home page contact us add accommodation terms of use
Villa Sirma, Elena
name:Villa Sirma|stars:2|website:0|category:10
Villa Sirma
Villa Sirma 
42 Parchevtsi Street, Elena
+359 888 010875, +359 878 366225
Варненци
28 January 2015, 10:54:13

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Бяхме се събрали компания с добрата нагласа да отпразнуваме един незабравим Великден. Бяхме посрещнати добре, но всичко хубаво приключи до там. Къщата беше в окаяно състояние, посудата, която беше осигурена, беше в оскъдно количество и в не добър вид, шкафовете в кухнята бяха пълни с паяжини, баните и тоалетните супер мръсни, а да не говорим за чаршафите в стаите! Все едно не бяха прани с месец, бяхме принудени да спим с дрехите, но това се оказа най-малкият проблем! Изненада беше в деня на заминаването ни. Още от сутринта собственикът беше паркирал колата си на портата на къщата, така че да ни попречи да си тръгнем с колите си. И се започнаха обвинения, че сме счупили разни неща от къщата и искаше да му ги заплатим на безбожно високи цени. Държа ни повече от час в разправии, като се мъчеше да ни убеди, че трябва да му заплатим неща, които не сме счупили. След като разбра, че няма да види пари от нашата компания и разговори на висок тон, склони да си отмести колата, за да можем да отпътуваме с нашите автомобили. На тръгване с колите бяхме изпратени с камъни и проклятия. На хората спрели се да почиват в тази къща мога да препоръчам да бягат с 200 км/ч от там.
Галина Горанова
17 June 2010, 14:38:37

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Там има много голям басейн, водата в него се пречиства всеки ден. В съседното село може да отидете на язовир, намира се близо до града, има камина, има маса и пейки, където може да закусвате, обядвате или вечеряте, когато е топло. Вътре къщата е много уютна и собственицеите са много мили.
Share your impressions of Villa Sirma, Elena
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2024 namerihotel.com. All rights reserved.