home page contact us add accommodation terms of use
Guest House Violeta Ivanova, Kiten
name:Guest House Violeta Ivanova|stars:0|website:0|category:7
Guest House Violeta Ivanova
Guest House Violeta Ivanova 
27 Ilia Boyadjiev Street, Kiten
+359 550 36142, +359 884 040 710
Георгиеви
4 August 2010, 16:40:55

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Къщата не е на лошо място, но....
Някои от стаите са без тераси, някои са с общ санитарен възел, двор почти липсва, под лозата само една маса, покрита с лепкав балатум, върху която се качва и ляга кучето на стопанката. Колите са накачорени буквално една върху друга на тротоара и имаш чувството, че те захлупват ако седнеш на въпросната маса. От стаите изгледа също е никакъв. Спалното бельо е от соц бели чаршафи и калъфки, тук-там закърпени и някакви олекотени завивки, кирливички и посъдранки. Никави условия, в случай че искаш нещо да претоплиш, камо ли да сготвиш. Няма и къде да седнеш да похапнеш. Стаите са ужасно тесни. Тераската също тясна с някакви измислени столове /два счупени пластмасови занитени един за друг/. Иначе хазяйката умее да залавя клиенти и да ги омайва докато платят. Къщата е претъпкана и всички под сурдинка споделят, че са се натресли там. Някои напускат преждевременно като си намерят нещо много по-добро и то на същите цени. Ние специално в тази къща никога повече няма да отидем.
Даниела
30 June 2009, 13:47:38

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Абсолютно безобразие! Как може да се изпратят 100 лева капаро и последния ден преди да заминем да ни се обади въпросната Виолета и да ни каже, че е станало объркване и за съжаление няма как да ни върне парите но и квартира няма да имаме?!? Тази жена гледа само как да вземе капарото на хората и после им обяснява, че имало объркване - разбрахме, че така прави на почти всички летуващи, които са й изпратили парите за уж подсигурената квартира! Изключително възмутени сме! Разбира се Виолета не можа да се измъкне когато ние отидхме пред вратата й в 6 часа сутринта и след дълги разправии и скандали си получихме парите обратно.
С. Янева
25 June 2009, 19:12:13

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекарахме си чудесно в къщата на семейство Иванови. Хотелчето е свежо, с много приятно зелено дворче. Стаята, в която бяхме отседнали беше чиста и приятна със спокойна атмосфера. Лично на нас много ни хареса понеже сме с дете и имаше къде да потича. Посетете хотела на семейство Иванови, няма да сгрешите.
M. Василева
26 June 2008, 14:12:13

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Най-кошмарния ден в моя живот! - когато пристигнах и установих какъв кокошарник е тази къща, а чаках с нетърпение почивката. Не се лъжете от рекламите - къщата е пренаселена. Семейството ни е от трима души и ни набутаха в стая 2x3 метра. Хладилничето бучеше като хелокоптер, до прозорчето на стаята се стига само ако се качиш и ходиш по двете дървени легълца. Има малка пътечка - двама не се разминават. Мирише на мухъл и влага. До главата на единия човек се намира банята - и всички отточни тръби си правеха симфония. Щях да забравя - да не се сяда рязко върху креватите - ще си секнете кръста (просто няма пружини, а матраците са дебели около 5 см.) Преобличате се на смени в стаята - двама чакат отвън. Лягаш да си починеш - и неволно участваш в бурния живот в къщата. Точно под прозореца ти е стаята и вратата на външна стая, в която са настанени 2 семейства с малки деца. Там се и хранят, пият, коментират, викат по децата и гледат съжалително, ако ги помолиш поне от 14 до 16 ч. малко да починеш. До нас съседната стая се оказа в същото положение. Гледат тъжно почиващите и вдигат рамене. Идват нови почиващи - все още усмихнати. Нямат търпение да се настанят и да ходят на плаж. Е, ще почакат малко - при тях настаняването е малко по-трудно от нашето. В същата по размер и обстановка стая трябва да влязат 4 човека! Три легла, но плюс един разтегаем миришещ на урина фотьойл. Май защото всички бяхме възрастни хора, затова не си заревахме в един глас. Иначе много любезната домакиня е страшна пъргавелка - като види в каква посока ни тръгват мислите, много бързо изчезва и не можеш да я откриеш. Бяхме платили предварително по пощата две нощувки - това беше нейно условие. Не ни върна за втория ден парите. А ние вече си бяхме намерили нова квартира - на същата цена, но с перфектни условия - много чиста голяма стая, тихо, хладилник, отделна баня, простор - и естествено балкон с гледка към морето. Хазяите - сърдечни хора! Нищо по-специално не сме търсили. Просто не се лъжете от рекламата на г-жа Виолета Иванова. Едвам издържахме една вечер при нея. На другата сутрин в 7.00 часа й казаме, че напускаме стаята, но тя не ни върна парите за оставащата нощувка, а същата вечер бе пуснала други хора в нея! С нас напуснаха още едно семейство - при тях беше същата история, не им върна парите, а настани веднага други.
Share your impressions of Guest House Violeta Ivanova, Kiten
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2024 namerihotel.com. All rights reserved.