home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Temenuga, Panichishte
name:Hotel Temenuga|stars:3|website:1|category:1
Hotel Temenuga
Hotel Temenuga 
Panichishte
+359 707 4062
visit website
Мария
16 January 2011, 10:41:11

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Супер хотелче. Храната и порциите са потресаващи за цените си! Пълни, вкусни и красиви! Много доър хотел!
Трифонов
4 January 2011, 14:37:53

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Страхотен хотел, на много хубаво място с невероятно обслужване. Задължително го посетете ако ходите в Паничище. Обилна и вкусна храна и супер атмосфера. Ползва се отстъпка за ски пистата. Всичко е много различно в сравнение с околната действителност - отношение и обслужване.
Ано
19 December 2010, 13:25:33

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Аз лично останах много доволна от условията - тихо и спокойно местенце, много красиво, подходящо за семейна почивка. Храната беше много обилна и вкусна, стаите биват почиствани ежедневно, има кабелна и може да се ползва интернет. Ски пистата, е на 150м от хотелчето. На около, в близост няма кръчми и заведения, така че беше тихо. Обслужването беше много добро! Негативи - никакви.
Група
5 December 2010, 22:09:04

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Трудно се намира, но си заслужава да го потърсите
Интериор в стил арт. Не сме очаквали подобна атмосфера в паничище. Бързо обслужване. Кухнята е на много високо ниво. За цената получаваш повече от средното за тази категория. Наетият от нас апартамент разполагаше с покрита тераса с размерите на корт.
Гост
20 September 2010, 00:07:13

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението е горе-долу добре, с изключение на това, че самоят хотел е смушен и без интернет не можеш да го откриеш.
Персоналът беше любезен, храната горе-докъ добре, но малко скъпо. Сауната е добре, има тенис на маса, стаите също са добри.
Тангенторът беше развален, няма интернет по стаите.
Гост
7 September 2009, 21:54:11

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасно местоположение, красива природа.
Усещанe за комфорт, сравнително любезен персонал.
Ресторантът! При положение, че при изолираността на хотела нямате друга алтернатива, добре е някой да ви предупреди, че работното време просто не е валидно! В колко часа ще ядете и какво зависи от това колко човека има в хотела, какво е настроенито на готвача /едно и също ястие от менюто се сервира ту с бял ,ту с кафяв сос!/ и от други "тайнствени" причини, за които може само да гадаете! Ако сте последовател на д-р Емилова или Лидия Ковачева, имам предвид да ядете два пъти годишно например, мястото ще ви хареса!
Стефанова
23 August 2009, 13:25:04

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото е хубаво.
През август бях на почивка със семейството си в Паничище. Не бяхме отседнали в този хотел, но решихме да хапнем там. Нямаше никакви обозначения, че ресторанта обслужва само гости на хотела. На работното време беше посочено - до 23.00 ч. Беше към 21:30 когато отидохме. Поръчахме салати и питиета. Когато около 21:50 поискахме да поръчаме нещо за основно хранене, сервитьорката ни каза, че приключват в 22:00 ч. Решихме, че е някакъв инцидент и че няма да се повтори. На другия ден отидохме след обяд - за кафе и някакъв десерт. Платихме бисквитена торта, която оказа се обаче се приготвя в момента и трябва да я изядем топла. Тогава увдомихме сервитьорката, че ще отидем да вечеряме и по-късно и тогава ще консумираме десертите, на което тя не възрази. И така, към 19:30 отидохме с намерение да вечеряме. Какво беше учудването ни да разберем, че в момента не можем да вечеряме - хотелът бил пълен и трябвало да слязат гостите му да вечерят - ок казахме, сложете ни десертите в пакет, за да ги консумираме, след като вечеряме на друго място. Сервитьорката изчезна за 30 минути, през които стояхме на масата, без да слязат други гости да се хранят - в ресторанта имаше само 2 заети маси, след което сервитьорката ме уведоми, че нямат пакети и трябва да си хапнем сега на място - какво да направи като не можем първо да вечряме - това е. Тогава поисках да ми върнат сумата за платените десерти, но се оказа, че и това е невъзможно. Сега подготвям жалби до Община Сапарева баня, Агенцията по туръзъм, Комисиите за защита на потребителя и срещу дискриминацията. Няма да давам оценки - изложих ви факти, които може да потвърди и сина ми - сами направете избора и преценката си.
Димитрова
3 August 2009, 10:39:43

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Преди седмица се върнах от Паничише. Просто нямям думи всичко е прикрасно с изключение на храна /не става въпрос за закуската - тя е перфектна/. Наистина наоколо има много хотели, но аз лично от този съм много доволна. Обслужването е на ниво, персонялът е учтив и любезен! Абе няма какво да пиша повече просто отидете и вижте, няма да съжалявате!
Петрова
29 July 2009, 03:10:13

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението на хотела е много добро, има прекрасен изглед от моравата пред хотела! Добра изходна точка за маршрут до Рилските езера, а за по-мързеливите до хижа Скакавица. Можете да ползвате и лифта до езерата, доста е пътя от хотела до лифта, затова ползвайте кола до началната станция /при хижа Пионерска/.
Любезен персонал. Сравнително добра кухня. Предлагаха домашно изпържени картофи и децата ядоха основно това /в София на малко места предлагат/. Плюс е, че може да отседнете с куче, малко хотели позволяват. Има тенис на маса, ако имате желание може да поиграете. Спокойно и тихо място за релакс. Добро впечатление ми направи оставенатa анкетна карта, за мнението на отсядащите в хотела, явно се търси обратна връзка от клиента. Бих посетила отново хотела, просто защото в друг няма да ни пуснат с куче :-(.
Няма указателни табели за местоположението, трудно ще се ориентирате. За двете нощи и трите дни в хотела, стаята ни не беше почистена нито веднъж! Ние сме с куче, а то доста цапа.
Петров
4 January 2009, 20:59:09

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
За високопланиско масто пътя е о.к., абе хора в София да не би да има по-добри настилки... За този хотел мога да кажа, че е много над нивата от околните. Рецепцията се "оглавява" и от хижаря, който е адски гостоприемен човек, характерно за всички планинци. Човек, от който можеш да научиш много за планината и за всичко, за което се сетиш, че можеш да правиш и лятото. Кухнята е супер, каквото и да не са Ви предоставили е в рамките на допустимото за всеки ресторант. Големи и вкусни ястия, салати, дружелюбни хора. Нормални цени. Къде наоколо можеш да намериш лукс в планината..., няма, ако кажа още добри неща се опасявам, че следващия път, когато реша да се запътя към Теменуга няма да има места.
Гост
17 December 2008, 18:02:51

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотела си е супер. В околоността има и други хотели, но мога да кажа, че от това което видяхме като предлагане - по-добро не можахме да намерим за краткия престой. Беше в делничен ден и персонала остана малко изненадан но за около 10 мин всичко се преведе в ред. На първо място бих искал да поздравя готвача на хотела /Васил/, който се грижеше за доброто ни настроение по време на вечеря и закуска. С нищо от това което е написал Иванов немога да се съглася. Със сигурност ще се върнем там.
Пътят до хотела е "малко" разбит но е поносимо. Вечерта в ресторанта беше малко хладно, но е разбираемо след като бяхме единствените гости там.
Паулиана
28 October 2008, 19:25:56

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Останах очарована от атмосферата и обслужването. Въпреки, че бяхме само 2 стаи в хотела се радвахме на изключително внимание от страна на персонала.
Иванов
7 July 2008, 11:04:41

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото е хубаво.
Всичко започна още по телефона, когато момичето на рецепцията не знаеше дали в хотела има свободни стаи. След няколко минути чакане на слушалката се оказа че има. Пътят до хотела не е идеален. Паркингът е достатъчен, не много голям, но с разумно паркиране от страна на клиентите може да стигне за всички гости. На регистратурата ми връчиха някаква бележчица, която изискваше да напиша всичките си лични данни, което аз не смятам за особено необходимо. След кратко колебание от страна на персонала, в коя стая да ни настанят все пак отидохме в стаята с телевизора. Дистанционното ни бе дадено на регистратурата. Стаята бе на първи етаж. Тераса няма, само нещо като кошара за коня? Гледката липсва. Гледаш боровете на 2 метра пред теб, паркинга отстрани и хората които преминават покрай "терасата". Това ни принуди да пуснем завесата и да гледаме скапания телевизор с десетина канала, половината черно-бели, а останалите руски. Стените са кухи и всичко се чува. Храната в ресторанта не е лоша. Хубави бяха салатите, които са приготвени от пресни зеленчуци. Иначе менюто е банално, цените що-годе високи, а обслужващия персонал от само двама разсеяни души. Ако искате да закусите извън рамките на безплатната закуска от 08-10 и желаете да изпиете кафето си на терасата, трябва да избирате. Защото персонала обслужва терасата на втория етаж, но само ако са поръчани напитки. Храна не се носини обясниха. Супа за обяд нямаше. "Много ядоха супа днеска, свърши" - това бе обяснението на персонала. За довиждане момичето от рецепцията не се поинтересува дали сме останали доволни, как сме изкарали, имаме ли някакви забележки. Тя се загрижи дали случайно сме ползвали минибара. При отрицателния ми отговор, тя настоя да я изчакаме да отиде и провери. Пристигна облекчена че не сме я излъгали. И така. Няма да се върна там. Просто много неща им куцат, особено за цените които са предложили. Ако се научат на елементарна любезност и добро обслужване, може би.
Share your impressions of Hotel Temenuga, Panichishte
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2024 namerihotel.com. All rights reserved.