home page contact us add accommodation terms of use
Spa Hotel Aspa Villa, Banya Razlog
name:Spa Hotel Aspa Villa|stars:3|website:1|category:1
Spa Hotel Aspa Villa
Spa Hotel Aspa Villa 
Banya Razlog
+359 879 949966, +359 879 949977
visit website
Виктория Кръстева
8 May 2012, 15:37:03

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мизерия голяма!!!!!!! Хора не се лъжете, пускат уж много изгодни оферти, а това което предлагат не струва нищо....Бяхме там за 1-ви май тридневен пакет и не издържахме. Тръгнахме си на втория ден.
Петя
13 February 2012, 11:07:23

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Преди броени дни се завърнахме от почивка в "Аспа Вила". Благодарим на персонала за приятния престой, чувстваме се перфектно отпочинали и заредени. В хотела е топло и приятно, басейна и минералната вода са чудесни. Изключително любезно обслужване в ресторанта, прекрасна масажистка. Благодарим Ви мили хора!
Гергана
13 December 2010, 17:34:20

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Чета мненията и се чудя, какво лошо има в циганската махала - та тя е толкова чиста и подредена, че не отстъпва по нищо на останалата част от селото, а хотелът е добър и обслужването е на ниво. Персоналът е внимателен и учтив и ако си по-отворен към тях, на вторият ден ги чувстваш като приятели. На това място си почиваш пълноценно. Пътят наистина е асфалтиран и ако не си вкиснат по принцип, ще си прекараш чудесно. Аз винаги се зареждам с енергия когато почивам там.
Радко
1 December 2010, 07:33:07

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Ами аз понеже прочетох изказването на Стефка по-горе искам да направя реплика на нейните грозни изрази, а именно: 1. Ти Стефке расистка ли си наистина - какво като някъде си се намира циганската махала. Нима циганите не са хора и не са равноправни на всички останали цигани в тази държава. Нали за това сме на този хал, понеже всеки се възмущава от разни неща, а никой нищо не прави за собственото си поведение и култура. 2. Това че има незавършен строеж срещу хотела какво е виновен собственика на Аспа Вила. За сведение пътят до хотела вече е асфалтиран и то за сметка на собствениците. Иначе хотелчето си е супер наистина. Добре обзаведено, уютно, наистина граничи с борова гора и въздухът е страхотен. Наспивам се за 4-5 часа. Препоръчвам го на всеки.
Стефка
17 August 2010, 15:11:05

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Още един пример за това, че в Интернет се публикуват само най-хубави снимки. А като се качиш на терасата на ресторанта, виждаш: прекрасни хълмове на Западните Родопи, малко под тях - циганската махала, от която се разнасяше музика из цялото Разложко поле, отстрани - изоставен, новопостроен квартал с "луксозни" къщи и огромна бетонна сграда, тип "селски културен дом", до нея - кулата на бетонен център. Пътят до хотела, поне последните 800 метра, не са асфалтирани и прахолякът е осезаем. Бетон - бетон - бетон, мястото е подходящо за всички, изпитващи носталгия по късния Соц.
Иван Иванов
9 April 2009, 19:51:16

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението на хотела е уникално, буквално на сантиметрни от боровата гора! Незаменимо място, никога не съм виждал нещо подобно като локация! Намира се в китно село с минерални извори на 5 км от Банско.
Изключително удобно за почивка, спа процедури. Останах впечатлен от минералната вода по стаите и басейна. Изживяването да се въргаляш в снега и да влезнеш басейна е неповторимо. За хотела - просто прекрасен! Стаите са с размерите като на стаи в 7 звезден хотел, изключително големи и просторни! Обслужването е на ниво, храната уникална!
Share your impressions of Spa Hotel Aspa Villa, Banya Razlog
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.