home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Sinaya, Kiten
name:Hotel Sinaya|stars:3|website:0|category:1
Hotel Sinaya
Hotel Sinaya 
16 Briz Street, Kiten
+359 550 36080, +359 888 457177
Ана Арнаудова
8 July 2016, 10:44:04

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Аз почивах края на юни 2016 г в Китен в хотел Синая. Хотелът е близо до морето. Храната е на блок маса, така че може да се избере храна и за най-капризното дете. Морето е плитко и топло. Съчетанието на гора и море прави дните прохладни. Цените са много ниски.
Персоналът е внимателен и се грижи да задоволи всички капризи. Очарована съм. Благодарности към управителите, към бързите и внимателни момчета от кухнята. Благодарности към Иван и Тити за отзивчивоста им.
Мария
30 August 2015, 07:28:41

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Бях до вчера в хотел Синая в Китен и останах доволна от почивката си. За парите, които дадох, настаняването и храната бяха на ниво. Апартамента, в който бях настанена беше обширен за нашето семейство. Храната е на блок маса, достатъчна и питателна. Надявам се и догодина да са съм гост на този малък хотел.
Георги Панов
7 August 2015, 09:11:24

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Снимките, които са в нета, нямат нищо общо с реалността! Ако ви е топло, не търсете дистанционното за климатика, ще ви искат 5 лв допълнителни на ден! Аз не съм виждал никъде в света хотел без камериерки! Хотел, в който спиш 8 дни в едни и същи чаршафи и ако си потърсиш, да ти кажат, че в момента нямат чисто белъо! В същото време така наречената сезонна управителка, обикаля и се заяжда с гостите, а псевдо собственикът (наемателят), гледа като пенсионирана мутра зад рецепцията, където прекарва по 19 часа, за да пести от заплати! Хранта: къде сте виждали в света шведска маса, на която те обслужват без да ви разрешават вие да пипате!?!? Шведска маса, където всеки ден има подобен на сирене продукт, моркови, краставици, които не се белят, за да няма излишна фира, както и варени картофи, стояли с дни в хладилника!?!? Основното: боб, леща, хрупкав ориз, пица се води домашно приготвена храна - хаха! И един ден имаше печени чушки които бяха на порции или казано така - по 2 на обед, за да има за вечеря! Имаше машина за сокче от онези по 10 ст. и на тях имаше ограничени ! Управителката постоянно гонеше децата да не сипват допълнително, а иначе 700-те лв. ми бяха прибрани веднага! И така обещаната фактура за тях не достигна до мен! И за финал: трябваше да освободим стаите до 9:30 ч., за да могат да почистят за другите (горките, ако знаеха само къде попадат, гости)! Пълно е с хубави квартири за по 40 лв. склиматик и хората са невероятно вежливи, а цените по заведенията са като в обикновен град! Надявам се, ще предпазя вас да не правите тази грешка като мен!
Красимир
2 August 2015, 08:48:08

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е абсолютна развалина - мръсно, не се чистят стаите, храната е под всякаква критика - всеки ден едно и също, с две думи: абсолютна мизерия.
Ирина
8 July 2009, 21:30:23

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът не струва. Особено стаите на последния етаж. Единствената екстра е да ви поставят на два дни руло нискокачествена тоалетна хартия. В банята няма кърпи, дори сапунчета. Обзавеждането е напълно амортизирано. Хигиената е под всякаква критика. Ако търсите почивка, няма да я откриете в Синая със сигурност!
Share your impressions of Hotel Sinaya, Kiten
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2024 namerihotel.com. All rights reserved.