home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Evelina Palace, Bansko
name:Hotel Evelina Palace|stars:4|website:1|category:1
Hotel Evelina Palace
Hotel Evelina Palace 
34 Ikonom Chuchulain Street, Bansko
+359 749 86428, +359 878 196043
visit website
Ангел
22 February 2012, 19:33:10

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Преди един месец бяхме гости на Хотел Евелина Палас в Банско. Разположението на хотела е много удобно, както до началната станция на кабинковия лифт, така и до центъра на града.
Ние сме семейство с две деца и останахме много доволни от обслужването. Престоя ни беше много приятен и като цяло хотелът отговаря на стандартите за 4 звезди. Персоналът е отзивчив, обслужването е на ниво. Със сигурност ще го посетим отново.
Стаите, въпреки че са комфортни, имат нужда от освежаване.
Искра
23 January 2012, 23:22:55

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
От персонала съм доволна - мили и любезни.
Както се казва - искат с трици мишки да ловят. Но лошото е, че успяват. Не знам коя е инстанцията по категоризация на хотелите, но определено трябва да ги посети. Повече от 2 звезди не заслужават. Как може посред зима да пускаш парното само вечер. Ние сме с дете на 1 година и 7 месеца и се измъчих в този пансион - никакви условия. В банята студено - сложили едни лири, които пускат с парното - когато заспите. За камериерката какво да кажа - явно не и се работи. Сменила кърпите и до там. А детето беше разпиляло бисквити по земята, колкото можах ги почистих, но си трябва прахосмукачка, но жената, на която е зачислена не я използва. На шкафа зад телевизора - един пръст прах. Имали били сателитна телевизия - да бе да. Телевизор NEO, картината - снежна. Безплатен интернет - да има, сигналът е много слаб и трябва да си купите карта за интернет от рецепция. Закуската - пародия. Матраците на "големите" им спални - старички с пружини. Какво да кажа - приятна почивка. После чуждите туристи не идвали. Ами за какво да дойдат - да се подиграваме с тях. Ако за първи път идвах в Банско и не бях спала в други хотели щях да намразя този курорт. Но сега поне разбрах защо чужденците се оплакват. Ще се постарая никой от моите приятели и познати да не посети този ужасен хотел и да си развали почивката.
Стоян
5 December 2011, 09:28:50

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Здравейте, Искам да изкажа моето разочарование от хотела. Имах огромното желание да заведа семейството си на басейн в зимния курорт Банско. И разбира се, чрез нета си харесахме този. Но ударихме на голям камък. Предварително попитах дали работи басейна, а от рецепцията ме увериха, че е целогодишен. Когато пристигнахме ни казаха лаконично "Басейнът е в профилактика". И така през двата дни на престоя ни. Да ме прощават, но били сме и в други хотели с басейни, и знам какво е профилактика: почистването и дезинфекция на съоръжението за около 4 часа. Най-големият ми срам беше, когато трябваше да го съобщя на малкият си син, който с нетърпение очакваше да отиде на басейн. За двата дни на престоя си как не видях никой да се върти около него уш за да прави "Профилактика", излъгах сина си, за което много ме е яд. И за капак на всичко в хотела си беше доста студено, с едно радиаторче от половин квадратен метър се опитват да отопляват цяла стая. То е криза ама нали за това си плащаме. Иначе персоналът е от разбрани и свестни хора, но политиката на хотела е отблъскваща. С две думи провалена почивка. Не вярвайте на лъскавите реклами, а първо прочетете форумите, те са от хора патили. Аз не го направих и разочаровах семейството си.
Иван
10 October 2010, 12:54:20

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Добро местоположение.
Предлаганата храна в ресторанта е приблизително добра.
Определено отговаря за 3 звезди, с малки стаи, няма атмосфера, няма разнообразие на закуската, която е оскъдна, слаб мениджмънт - по-лесно е да построиш хотел, отколкото да го управляваш. За да просперира един четиризвезден хотел е нужно да разполага с екип от професионалисти, ръководени от мениджър с познания и дългогодишен опит.
Десислава
15 February 2010, 22:41:13

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението на хотела е добро. Басейнът и сауната са добри. Предлагат отоплено помещение за съхранение на ските и обувките. Стаите са чисти, обикновенни, нищо невиждано и запомнящо!
Закуската е еднообразна и не много богата! На хотелът му липсва топлина и уют. Персоналът не е много сговорчивив!
Иванови
2 January 2010, 20:50:25

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Сауната е малка, но все пак е добре, има басейн, който не посетихме. Кърпите в банята се сменяха всеки ден, и се почистваше. На закуска нямаше голям избор, еднообразна и през 3-те дни, има кафе автомат. Хотела е близо до централната част на града, на относително спокойно място. Като цяло отговаря на 3 звезден хотел.
Хотел Евелина палас Банско не е лош, но определено не отговаря на 4 звезди хотел. Стаите са малки. Бяхме там за Нова година, празника не беше органициран добре, циганският оркестър свири персонално на собствениците на хотела, твърде фалшиво и напълно неподходящо за новогодишно празненство, вечерята не беше нищо особенно.
Share your impressions of Hotel Evelina Palace, Bansko
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.