home page contact us add accommodation terms of use
Guest House Karnobatev, Smilyan
name:Guest House Karnobatev|stars:2|website:0|category:7
Guest House Karnobatev
Guest House Karnobatev 
5 Vasil Levski Street, Smilyan
+359 3026 2990, +359 888 137976
Георги
1 August 2015, 16:34:31

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Родопите за мен лично са регион номер едно в страната за отдих! Навсякъде край ремонтираните пътища има чешми с нови беседки и задължително кошове за смет, които редовно се обслужват. Това го няма никъде в останалата част на страната. Личи си, че местните хора работят за общото благо и искат да наложат с характерната си уникална доброта и мекота тази туристическа дестинация и според мен вече са успели. Като човек, пътуващ много години из Швейцария, мога да заявя отговорно, че започвам да намирам общи неща с кантон Апенцел и особено с вътрешния полукантон - Инерроден.
Минчо Карнобатев е човек с главна буква! Такива са те родопчаните, с мек поглед в очите, малко говорещи, но много казващи ... Там няма "няма", "не може", "това се доплаща" ... Изключителни хора са това и като такива, отдаващи хотелска база за настаняване :-) Посетихме хотелската част в неговото предприятие - гатер. Само суперлативи за базата и условията! Човекът даже ни попита дали да спре производството в момента, за да не ни пречи. Пак ще отидем там един ден живот и здраве и ако трябва да заведа швейцарци някъде из България, ще бъде в Родопите на всяка цена, точно в този район.
Емилиан Стоилов
28 August 2013, 23:02:38

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Ще започна с най-важното за мен - Ели и Минчо Карнобатеви, благодаря Ви че ме приемате в своя дом, благодаря Ви, че ме карате да се чувствам като у дома си, благодаря Ви че мога да наричам едно място най-готiното и приятно място за мен в България (ако не вярвате - елате и питайте приятелите ми как разказвам за с. Смилян) ... Да обосновя оценката си на обекта - за атмосферата няма да се повтарям, пише по-горе - 10; за комфорта - дал съм девет, а не 10, щото... Минчо, братко, едно от леглата на 2-рия скърца (не помня точно в коя стая бяхме); за местоположението - отново девет, а не 10 защото 300 км са множко за мен като шофьор, ама ако видите усмивката и щастливата ми муцуна докато карам по завоите неспирни след Асеновград, щото знам че отивам към Смилян и къща Карнобатеви.... За качеството и цената - няма какво да говоря - 10! Едни прекрасни хора те допускат в дома си, разрешават ти сутрин ако си станал пръв да си направиш кафенце сам, да излезеш на верандата им, да си седнеш с кеф и да се насладиш на слънцето и птичките, да вдишаш чистия, напоен с аромата на скорошно окосено сено, да усетиш себе си спокоен, благ и щастлив... а ако съм отишъл на гости в Карнобатеви с няколко добри и верни приятели... ами за Орфей не знам дали рая е бил в Родопите, ама за мен е! Благодаря Ви Ели и Минчо, че ми давате възможност да се чувствам така... Това мога да споделя за къща Карнобатеви...
Мариян Харизанов
21 August 2013, 16:33:28

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Искам да споделя прекрасните си впечатления както от условията в къщата, така и от хазяите! Ако искате да се насладите на истинско гостоприемство, което ви кара да се чувствате като в собствения си дом, това е вашето място. Домакинята готви уникално! Заедно със съпруга й ще направят и невъзможното, за да ви осигурят удобство и уют! Оттук можете да си направите екскурзия до прекрасни места в тази част на Родопите! С моите приятели сме редовни посетители на Смилян и винаги отсядаме при Минчо и Ели Карнобатеви. Да, тук няма шумни кръчми и дива чалга до 1-2 през нощта, но ако обичате спокойствието и разходките сред природата, ще останете очаровани! Странно ми е мнението на т. нар. "Гост" относно цената. Сравнено качество на услугата / цена, цените са повече от добри. И накрая, ако веднъж сте били гости на Минчо и Ели, ще се връщате там отново и отново!
Ивайло Митев
30 July 2013, 14:07:39

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Искам да изразя крайното си несъгласие с предходното мнение относно къща за гости Карнобатеви. Моето семейство и приятелите ми посещаваме с. Смилян по 4-5 пъти годишно и винаги отсядаме единствено на това място. Семейство Карнобатеви са изключително топли и гостоприемни хора, които гарантирано ще дадат всичко от себе си за да Ви осигурят необходимите условия за почивка и усещане за домашен уют. Условията в къщата са на ниво, стаите и санитарните възли винаги са чисти и ще отговорят на хигиенните изисквания на всеки, който е решил да почива в тази част на Родопите. Храната, която предлагат домакините е домашна и прясно приготвена и мисля, че който е опитал веднъж родопския клин на Ели Карнобатева, задължително се връща обратно пак. Цените са адекватни и напълно отговарят на качеството на услугите, които ще получите там. Независимо дали сте с компания да празнувате Нова година или търсите място на което Вашето семейство и деца да избягат от шумния градски живот, смятам, че не трябва да се колебаете и просто се уверете сами в гостоприемството на домакина Минчо Карнобатев и неговото семейство. За хората които обичат и посещават този край е излишно да споменавам уникалните кътчета, които можете да посетите, а на останалите мога да кажа...не губете време, отделете два-три дни от времето си за почивка и мисля, че ще останете очаровани както от красотата на България, така и от грижите и усилията, които ще бъдат положени за Вас от страна на собствениците на къща за гости Карнобатеви. Те ще Ви доближат максимално до усещането за собствен дом.
Гост
30 December 2012, 22:50:14

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Ако искате да набивате боб, праз и картофи нон стоп - това е вашето място! При тези цени можете да посетите в пъти по-комфортни и интересни места. Плащате като за три звезден хотел, а получавате "романтиката" на селска къща с полуспартански условия.
Share your impressions of Guest House Karnobatev, Smilyan
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.