home page contact us add accommodation terms of use
Holiday Village Delak, Sevlievo
name:Holiday Village Delak|stars:3|website:0|category:10
Holiday Village Delak
Holiday Village Delak 
Sevlievo
+359 675 30064, +359 888 895136
Зузунова
5 January 2009, 10:03:19

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хора,който не е ходил в Елдород, той не е усетил от простащината в пълния й смисъл и "гостоприемството" на един болен мозък в лицето на управителя на комплекса. За съжаление все още имаше наивни хора като нас, около 80 човека, които се подлъгаха да посрещнат и новата 2009 година с престояла храна, за онези които свариха да се нахранят.. За останалите, които останаха въобще гладни през деня на 31 декември, вечерта беше сервирано недопечено агне - иначе грандиозно сервирано на чеверме - хихи. Това не беше единственото от предложената предварително в пакета сатирична програма... След блъскането по опашки за залък хляб, последва посрещане на новата година със стомашни разстройства, виене на свят от "прясна ракийка" и разни други екстри! За атракциите въобще няма да говорим - ако искате да разочаровате тотално децата си - това е мястото! Само се въоръжете с търпение и нерви да им обясните защо не са посетили работилницата на дядо Мраз, защо е нямало конкурс за снежен човек, защо не са впрегнали каруцата да ги поразходят... Отговора е много прост - управителя обяснява, че не напразно сте на село - забавлявайте се сами - еее срещу скромната сума от 250 лв. начовек. А ако случайно изроптаете, че не сте получили това, за което плащате и решите да не доплатите остатъка от сумата - внимавайте много - следват заплахи по адрес на местожителство (управителят се застрахова предварително като ви кара прилежно да попълните адресни карти при пристигането) и заключване на гостите в комплекса докато не си платят - ей с това вече не мога да определя кои точно граници премина! ЧНГ на всички клиенти на Елдород - И догодина внимавайте с избора!
Мариана
10 February 2008, 14:46:56

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Тази Нова година - 2008, прекарахме в комплекс Елдород и сме много доволни! Пристигнахме на 29 декември 2007 и бяхме посрещнати от баба Цана по българска традиция - с питка и шарена сол. Цялата ни група от 15 човека (вкл. и малки деца) бяхме настанени в еко-къщичките на комплекса. Срещайки менения, че е имало проблеми с отоплението на апартаментите в комплекса, държа да подчертая, че при нас беше изключително топло, чисто и уютно. Активно и с желание се включихме в почти всички прояви подготвени от Елдород в предварително раздадената ни програма. Уроци по народни танци (научихме Искийско хоро, което е характерно за региона). Снимки с реквизит (БГ костюми от различни епохи и области) беше голямо забавление за децата и техните майки превърнали се в Търновски царици, Паганета и булки с косичници. Забавления за деца - возиха се на каруца, рисуваха върху керемиди и грънци (за което получиха дипломи), правиха сурвачки и храниха щраусите във фермата на Елдород. По време на всеки обед наред с обилната храна имаше и духовна - фолклорни формации пресъздаваха местните нрави и обичаи. Това бяха възрастни хора, отделили време от празничните си дни, за да ни забавляват и ограмотят. На 31 декември следобед задружна група от майки и деца се къпаха повече от 1 час в басейна. Вярно е, че на други и им се стори хладно и не се потопиха, но нима на морето не се получава същото - едни се плицикат дълго, а други само топват пръстите на краката си и се връщат под чадъра! Не на последно място по време на този престой се сприятелихме с изключително колоритни, интересни и непринудени хора - Мишо Бъжев (известен акодеонист и композитор), Тодорка, Иван и другите от певческите групи (самородни гласове), Бенъо - хореограф, както и поетът Димитър Васин, който в личен разговор ни разказа факти от историята, бита и известни личности от района. Благодарим за старанието и приятелското отношение на всички от персонала! Ние със сигурност отново ще посетим Елдород! Изкарахме си супер! Благодарни сме, че всеки гост имаше възможност, акожелае, да се включи лично в програмата и да попее или потанцува с участниците в нея! Нашата група се възползва с радост и ентусиазъм от това и така купонът ни беше пълен!
Сиси
4 January 2008, 16:27:15

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Всичко в това така наречено еко селище, не отговаря на истината. Глад, студ (ако ходите през зимата), лошо отношение на персонал и собственици. Приятели, ако искате да прекарате добре изберете си друго място за почивка.
Петър Петров
29 December 2007, 11:56:25

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Бях там - видях арогантност и лъжа! Каквото и да ви обещават - не им вярвайте! Няма да го получите! А те много обещават... Има само празни приказки, ехидни усмивки, нагло поведение - от собственика и т.нар. му "съдружничка". Не си разваляйте настроението! Ще се сблъскате с простащина и наглост! А ако НЕ посетите "Елдород" и "Делък" можете само да спечелите! Просто не ходете там!
Share your impressions of Holiday Village Delak, Sevlievo
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2024 namerihotel.com. All rights reserved.