home page contact us add accommodation terms of use
The House with The Umbrellas, Kostenkovtsi
name:The House with The Umbrellas|stars:0|website:1|category:6
The House with The Umbrellas
The House with The Umbrellas 
Kostenkovtsi
+359 896 829238
visit website
Aтанас Спасов
21 September 2014, 16:37:18

Уважаеми клиенти, истински съжалявам за проблемите, на които сте се натъкнали и за негативното и отвратително впечатление, което сме оставили у Вас, накърнявайки Вашата добронамереност и нашето добро име. Като собственик на къщите, искам да споделя най-чистосърдечно, в средата на тази година, както и през изтеклата зима имахме ужасен проблем с работещия при нас персонал - камериерки, администратор, парнаджия, сервитьорки ... Поради личен здравословен проблем нямах възмжността пряко да наблюдавам функционирането на къщите и ето, че неблагополучията не закъсняха. В момента персоналът е напълно променен, като сме се опитали да се опрем на качествени хора, доколкото това е възможно за ресурса на един малък град като Габрово и до скоро на едно малко и дори отсъстващо от картата селце като Костенковци. Още веднъж искаме Вашето извинение!
Иван Георгиев
16 June 2014, 22:43:25

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Здравейте на всички, за негативни впечатления полето е малко. На такава мизерия никога не съм ходил със семейството си. Отидохме през пролетта, като бяхме общо 8 семейства. Купихме си ваучери , които включваха закуски и вечеря, безплатни половин часови масажи, сауна, разходка с джип. Пълна измама. За закуска имаше по една мекица на човек. За децата нямаше. Поискахме да поръчаме и да си платим, но от загубения ресторант, в който се хранехме ни казаха, че няма възможност да направят допълнителни. Сещате се, че родителите си отстъпиха закуските на децата. За безплатна вечеря имаше само готвено зеле с месо. Каква пародия на вечеря беше. За джип и масажи да не говорим. попитахме за джипа и казаха, че е развален. Дойде един смотаняк и попита кой иска масаж. Казахме му, че всички искат и той като драсна, повече не се появи. Стаите бяха пълна скръб. мизерни и мръсни с осветление от най-малките енергоспестяващи крушки на пазара /типично за габровския район/. Баните мръсни и неподдържани, със същите дребни крушки. За сауна и басейн забравете. Нямаше нито един чадър, в пълен разрез с името. Леглова база за 20 човека, а столове само за 5. Една единствена пластмасова маса и трябваше на обяд да се храним на смени. Потресени сме от наглостта на собственика.
Мария
24 July 2013, 12:17:39

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Уникално място! Чиста природа, свеж въздух, съчетано с невероятни изживявания!
Дестинацията ми беше препоръчана от мои познати, които са редовни посетители на комплекса. Останах приятно изненадана от качеството и стила на обслужване! Нестандартно, красиво и стилно! Благодаря Ви!
Теодора Георгиева
4 July 2013, 10:58:16

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Няма го на картата, трудно се намира .
Положителните впечатления - "опитът" на собственика да направи нещо хубаво сред природата на това закътано селце, полу-автентичната атмосфера, доброто отношение на персонала, защото те не са виновни за ситуациите.
За съжаление опитът на собственика да направи нещо хубаво сред природата на това закътано селце си е останало само опит. Къщите са занемарени, особено дворовете. В Иманярската къща не знам кой би отишъл да почива, след като конете се разхождаха вътре из много занемарения двор, обрасъл с треви, и нямащо нищо общо с красотата, която се изписва в сайта. Основното - всички добри преживявания, които се предлагат - в сайта, и основно в офертата - липсваха....нито преход, нито пикник, нито ако желаеш езда, нито ако желаеш АТВ, джакузи - да, но без вода, добре че в басейна имаше вода все пак - та въпросния пикник е една торбичка с кебапчета и те пращат на басейна...за който също може да се изпишат няколко страници....Сигурно е било много хубаво в началото като идея, но собственикът трябва да се потруди да поизчисти все пак тревите, да облагороди, да поддържа инфраструктурата, защото цените не са ниски, за качеството, на което би трябвало да отговарят в това затънтено село. Като цяло - всичко би било чудесно, но като изпълнение - пълна незаинтересованост....Желая им успех, но аз лично не бих отишла отново...
Милена
7 December 2011, 00:44:11

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Обзавеждането на "Лятната кухня" до Къщата с чадърите беше направено с вкус и създаваше уют. В механа Жълтицата наистина готвят много вкусно!!! Бяхме доволни от всяко нещо, което поръчахме там. Предоставиха ни и обещаната в офертата бутилка вино. Въпреки студа в колата, разходката с джип ни хареса.
Предплатихме през октомври 2011 г. 230.00 лв за две нощувки на 25-ти и 26-ти ноември със закуска за двама, сауна и турска баня, езда и АТВ, бутилка вино! Изглежда добре, нали! Не и когато пристигнеш! Освен доплащането за дете над 6 години, за което знаехме предварително, се оказа че дължим допълнително: 23.60 лв за отопление, допълнителна такса за отопление на съблекалнята и за "чаршафчета" за сауната, такса от 7.00 лв за ползване на предпазна шапка, по време на "безплатната" езда... Ако случайно си свикнал да пиеш кафе или чай на закуска или пък искаш сладко за мекиците, трябва да си ги поръчаш и съответно да ги платиш! Много горчив вкус оставя това изнудване на дребно... Когато попитахме за АТВ-тата, се оказа, че зимния сезон не е подходящ за тях (офертата в GRABO беше точно за зимата – до края на март). Така и не се стоплихме - нито в стаите, нито в механата, а банята беше мърлява и амортизирана.
Share your impressions of The House with The Umbrellas, Kostenkovtsi
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.