home page contact us add accommodation terms of use
Hotel BSR, Panichishte
name:Hotel BSR|stars:3|website:0|category:1
Hotel BSR
Hotel BSR 
Panichishte
+359 707 2015
Симона
20 April 2017, 22:37:34

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Отлично местоположение.
Чисто и приятно, персоналът беше много любезен, храната беше вкусна и в достатъчно количество. Имаше постоянно топла вода. Тази година отново ще посетим с удоволствие, този път с дете, убедихме се, че обстановката е чудесна за малки деца.
Няма асансьор, интернет само във фоайето, около хотела имаше много бездомни кучета.
Николай
4 February 2015, 15:21:25

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Всичко е много хубаво.
Барът на първия етаж затваря рано. Не ми харесва, че барът на втория зимата не работи.
Илиян Коцев
25 November 2014, 14:17:34

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
За малко да се объркаме и да отидем там за 4 нощувки! Може би най-лошият избор за престой в района, освен ако не си служител на БДЖ! Кумовете ни отидоха за 7 нощувки през втората половина на ноември и идеята беше да се присъединим към тях за последните 4. Цената на вечер за стая - 40 лв без малко, защото не работим в БДЖ и не ползваме намаление. Та, нещата при тях почнаха от първия ден. Парното не било включено, защото сме щели да бъдем общо 6 семейства в "хотела" заедно с нас, да сме си носили духалка. Топла вода имало само сутрин и вечер за по два часа. В ресторанта храна се готвела само по предварителна заявка и трябвало да кажеш дали ще консумираш съответния ден за закуска/обед/вечеря. Менюто - еднакво за всички гости, т.е. днес за обед има боб с наденица, за вечеря - кюфтета със салата зеле и моркови и т.н. Ако ти се яде друго, напр. вегетарианско, ходи другаде (е да де, ама наоколо по това време на годината хотелите още не са отворили за зимния сезон, така че слизай до Сапарева баня ако си нямаш работа). Неща като телевизор и интернет - само във фоайето. На всичкото отгоре на кума му направили изречение, че си бил смъкнал ракия на вечеря, щели да се заседят явно повечко време и да им обърка графика на персонала. Изобщо BACK TO THE 80'S! Така че се отказахме в последния момент и отидохме в Чепеларе за същите пари на вечер. Топла вода - целодневно от бойлер, маслен радиатор в стаята (защото сезонът не беше почнал), ТВ и интернет в стаята. Е, уважаеми, разбирам, че това е ведомствена станция, но поне не я рекламирайте за хотел три звезди! А за бъдещите клиенти - ако не сте от сситемата на БДЖ, та да ви излиза по 20 лв без малко на ден за стая, по-добре отидете другаде!
Гост
20 August 2014, 23:26:21

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Липсват тишина и спокойствие през нощта, поради шумни компании.
Александра Ванчева
29 June 2014, 23:36:55

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Чисто е.
Любезен персонал.
Няма много неща за ядене в ресторанта.
Иван Казанлиев
26 July 2012, 14:48:58

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасна природа и изходен пункт към Свещенните 7 Рилски езера.
Снежана Томова
27 April 2012, 10:08:04

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Всичко е перфектно! Всяка година посещавам този хотел. Обслужване и храна и много други неща са на ниво. Природата е прекрасна, мястото е уникално. Цяла година и в момента мечтая за идването си тук. Тези, които се оплакват просто не знаят какво искат, нека си стоят в къщи! Поздравявам управителя на това прекрасно място и персонала! Подходящ е за възрастни и малки деца -за всички, които искат да си починат качествено. Дано да продължава да бъде отворен за нас.
Ивайло
4 February 2012, 22:03:33

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Уютът, чистотата, храната, местоположението и обслужването са на много високо ниво! Много голямо впечетление ми прави, че на първия етаж има шкафчета за обувки и нагоре ходим с чисти чехли и така чистотата се увеличава!
Затворихте дневният бар. Понякога е малко студено. Защо не работи чешмичката, която е пред хотела?
Наталия
23 January 2012, 16:40:24

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много хубавото на този хотел е, че чистотата, храната и обслужването са на много добро ниво и мога да си пускам детето на спокойствие из базата! Посещавам хотела от 20 години! Почти всяка година през зимният сезон съм там! Този хотел превъзхожда другите хотели със своята изключителна чистота - така не се притеснявам за здравето на детето си!
Не ми харесва, че затворихте дневния бар.
Гост
20 September 2011, 08:53:53

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много ми допада мястото, запазено е и децата си играят на воля, защото е просторно и приятно. Около станцията също. Дори запазената обстановка от едно време, ни допада най-много. Много по-човешки е от някои от новите лъскави мутренски хотели.
Само два пъти съм бил, но и храната и всичко е добро, особено за цената която се иска. И чисто беше.
Зимата в системата на парното имаше силен шум, но не е фатално :)
Иво
18 July 2011, 15:24:18

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Храната е добра. Персоналът също се старае. Чисто е. Постоянно има топла вода. Станцията е просторна, което е добре, особенно когато си с дете.
Барът не работи в понеделник. В станцията няма и кафе автомат. Тоест в понеделник ако Ви се допие кафе трябва да ходите до някои от другите хотели. Наблизо няма банкомат и откъде да си купиш цигари.
Силви
25 January 2011, 14:41:08

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Персоналът е много внимателен. Нямат грешка в това отношение.
Студено! Парното се пуска за 2 часа и после се спира. Много е студено! На рецепцията се правят на изненадани. Е, не очаквах друго поведение! Цената е по-скъпа отколкото на другите хотели в комплекса - на база ВВ.
Маргарита
27 February 2010, 18:45:46

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много хубава база. Храната е чудесна. Обслужването също е на ниво като се има на предвид за какво се ползва, самата категоризация, все пак се води ПВЦ на БДЖ. Препоръчвам го на всеки, който може да си го позволи. Има какво да се види - Седемте рилски езера, водопад Скакавица, Рилски манастир (ако имате транспорт).
Имам лоши спомени - от счупена плочка пред станцията през лятото на 2009 си счупих капачката на коляното, но въпреки това прекарахме страхотно една седмица.
Роси
20 January 2010, 20:46:21

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Бих казала за станцията на БДЖ, че мирише на нафта! А в стая № 511 е ужасно, можеш да си счупиш главата! Много хора се оплакват, че някои стаи са студени! Пускат парното докато си там само за няколко часа! Разочорование бих казала!
Гост
16 December 2009, 13:33:11

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е малко пост-комунистически, но пък е чисто и приятно, цените в бара са направо миниатюрни, а локацията е много добра, има красива гледка и е много близо до пистите. Харесва ми това че хотела е чист приятен и просторен особено е подходящ за семейства с деца. Също така е и много добре отоплен.
Единственото което е неприятно, че трябва да се храниш под час, не че храната е лоша но е като на столова и е малко задължаващо. Но на фона на всичко останало което е чудесно си заслужава да се посети.
Даниела Захариева
4 January 2008, 00:30:18

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Уникално разположение, предвид преди колко години е строено всичко е повече от запазено, много подходящо за скиори с всякакъв опит.
Персонала е много любезен, много общителен. Горещо препоръчвам хотела. Истински рай е и най вече за децата. Има много готини фоайета в които се събират по 15-20 деца всяка вечер и си играят докато родителите са в бара примерно. Цените са изключително ниски. Всичко е прекрасно.
Share your impressions of Hotel BSR, Panichishte
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2024 namerihotel.com. All rights reserved.