home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Roden Krai, Vlaichevtsi
name:Hotel Roden Krai|stars:3|website:1|category:1
Hotel Roden Krai
Hotel Roden Krai 
Vlaichevtsi
+359 886 070325, +359 888 715388
visit website
Живко
15 August 2015, 20:45:48

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Подредено, уютно място. Районът е тих и отдалечен. Готвят вкусно. Градинката до обекта е добре поддържана.
Това е място, подходящо за почиване единствено за семейни двойки с деца! Допускат и домашни любимци Стените на апартаментите са тънки и се чува всичко! Басейнът е малък, неподдържан, пълен с разни насекоми. При пълен капацитет на комплекса, няма места за всички. Шезлонгите са върху трева и там е пълно с оси и пчели. Вземете си задължително спрей против тях! Има дискриминация по отношение на вида турист - толерират се само тези с деца. За тях е позволено всичко - поръчват си ядене, което искат, местят си шезлонги където им падне из обекта, угасят се светлини заради тях. Не се сменя бельо. Самите стаи не се почистват добре. Още при настаняването си видяхме паяжини, угарки от пепел покрай огнището в апартамента, мръсна баня. Персоналът обсъжда на висок глас посетителите и открито изказва негодуването си. Порциите са малки .Интернет има само в ресторанта до комплекса. В стаите е много слаб и го няма. Фитнесът е просто два уреда.
Първолета
6 September 2013, 22:35:46

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото е тихо и спокойно. Подходящо за семейства с деца. Има много възможности за разходки.
Добре изградена база, но не е поддържана добре. Нямаше смяна на спално бельо и хавлии за тридневния ни престой. Ние бяхме с ваучери за намаления и порциите бяха детски. Цените не отговарят на предлаганото качество. Липсва уют. Пише, че има билярд, но е поставен до стената на ресторанта и не може да се използва. Водата е студена в басейна. Различни видове бубобечки в мезонетите. Фитнесът е пародия. Ако искате препечени филийки, може да ги направят само, ако има поръчка за скарата. Не бих препоръчала това място на никой!
Галина
10 August 2013, 02:56:26

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Посетихме комплекс Роден край с. Влайчевци с моята приятелка от 04.08.2013 г. до 07.08.2013 г. Настаниха ни в мезонет - апартамент на 2 етажа, с тераса, изглед към басейна, оборудван с баня, тоалет, ТВ и хладилник. Имахме възможност да ползваме безплатно басейн и шезлонг, закуски и вечери, подготвени от добър майстор готвач, поднесени от едно мило момиче, което никога не отказваше на нашите желания за ястия различни от менюто. Вечерите, прекарани в заведението на комплекса, бяха прекрасни. Хора, почиващи на едно място, се сближават, намират общ език и така става весело. Насладихме се на спокойните, хладни вечери с песента на щурците, с които заспивахме вечер и се събуждахме сутрин. Собственикът на комплекса ни беше подготвил изненада - джип сафари до едно феноменално езеро, защитен национален парк, единствено в Европа, в близост до с. Влайчевци. А каква положителна емоция /за някои адреналин/ беше пътуването с неговия джип, не мога да го опиша, трябва да се изпита! Един съвет: наближавайки Габрово е препоръчително да се обадите на собственика, за да ви упъти за местоположението на комплекса. Приятна почивка и надявам се да не съм ви подвела.
Красимир
2 June 2009, 10:07:18

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасно е! Това е едно от най-добрите места за почивка и за купони. Забравихме,че имаме деца. Натичаха се и си отиграха на воля. Собствениците и персонала са прекрасни.
Share your impressions of Hotel Roden Krai, Vlaichevtsi
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2024 namerihotel.com. All rights reserved.