home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Raiski Kat, Kalofer
name:Hotel Raiski Kat|stars:2|website:1|category:1
Hotel Raiski Kat
Hotel Raiski Kat 
Panitsite Locality, Kalofer
+359 3133 5303, +359 887 291549
visit website
Philip
18 September 2012, 15:19:46

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
A nice hotel with pictureque setting - quiet and beautiful Our room was clean and comfrotable. Nice design. Congratulations for the chef - all meals were superb!
A bit off from the town though, not particularly convenient for night walks.
Николина
16 December 2011, 12:21:21

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е на много добро място за хора търсещи спокойствие и почивка. Намира се на около 4 км от Калофер. Макар почивката ни да беше през есенно-зимния сезон, останахме доволни от атмосферата около хотела. През лятото сигурно е приказно.
В стаята беше топло и чисто. Изгледът от терасата беше много хубав. От администраторката на хотела получихме подробна информация за това къде може да се хапне в Калофер. Въпреки всичко почивката ни беше хубава, тъй като очакванията ни не бяха големи.
Бяхме запознати с коментарите и отзивите от хотела преди нашата почивка и затова очакванията ни не бяха много високи. При влизането в хотела и регистрирането ни, попитахме за всички неща, които са създавали проблеми на гостите преди нас - топла вода, искахме да огледаме предварително стаята. Администраторката ни попита дали се е стоплило, явно бяха пуснали радиатора специално за нас. В стаята беше топло, но в останалата част от хотела беше меко казано студено. Не смятаха за нужно да топлят нито фоайето, нито коридорите или нещо друго извън стаята. По всичко личеше, че ние сме единствените посетители. Трябваше да платим още при настаняването ни цялата сума за престоя. По-късно установихме, че има още едно семейство с хотела, но също така ни стана ясно, че е невъзможно да се изкъпем, защото температурата в банята беше отрицателна. Ресторантът в хотела не работеше, но затова бяхме предупредени предварително. Общо взето явно единствения човек работещ в хотела беше жената, която ни посрещна и с която разговаряхме за резервацията по телефона. Нея не я видяхме повече до края на почивката ни. Наложи се да оставим ключа на излизане на рецепцията без да го предадем на никого, защото просто не можехме да открием който и да е от персонала (въпреки многократно позвъняване по всички възможни звънци). В заключение ще кажа, че се вижда, че едно време хотелът е бил много хубав и бизнеса му е вървял, но явно кризата ги е съборила.
Стефан
18 August 2011, 09:56:39

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението на хотела просто няма нужда от коментар. Мисля че хотел на брега на река, на границата на резерват е нещо рядко срещано.
Двойната стая, в която бях отседнал беше приятна и това как шуми реката отвън лично на мен много ми допадна. Препоръчвам хотела с най-голямо удоволствие.
Райското пръскало е на 3 часа път пеша. Няма възможност да се ходи с кола.
Петър Петров
17 August 2011, 21:03:44

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото на хотела е много добро. Досега не съм отсядал в хотел на брега на река.
Много ми допадна природата на Стара планина. Бил съм няколко пъти в Родопите, но в Централна Стара планина под връх Ботев е направо трепач. В хотела си прекарахме добре и мисля, че си беше съвсем нормално и уютно.
Времето на втория ден малко обърка плановете, ама така е в планината, нека да го имате в предвид.
Илия
13 November 2010, 18:25:52

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Сградата не е лоша.
Tова не е хотел. Може да се каже, че е хижа или почивна станция, но не бих нарекъл това място хотел. Относно персонала -такъв няма. Сервитьорката е рецепционистка, камериерка, помага в кухнята и нищо от това не върши с умение и желание. Собственикът топли някаква храна на микровълнова фурна и смята, че това е готвене. С нетърпение чака да стане 23,00 ч. за да изгони малкото клиенти, които са принудени да се хранят в условия на миризма от кухня и студ, независимо, че в заведението има камина, но им е скъпо да слагат дърва в нея. Общо персонала се състои от собственика и сервитьорката. Нищо от това не би ми направило впечатление, ако това място не беше закачило върху себе си емблемата "хотел три звезди" и не вземаше пари като за четири звезди. За двама плюс дете, което спа върху разтегнат диван почти на земята с чершаф без одяло цената е 85 лева. Не ми се мисли, как биха се почувствали европейски туристи, които са заблудени от категория "три звезди". Извинявам се, забравих да ви предупредя и за водата. Топла вода пускат само, ако след като си чакал десет минути съблечен в банята се облечеш, слезеш до "рецепцията" и не вдигнеш скандал.
Танчева
8 May 2010, 17:48:45

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението на обекта е много красива местност на 4 км от гр. Калофер, тишина, чист въздух, малка рекичка, която преминава през двора, чудесно място за игра на деца и отдих за възрастни.
Нашият престой беше само в двора в продължение на 4 часа. Впечатленията ни от него са несравними, невероятно място за релакс.
Пристигайки в 12 ч. в уточнения ден, за който бяхме внесли и исканото капаро за нощувка, хотелът беше заключен. Предположихме, че тъй като в повечето хотели настаняването е след 14 часа, собствениците са слезли до града за покупки и трябва малко да изчакаме. Пътната врата към двора не беше заключена и влязохме вътре. Градината наистина е невероятна. Тъй като бяхме гладни, а си бяхме взели суха храна за из път, си спретнахме чудесен минипикник докато чакахме домакините. Но... до 16 ч. те така и не се появиха! Решихме, че нещо се е случило и слязохме в града за да търсим друго место за преспиване. В града се отбихме в кметството, където потърсих за по-точна информация полицейския инспектор, който пък ме заведе директно при кметицата. За съжаление й забравих името, но е много лъчезарна и отзивчива жена. След нейната намеса и разговор между нея и г-н Матей Пенчев, съдържател на хотелския комплекс, на чието име бях превела капарото, стана ясно че те вообще нямали намерение да отворят заради двама души, въпреки че след получаване на капарото с имейл ми потвърдиха резервацията. Кметицата ни възстанови капарото от касата на кметството, след като й представих платежното нареждане и личната си карта и ни препоръча наистина добър хотел в града, с невероятно любезни стопани.
Петрови
8 November 2008, 10:58:21

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е разположен на чудно местенце, навътре в Стара планина под връх Ботев, месността е прекрасна, тиха и спокойна, без забележки към нея.
Хотелът е приятен, има ресторант с каминка, мисля че имат и конферентна зала, стаите бяха добри (ние бяхме в двоика, незнам за апартаментите). В ресторанта готвят добре, препоръчвам ви пастървата, много беше хубава.
Проблема на региона е само в пътя. Тази България няма оправия, има асфалтов път ама няма кои да го поддържа.
Share your impressions of Hotel Raiski Kat, Kalofer
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.