home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Bohema, Ognyanovo
name:Hotel Bohema|stars:2|website:1|category:1
Hotel Bohema
Hotel Bohema 
Upper Mineral Baths, Ognyanovo
+359 7523 3118
visit website
Тодорови
23 July 2015, 17:43:42

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Уникално място с много учтив и приятен персонал, готвят вкусно, водата е прекрасна.
Не ми се ще да оставям негативни мнения, но може би басейните трябва да се чистят по-често, имаше доста кал и боклуци по дъното. Надявам се при следващото посещение това да се оправи.
Нели
25 June 2015, 13:43:08

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
На пръв поглед идеално място за почивка и релакс. Градината е чудесна и персоналът е любезен, справя се бързо и добре.
Градината и персонала.
За трите звезди, за които се претендира, условията в икономичните стаи са под всякаква критика. Толкова са икономични, че няма оглдало, на което да се огледаш. В сайта на хотела пише, че има хладилник, но уви такъв нямаше. Пакетът ни включваше масажна вана, но се оказа, че да ви я пуснат струва 5 лв. за 30 мин. Ресторантът отваря в 8.30 сутринта, а до това време няма къде и кафе да пиеш. Леглото - никога не съм спала на по-неудобно легло - кораво, скърца... За капак басейните за два дни ги изпразниха 3 пъти, защото след дъждовете водата беше мътна и на практика басейн нямаше. Водата мирише ужасно в целия хотел, за хапещите конски мухи не ми се говори. Не бих отишла пак.
Кирил
2 March 2013, 22:42:24

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е много подходящ за семейства с малки деца.
Има 3 басейна, които са с топла минерална вода и можеш да се къпеш по всяко време. Ресторантът има много прилична кухня и добър персонал. Много съм доволен! Благодаря на милите домакини! При първа възможност ще ви дойдем пак на гости!
Леглата в стаите скърцат неприятно и имат нужда да се пипнат леко.
Иван Тодоров
8 July 2012, 15:08:06

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Останахме аз и цялата ми група приятели впечатлени на пръв поглед от местоположението на хотелчето. Прохладата под ясените и ромоленето на реката в съчетание с 3-те басеина създадоха у нас илюзията, че ще си прекараме добре.
Недостатъците дойдоха главно от неквалифицирания обслужващ персонал. Липсата на каквато и да е било работна униформа, обслужващата ни русокоса девойка, сякаш съчетаваше плажуването си с обслужването на "досадни" гости като нас. Останахме безкрайно разочаровани от качеството, бързината, количеството и цените на храната.
Славка
5 May 2012, 17:14:42

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Готино място с готин персонал и домакин. Тихо и спокойно. Персоналът от кухнята до питието, всички са невероятни, бързо, вкусно и приятно - уцелили сте шестицата и с атмосферата, и с персонала, и с кухнята, и с басейна! Днешно време рядко се случва подобно нещо!
Олег
17 April 2012, 19:16:59

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Семеен хотел, който не блести с лукс като някои други в околността, но атмосферата и отношението на домакините е невероятно добро.
Супер местенце за пълноценна почивка, особено ако си с деца, спокойно, чудесна кухня. Определено бихме дошли отново. Този път стаята ни беше малка за 4-мата (с бебе на 6 месеца и 6 годишна кака), но другия път ще си запазим по-голяма.
Вальо
21 February 2012, 21:49:35

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Посетихме Хотел Бохема през 2011 и тази година ще повторим! Супер местенце, децата много се радваха на басейна. Супер е хотелчето, персоналът, собствениците, кухнята - всичко е на ниво.
Да вземете да си тапицирате дъното на басейна ей. Или каски раздавайте на рецепцията.
Пламен Маджов
25 October 2011, 19:32:58

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Идеално разположение, място за релакс!
Препоръчвам хотел Бохема на всички които искат да си починат далеч от шума на изключително ниски цени. Нямам малки деца, но видях, че е направено повече от необходимото за почивка на родители с малки деца.
Мария Бачева
26 June 2011, 20:34:07

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Уникално място за почивка и релакс сред невероятната природа на Родопите! Маги и Ники, от сърце ви благодарим за чудесната почивка и невероятните изживявания! Почивали сме на много места, видяли сме немалко, но дните при вас бяха по-различни от всичко, което познавахме до сега. Дълго ще помним красивата природа, ромона на реката, песента на птичките и квакането на жабите... Това, което сте създали е един малък рай - за деца и родители, за млади и хора в по-напреднала възраст и изобщо за всички, които ценят природата, спокойствието, романтиката... Само, който е бил ваш гост може да разбере и усети атмосферата във вашия оазис. Щастливи сме, че и ние бяхме ваши гости и надяваме се да бъдем такива още много пъти. Бъдете все така мили, любезни, учтиви, вежливи, чаровни... Поздрави на вас, Яна и Явор, както и на дядо Явор от сем. Бачеви от гр. Бургас /чийто автомобил се повреди в с. Лещен/ и до нови срещи!
Цветанка
3 June 2011, 18:08:01

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Маги, Ники, здравейте! Колкото и пъти да съм идвала в оазиса създаден от вас, винаги пак ще се връщам. Жалко, че от една година не сме идвали. Това е място за релаксация, зареждане с енергия и какво ли още. Благодаря Ви!
Маргарита
24 May 2011, 18:31:36

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Намира се в Родопите, в поречието на Канина река, заобиколен от гори и термални извори. Хотелът разполага с 3 басейна, с различна температура и дълбочина, разположени в красив озеленен двор и в съседство с реката.
Бяхме група роднини 3 семейства и 3 деца - две на 3 години и едно на 6 години. Най хубавата почивка от години насам. Това място, стопаните и персонала излъчват много положителна енергия. Винаги са усмихнати и вежливи. Басейните и ресторанта се ползват по всяко време и с усмивка се сервира и на люлката, и в басейна, и на тревата или на масите. Великолепен детски кът. Масажиста също е много добър професионалист. Божествено място!
Станислав Николов
3 November 2010, 17:54:00

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Намира се в Родопите - просто чудно място за почивка, особенно ако имате деца. Природата е уникална.
Хареа ни посрещането и отношението на собствениците към нас и особенно към синът ни. Позитивни хора, добри. Ще ви дойдем пак на гости.
Евдокиеви
24 May 2009, 17:50:38

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Обектът е много подходящ за семейства с малки деца и фирмени партита.
Има срахотни басейни, които са с топла минерална вода и можеш да се къпеш под снега. Има много мил персонал, който стоя до 2:30 посред нощ за да ни донесат питие в басейна. Ресторанта има много прилична кухня. Супер!
Няма комфорт или лукс, но това което е като природа или вода е безценно.
Дони
13 June 2008, 14:52:48

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Супер място! Ако човек реши да си почива или купонясва направо е оцелил шестицата! Супер готини хора са собствениците! Намерих в тяхно лице добри приятели. Ще се връщам там винаги, когато имам време.
Share your impressions of Hotel Bohema, Ognyanovo
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.