотелът разполага с добра леглова база. Част от стаите са реновирани. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел и телевизор. Лично за мен най-добрите стаи в хотела са 3-те студия, които притежават характерна обстановка и в които наистина можеш да се отпуснеш. Хотелът разполага с дневен и нощен бар и ресторант, в които могат да бъдат отпразнувани всякакви празници. В хотела ще намерите още фитнес зала, сауна, детски кът, интернет зала, ски гардероб. Хотелът предлага много добри условия и горещо препоръчвам на всички да отидат и да пробват сами.
Единствения недостатък, който забелязах е несменената изцяло дограма на хотела. Освен че не е красиво от естетическа гледна точка прозорците са и причина за изстиването на стаите.
Ралица
28 January 2009, 10:45:08

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Впечатленията са ни изцяло отрицателни. Голям студ беше, хигиената е нулева, отношението на персонала - грубо.
Share your impressions of Hotel Impulse, Uzana
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2024 namerihotel.com. All rights reserved.