home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Divetsite, Ichera
name:Hotel Divetsite|stars:3|website:1|category:1
Hotel Divetsite
Hotel Divetsite 
Ichera
+359 4517 368, +359 888 497783
visit website
Дора
4 April 2016, 11:10:07

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Посетихме хотела за три дни през лятото на 2015 г. Тъмни стаи. Бяхме на свободна консумация. Обслужваха ни със закъснение заради банкети в ресторанта. Шумно. В съседната стая мъжът хъркаше шумно и първата вечер спах в колата. За втората помолих да ни настанят в друга стая. Отказаха ни с много самодоволен вид, под предлог, че няма други стаи. Спахме в селото в къща за гости, като по никакъв начин не бяхме компенсирани. дори не получихме извинение, камо ли съчувствие. Не бих посетила втори път това място.
Недялка димитрова
17 August 2015, 20:24:16

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Ромоленето на река Луда Камчия, битовата автентичност на сградите и стаите, от които се отрива красива гледка към Стара Планина, богатият на цветя двор, на зеленина, съчетано с емоциите покрай басейна, прави комплекса привлекателен за хора, търсещи истинско спокойствие и отмора.
Учтиво посрещане и обслужване от целия колектив. Млад, усмихнат и вежлив сервитьорски състав допринасяше за нашето добро настроение. Бяхме много притеснени от негативните мнения, но се оказаха вероятно преднамерени, продиктувани от бизнес конкуренция, или завист, от лица имащи отношение към комплекса. Чистотата в стаите, смяната на чаршафите и всичко необходимо за банята не липсваше. Голямо разнообразие на готвени ястия. Не липсваше и традиционният сач, до колкото разбираме е запазена марка на механата.
За почиващите с ваучери липсваше скара и би било добре за разнообразие вечерният сач понякога да бъде заменен със скара.
Николов
15 July 2015, 14:41:11

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Моля да не се опитвате да ''редактирате'' или ''скриете'' моето лично мнение тук, тъй като това, което съм написал е само най-доброто, което мога да кажа за този фалшив - комплекс - 'Хотел Дивеците, Ичера. Всичко в предварителната им информираща-реклама е 100% лъжа, дори и снимковият им материал е нереален - фалшив! Знаете, че мога и на други места да напиша и опиша със 100% реален видео и снимков материал истината за този обект, а може и по телевизията да се види, за да се предпазят и други клиенти от тази фалшификация!
Николов
15 July 2015, 14:28:28

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Информацията, написана като реклама за обекта, е 99% умишлено лъжлива дезинформация =100% лъжа, каква ''река'' какви брегове, това е едно ''дере'' по което лъкатуши някаква ''вадичка',' която реално е изворът на ''Камчия'', какви ''планини'' какви ''природни гледки'',....чист въздух и тишина - да,....но нека да ви кажа една много стара ''приказка'', с която се определя ''местоположението'' на с. Ичера. "Какво се оглеждаш като ичеренец за слънце", селото буквално се намира в една дупка-дере, заобиколено от храсталаци, защото то вече почти нищо не остана от онези прекрасни дъбови и букови гори, които поголовно се изсичат от тъй наречените ''дървени мафиоти''! Какви интернет, телефони, телевизии, че то път нямат до комплекса, нямат една нормална указателна табела, дори и с GPS няма да можеш да го откриеш, на по -загубено' място не съм попадал и след като включа впечатленията ми от собствениците, персонала и обслужването, оценката ми е направо две големи нули !
Единственото добро, което мога да кажа е, че този ''комплекс'' може да стане добро място за отдих и туризъм, но само ако попадне в ръцете на ''професионалисти''!
''Опишете нещата, които определяте като недостатъци и бихте желали да бъдат отстранени в близко бъдеще'' - това вие сте го написали, е и да сте направили нещо по забележките и препоръките които виждам, че са от 2008 г. или да остана с впечатлението, че тогава сте били още по-зле? Не зная как ли е било ''преди'' но сега сте много, ама ужасно много зле бре "господа собствениците", а персоналът е такъв, каквито са му ''чорбаджиите'' - "гола вода", дори и ''аматьори'' не мога да ги нарека, като се започне от рецепция=ОО, то просто няма такава (сервитьор от ресторанта посреща и настанява гостите на хотела), ресторанта = пълно безхаберие за посрещане и обслужване на клиентите (за обяд) - 5-6 човека персонал + някой от семейството на собствениците са се излегнали по столовете и масите стоят си на сянка и ги е яд, че ще вземе да влезнат клиенти и да им нарушат ''рахатлъка'' - да ама не, то пък на пук на всичко вземаха, че се появиха ''някакви'' клиенти, гости на хотела с предплатени резервации, и ти да видиш, щели били да обядват...!? А им се обяснява ''най-нагледно'', от една от сервитьорките, че в комплекса няма ток (тя явно не знаеше защо се намира там и какво точно работи, макар че вече работи от пет години тук), е добре де няма ток, няма но нали все пак сте заведение с големи възможности (според вашата собствена реклама), като няма ток, може би имате "газови котлони", ако нямате газ би трябвало поне някакво барбекю на дърва или въглища, все пак намериха някакво решение, претоплиха някаква боб-чорба и шкембе-чорба (без шкембе), след няколко минутно обяснение с - ''готвачката'' стигнахме до споразумение за три свински вратни пържоли на тиган, което беше на 70% споделено със свободно разхождащи се около масите кучета и котки, и оглеждайки се наоколо с особено незадоволство какво виждат очите ми - Външна камина-барбекю и непосредствено до нея едно голямо-професионално газово барбекю и представете си какъв отговор получих от персонала - за камината нямали дървени въглища, а газовото барбекю се палело само по поръчка на клиента срещу 10 лева такса, а бе собственико-аланкоооулу-чорбаджи, що за аматьори сте бре, в ситуация, че нямате ток персоналът (готвачът) не използва тези прекрасни резервни възможности, защо си гоните умишлено клиентите бре хора, защо сте се захванали с ресторанти и хотели ?!!! Питам го там ''някакъв'', който май се правеше на ''подсобственик'', след като спира тока в този комплекс задължително е да имат токоподаващ агрегат, а тоя ми отговаря, ооо, не, не мога да повярвам в толкова не мислещи ''чорбаджии'', ето отговорът му: "А-а имаме си агрегат, супер-мощен, може да захранва целият комплекс, но за съжаление на скоро откраднаха акумулатора на един от камионите ни и се наложи да му сложим акумулатора от агрегата''. Какви камиони, защо ли им са нужни камиони за ''хотели и ресторанти'', е ами след като живеят в гората, където от години се води поголовна сеч, може пък да е по доходен бизнес от хотелиерство и ресторантьорство ?!
Николов
15 July 2015, 14:24:25

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Ааахаа...значи ще го *Редактирате* моето лично мнение за Дивеците !!??M
Николов
15 July 2015, 14:20:47

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Написах моите лични впечатления, преди няколко минути, защо не виждам коментарa си?
Иванов
29 June 2015, 22:37:17

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото има капацитет, но явно собствениците не ги е грижа.
За мен единственото добро нещо са басейнът и архитектурата.
Персоналът е под всякаква критика, гледат да се скатават и все нямат дребни. Кухнята е ужасна, имах чувството, че готвачът няма представа как се готви. Стаите са мръсни и не добре почистени, няма допълнителни завивки и кърпите явно са кът - нямахме големи кърпи за баня. Цените в механата са супер надути: мин. вода 1.5л - 3.20лв. Няма обхват на телефоните, а интернетът за нищо не става.
Найденови
2 January 2015, 23:18:43

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Похабено място от некадърен персонал.
Малкото положителни впечатления се размиват на фона на негативните.
Много скапан персонал - сбирщина от некадърни сервитьори и тъпи бармани. Кухнята е гола вода, грамажът на поръчаните порции не отговаря на написаното в менюто, месото е старо и вмирисано, да не говорим за предварителните пакети, където всичко е съкратено на максимум. По-големи скъперници не съм виждал. В стаите леглата са със скъсани чаршафи и като си резервираш стая за трима, единият трябва да спи на импровизирано легло тип фотьойл, а си плащаш за легло. Да спомена и за чистотата, която е на много ниско ниво - за три дни никой не почисти нито кош, нито баня, нито чаршафи, за хавлиите трябва едва ли не да водиш война със намръщената регистраторка. ,че някой пише за добра кухня и отличен персонал, е измислица на собствениците на "комплекса", за да зарибяват клиенти, които нищо не подозират като мен. Всички суперлативи за Дивеците са измислица, тъй като чета и други отзиви. Не се е променило нищо явно. Собствениците са абсолютни измамници. Аз лично и моето семейство не бихме посетил втори път този комплекс и ще се постарая моите приятели също да не правят моята грешка.
Димитрова
13 September 2014, 10:01:32

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото е уникално - тихо, спокойно. Идеално за хора, които бягат от напрегнатото ежедневие и стрес.
Комплексът е хубав, но има още какво да се желае.
Чудя се с кое да започна - стаите са малки и тъмни. Има само 5-6 програми на телевизията. Храната е с много малък грамаж. Разбирам, че целта е да си поръчваш извън ваучера, но не може на закуска да ти дават 2 сухи филии хляб с 10 грама масло, 10 грама сирене, 3парченца салам нарязан с дебелината на вестник и 4 бр.маслини, а забравих и 5 гр. конфитюр. Не сме доволни и от обслужването. Не става да се прави бизнес с непрофесионален персонал.
Елица
3 September 2014, 13:46:32

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото е уникално красиво, селцето е очарователно. Изобщо не съм съгласна с повечето коментари, свързани с комплекса. Стаите бяха много чисти, хората от персонала бяха мили и усмихнати, храната беше вкусна, а басейнът - чист. Цялото семейство останахме много доволни. Посещавала съм комплекса по-рано и с приятели и пак нямаше от какво да се оплачем.
Косара
20 July 2014, 23:06:55

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Единствено басейнът беше добър.
Стаите не се почистват добре - има много прах, за цената не си заслужава. Най-тъпото беше, че дават барбекюто да си приготвиш сам храната - плащаш и за него, а не ти дават да си печеш. Например, снощи бяхме там, платихме си за барбекюто, а не искаха да ни го дадат да си приотвим вечерята, при положение, че направихме 200 лв оборот и си го платихме. Според мен, ако така се прави бизнес до година ще затворят.
Моника
20 July 2014, 19:57:31

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Комплексът е под всякаква критика. Никога няма да се върна там, чета коментари от 2008, а сега е 2014 и нищо не се е променило, отвратително е.
Пеневи
25 April 2014, 15:07:58

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Местоположението на комплекса е прекрасно - извън селото, на брега на река Луда Камчия и с невероятна панорама към Стара планина.
Посетихме комплекс Дивеците през месец март с ваучер и остнахме много доволни. Природата е чудесна, а персоналът - мил и внимателен. Стаите са отдалечени от механата и лятната градина и можете да се насладите на шума на река Луда Камчия, течаща край комплекса. В автентичната механа с дебели греди и миндери беше топло и приятно, а огънят в камината създава неповторима атмосфера. Храната беше вкусна и достатъчна за двама. С удоволствие бихме посатили отново комплекс Дивеците.
Би могло да се затревят площадките, които се виждат от терасите на стаите и да се поразчисти около зарибеното езерце. На закуска да имаш право на напитка по избор - между чай и кафе. Сутрин на закуска да има допълнително хляб, защото две филийки са недостатъчни, особено за по-голям мъж, да не говорим за двете вкусни мекици, които ни сервираха едната сутрин.
Мария Иванова
21 April 2014, 17:07:31

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Комплексът е хубав, но пътят до там е отвратителен. Кухнята е ужасна. Едното сурово, другото не изпечено. Обслужването е под всякаква критика. Не съм доволна!
Гост
16 March 2014, 21:31:10

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Не останахме доволни от обслужващия персонал и чистотата в комплекса, усетихме нотка на скъперничество. Телефоните нямаха обхват, нямаше интернет, а кабелната телевизия се състоеше от 22 канала - 11 канала, които се повтаряха. Служителите бяха намръщени. Стаята не беше почистена - имаше паяжини, беше пълна с буболечки (миризливки), спалното бельо беше мръсно, с петна и скъсано. Престоят ни беше за две нощувки, което включваше две вечери и две закуски - първата вечер свинското месо от вечерята беше вмирисано, старо месо, а втората закуска просто ни я спестиха. Тръгнахме си доста разочаровани, не мислим да повтаряме.
Иванова
17 November 2013, 15:11:38

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото е невероятно, автентично, в полите на Балкана. За цената си предлага дори повече, обслужването е на ниво, а кухнята - много добра. Тук се връщаш години назад във времето, спокойно и уютно. Парното и топлата вода бяха 24 часа, ще дойдем отново, благодарим сърдечно.
Гост
7 November 2013, 21:13:39

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Районът е приличен и комплексът не е зле. Като цяло впечатленията ни са, че комплексът има нужда от по-добро стопанисване, защото реално има потенциал. В близост се намира с. Медвен където ходихме да се храним и горещо препоръчвам на всички да го посетят. Заслужава си.
Посрещна ни една изключително нелюбезна и сърдита госпожа. Парното не работеше при настаняването, имайки предвид факта, че бяхме с предварителна резервация - тоест очаква се да са подготвени за пристигането ни. Душът в банята беше по-скоро капкомер. Обещаха ни топла вода 24 часа, а в последния ден я спряха - подканвайки ни да напуснем по-бързо.нНикаква вентилация в ресторанта. Кухнята приключи работа в 21:30ч. И не зависимо от факта, че продължавахме да консумираме в 22ч. сметката ни беше поднесена.
Радеви
3 November 2013, 19:18:06

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Страхотен персонал! Невероятна обстановка за отдих сред природата! Четирите дни, през които бяхме там, минаха неусетно. Децата много се забавляваха в конна база Табора!
Валя
23 August 2013, 20:50:44

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасно място - тихо и спокойно. Басейн, зелена поляна, много цветя!
Тесни и мръсни стаи. Въпреки резервацията за трима, разтегателният фотьойл не беше подготвен. Чакахме някой да се справи с разтягането и зареждането с бельо.От настаняването започнаха разочарованията ни. Но храната в ресторанта е пълна катастрофа.
Магдалена Колева
13 August 2013, 16:38:05

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
В комплекса си заслужава да се види природата - рекичката, която преминава покрай него, градината им е красива и поддържана, храната е много вкусна, басейнът е хубав.
Бяхме там за 2 нощувки на 07.08.2013г, и споделям недостъците: - Госпожата, която ни настани /русичката/ не беше от любезните, имахме проблем с дистанционното на телевизора и ѝ казахме, но нямаше полза от това. Спирахме го вечер с копче! - Стаята, в която бяхме настанени, не струваше 50 лв на вечер, банята беше с мухъл в нея, достатъчно видим. - Хубав басейн, но въпреки, че пише на огромна табела, че е забранено скачането в него, всеки който поиска си скачаше и спасителят не правеше забележки, нищо че тези "бомби" поливаха хората на шезлонгите. - Дават 2 кърпи за тяло за 2 души, а кой къде ще си бърше ръцете... - След 13.30 ч. на вратата не се почука, а се отвари все едно са у дома, оказа се чистачката, да ни пита дали искаме тоал.хартия и да ни изхвърли кошчето....е, дошли сме да почиваме, не да ни притесняват. Моето мнение е, че не са важни клиентите, а само парите им. Дайте си парите, пък нали няма как да си ги върнете. Замислете се защо няма обявени цени в сайта им - за да си ги договорите по телефона. Не бих се върнала там да нощувам!!!!!
Коева
17 June 2013, 17:21:18

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Атмосферата на комплекса е приятна - свежа зеленина, китни градинки, старание за постигане на възрожденска обстановка.
Бих искала да споделя разочарованието си от комплекса - като се започне от това, че групата приятели, с които го посетихме бяхме настанени в стаи, явно от неремонтираната част. От други коментари и снимките в сайта на комплекса установявам, че вероятно има малко по-сносни помещения, но не знам с какво човек може да заслужи честта да пребивава в тях. Освен твърде скромната обстановка, фактът, че бяхме поискали спалня, а ни се предложиха две отделни легла в двата края на стаята, студа през нощта и съмнителната хигиена в банята, ме порази откритието, че с ключа за моята стая, по погрешка отключих стая в съседния блок. Бърза ревизия на дадените ни ключове установи, че има общо 12-тина номера на ключове, които, естествено, се повтарят от време на време. Питам се - кой гарантира сигурността на личните ми вещи в стаята и как мога да оставя нещо, което да съм сигурна, че после ще намеря. Вторият показател в личното ми мнение беше вечерта в ресторанта. Клиентите бяхме две отделни групи, празнуващи годишнина от завършване. В такива случаи хората се събират, за да общуват..но гърмящата музика и ужасната акустика в помещението доведе до крещене в ухото на съседа и излизане навън за секунда тишина. За персонала виждам изписани много неща и искам да добавя само това - ако не ти се работи, нямаш добра памет, нямаш представа какво сервираш и защо изобщо си там, има много други професии, които можеш да практикуваш. Ние, клиентите, не сме ти виновни с нищо. В заключение - това не е най-лошото място, на което съм била...но за същата цена в района има много по-приятни комплекси, които ще продължавам да посещавам. "Дивеците" имаха своя шанс:)
Ivo Yordanov
5 August 2012, 18:47:48

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението е страхотно, тъй като в района няма нищо и човек може да си почине страхотно.
Приятно място,спокойно и тихо. Няма обхват на мобилен оператор, което ви дава възможност да се насладите на почивката си и да релаксирате.
Ужасен персонал и храна. Тези, които пишат положителни неща вероятно са служители на хотела! Сервитьорките са млади, но мързеливи и неучтиви. Нямат никакви обноски. Изключително малки порции. Поръчахме си с приятелката ми свински карета и ни донесоха едно мъничко каренце, колкото кюфте. А бобът ни беше студен. Русата жена, която ни посрещна нито веднъж не ни поздрави след настаняването. Хранете се на друго място!!!
Галя
1 August 2012, 08:22:29

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Храната е много вкусна. И на много разумни цени. Изобилна вечеря за трима, с напитки излиза около 20 лева, а всичко е качествено и добре приготвено. Музиката е изцяло съобразена с посетителите. Персоналът е усмихнат и приветлив, въпреки че работят прекалено много часове. Градината е много добре поддържана, стаите са комфортни.
Няма покритие на телефоните и интернет.
Татяна Нейчева
26 July 2012, 09:30:51

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Искам да споделя много лошото впечатление, което остави у мен този комплекс. Възползвах се от оферта за 3 нощувки със закуски за двама за 75 лв. с надеждата за една прекрасна почивка, но всичко беше пълен провал и не издържахме 3-те нощувки и напуснахме комплекса. В помещенията е страшно прашно, а отидохме на Балкан, на чист въздух. В сервизното помещение душът беше повреден и пръскаше вода навсякъде и за капак безобразното и непрофесионално обслужване на персонала - нямат кавалификацията и капацитета да обслужват повече от 2-3 маси в заведението си и за това всичко става много бавно и изнервящо. В заключение не си стува дори и за 75 лв.
Ива Григорова
11 July 2012, 22:01:00

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Страхотно място, природата е уникална. През цялото време спяхме под звуците на течащата река и крякащите жаби. Самият хотел се поддържа чист, стаите и банята са чисти, тревните площи около басейна също, както и водата в басейна. Механата е страхотна. Бих препоръчала на всички, които решат да отидат там и да се откъснат от шумотевицата в големия град, мястото е страхотно.
Персоналът/барманът и сервитьорките са пълна нула, никаква култура нямат, изключително нелюбезни и мързеливи - имах чувството, че са осъдени на общественополезен труд в затвор. Храната не ми се стори скъпа, цените са нормални, но лъжат в грамажа. Не се хранете там! На 2 км от Ичера има страхотен комплекс - Караджейката. Ние се хранехме там, много сме доволни.
Стефанова
11 June 2012, 13:44:35

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасна природа, добра пътна мрежа, басейн с чадъри и шезлонги, затревена площ, цветни градини, външно и вътрешно барбекю.
Топла вода без ограничения. Млади любезни сервитьорки.
Посрещна ни намръщена сърдита госпожа, която без да се представи с ключове в ръка ни поведе като Св. Петър по стаите за настаняване (разпореждане). С изненада разбрах, че при наличието на свободни стаи сме настанени 4 възрастни жени в една стая, като две от тях трябваше да преспим на разтеглен диван (място за деца). Хавлиите, които ни бяха предоставени за ползване бяха с размер 40/60 - чудех се коя част от тялото ми да бъде привилегирована. Под завивката се мъдреше косъм незнаино откого и откъде. Като се върнахме от двора разбрахме, че един посетител е убил змия под масата, а друга се беше увесила на дървото, което хвърляше сянка на масата. Сутринта за закуска ни предложиха пържени филийки с пудра захар и чаша айрян. Това са впечатленията ми от този комплекс.
Мария
10 June 2012, 21:50:31

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Цените в ресторанта са доста високи за предлаганото ниво на заведението. Закуската към промопакета е направо мизерна и чистотата в ресторанта и по стаите е съмнителна. Персоналът не е особено любезен; няма обхват на нито един мобилен оператор.
Ваня
13 May 2012, 15:16:14

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Страхотно място.Mного красива природа и пътя до там е хубав.
Няма обхват на мобилните телефони. Спокойствието е пълно. Обслужването е добро.
Цените в механата са доста високи.
Гост
8 May 2011, 17:40:51

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Още с влизането в комплекса ни настаняваха час и половина защото неоринтираната женица, която ни посрещна беше дублирала резервациите. После за Гергьов ден ни сервираха развалено и меришещо на гранясало олио агнешко (щяхме да си изпонатровим децата) и за съжаление се наложи на този хубав празник да ядем омлети. (Агеншкото беше замразено във фризер от преди година), нагъл и неопитен персонал, косми в салатите, мизерни закуски и чинии, нямат касов апарат, искат да си платим предварително нощувки, които не сме използвали, лъжеха ни в сметките (много бързо за тяхно съжаление влязохме в час), стаите бяха адски мизерни, пълни с дървеници за сметка на тоалетната хартия, която липсваше. Просто три дни си опънахме максимално нервите и на всичкото отгоре се оказа, че всъщност този комплекс работи нелегално. Той не отговаря на условията на ХЕИ и др. комисии...
Христина Маринова
7 May 2011, 19:39:25

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Природата е страхотна!
Обслужването е пълна нула. Всичко е под всякаква критика!
Мария
30 March 2011, 01:22:02

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Всичко е под всякаква критика. Стаите са мизерни, а кухнята е гадна и скъпа.... Персоналът изглежда уморен и изнемощял.
Васил Колев
7 April 2010, 11:06:41

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Случайно с приятелката ми попаднахме на коплекса и много ни хареса както обслужването, така и храната. Препоръчахме мястото на приятели и те останаха много доволни също като нас.
Мина
10 December 2009, 19:31:39

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Това място е прекрасно! Пътят до там е сравнително добър.
Има качествен персонал, страхотен. Супер е просто, бенда е страхотен!
Петя
10 October 2009, 15:12:33

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
На пръв поглед изглежда много добре - басейн, зелени площи, етнографска архитектура и т.н., но смея да твърдя ,че в България има доста такива красиви места със не по-малко красиви хотели и комплекси и за щастие те се представят доста по-добре от въпросният "Дивеците". С наши приятели решихме да го посетим на връщане от другаде за да обядваме и с намерение след няколко седмици да дойдем на почивка, но уви.... след доста чакане на сервитьорка /при наличие на още една маса с клиенти освен нас/ ни донесоха меню и ни предложиха някакви готвени ястия, които не фигурираха в менюто, но "..си ги поддържаме постоянно" ?!?! В нашият край тези неща, още повече препоръчани от сервитьорката, трябва да са приготвени днес, но за голямо наше удивление след още 30 минути тя ни донесе ужасно приготвен ориз, който явно беше изваден от фризера и размразен в микровълнова и все пак студен :( Така разбрахме какво означава да си ги поддържат, но късно.... и когато мислехме че вече няма с какво да ни изненадат, след още 45 минути чакане беше донесена и останалата част от поръчката - говеждо задушено, състоящо се основно от кокали, ципи, хрущяли, в едната порция имаше и мозък (мислех че ако ти се яде това ще си го поръчаш отделно), а вярно по костите на места се намираше и месо. След приключването с "говеждото задушено" порцията изглеждаше почти същата, заради кокалите които останаха, може и да са я сервирали на някой друг след нас ! Сметката която платихме след този обяд беше просто обидна както и всичко, което ни поднесоха! Поискахме да говорим с управителя ала и там ударихме на камък. Не мога да дам оценка на хотелската част, защото след всичко това повече никога няма да стъпя там!
сем. Дърлянови
28 September 2009, 09:27:59

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Обслужването е пълна нула. Има една руса кака, незнам управителка ли се явява - посрещна ни с една сърдита физиономия, ужасна беше. Имаше в стаята едно фотьолче, което в последствие беше изнесено от стаята, явно за да не спи нашето дете на него, за което искаха 12 лв. Детето и без това нямаш да спи на него. В стаята е такава тъмница ,в тоалетната трябва да напипаш с ръка за да разбереш къде вървиш. Голяма икономия на ток, а ти искат 50 лв. на вечер със закуска 2 мекици. Дори да си поръчаш нещо ти прехващат и пари за печене и т.н. Направо съм възмутена. Как не ни взеха и пари за въздуха дето го дишахме.
Гост
21 August 2009, 16:12:44

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Това е много хубаво местенце и почти всеки месец ходя там. Нямам никакви негативни впечатления.
Андреа
11 April 2009, 12:58:45

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Вечерта става голям купон. Пускат хубава музика и кючеци и по-младите се качват по масите и покачват градуса на настроението.
Храната е на нормално ниво т.с нито ужасна нито пък много вкусна, но преди ядене претърсете щателно за косми .. за първите 3 дни аз и приятелки намерихме общо към 4-5 косъма в порциите си. Коктейлите също са малко нескопосани, кътат алкохола, и пиете само добавките. Оркестъра само доста се натрапва на хората, и с това свирене до ушите на гостите има риск за слуха.
Гост
22 February 2009, 18:17:37

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много е хубаво местенцето. Парното е силно и стаите са чисти.
Надежда Тодорова
19 January 2009, 16:47:11

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Единственото предимство е природата!
Мястото наистина има капацитет, но явно трябва да се стопанисва от професионалисти или хора с желание да станат такива. Студени и тъмни стаи /може би за де не се вижда мръсния и прашен под, явно тук не са чували за прахосмукачка/. Скъпа храна с посредствено качество. Не ходете с деца, парното започва да загрява към обяд!
Мария Георгиева
8 January 2009, 13:52:23

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много на хубаво място е разположен комплекса! Наистина като отидеш там ще си починеш защото няма обхват и няма как да те безпокоят! Стаите бяха добре почистени, бельото беше чисто и здраво! Басейнът също е много добре поддържан! Персоналът беше на ниво и много мило се отнесоха с нас, бяха много мили и усложливи!
Не ми хареса единствено че храната е по-скъпа, а пък няма нужното качество! Също така има много малко персонал и както ние ходихме там през лятото имаше много хора и обслужването никак не беше на ниво, тъй като не успяваха да обслужат всички навреме.
Маринови
30 November 2008, 15:16:32

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хубаво местенце!
За бога братя не ходете там - абсолютно ужасяващ персонал, кошмарна кухня, за по 50лв. на вечер май собствениците са се изложили доста - трагедия. Ако използвате барбекюто към хотела си пригответе по 10 лв. Ако преди това не сте умрели от студ - заради икономии на парното и съответно на кабелната TV, защото такива липсваха. Носете си тапи за уши заради скърцащите врати и дюшаме. А ако сте с малко дете по-добре въобще на ходете. И знайте за децата не се полагали великите им мекички. Е, който желае нека го посети-весел купон:)
Гост
15 September 2008, 15:06:19

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Невероятно място за отдих и почивка сред природата! Чисти и приветливи стаи с неповторим изглед.
За жалост малко трудно свикнахме с дървоядите по тавана, но не е невъзможно. Едно обаче трябва да ви е ясно - там няма качествен кухненски персонал. Ястията са малко набързо скалъпени, не са вкусни и 99% в чинията ви има косъм от прошарения готвач, който навярно не е чувал за боне, а бобенета чорба е подправена с оцетче, защото е повкиснала. Болките в стомаха ви са сигурни. По-добре си носете храна и всичко ще бъде наред.
Гост
7 September 2008, 11:27:16

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението е чудесно
Подът скърца ужасно, фугите между дъските са пълни с мръсотия. Чаршафите са скъсани. Баните май не се почистват много старателно. Зад вратата на нашата имаше топчета косми от предишни посетители. Много е скъпо, май нямат желание да създават комфорт на посетителите си а само да печелят колкото се може повече. Чустваш се едва ли не, че си някакъв натрапник там. То бива бива мизерия ама това на нищо не прилича, а искат по 45лв на стая и за закуска само две мини-микички.
Минчеви
6 September 2008, 11:39:41

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Приятна природа. Ако се положат усилия, може и да се получи хотел.
Стаи - осветление близко до нулата, скърцащ под, който се чува и в съседните стаи, спи се направо на матрака поради оскъдния чаршаф, който го покрива. Закуска включена в цената - 2 пържени филийки, всичко останало се заплаща. Приятна почивка.
сем. Велчеви
28 August 2008, 15:17:38

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Комплексът е невероятен! Тихо и спокойно местенце, на което се наслаждава човек, бягащ от шума! Басейнът е страхотен, постоянно се поддържа чист! Красиво е! Спокойно е! Чисто е! Благодарим на персонала за топлината, с която ни приеха! С най добри чувстава и поздрави от нас сем. Велчеви от гр. Бургас.
Всичко е много хубаво само една мъничка забележка: не позволявайте оркестъра, който се натрапва по масите да разваля спокойните и приятни мигове в ресторанта. Нека си свирят, ако някой поиска да му попеят на масата сам ще ги повика!
Стоеви
4 August 2008, 22:13:22

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Приодата е страхотна, има доста места за пикник. В самия комплекс човек може да си почине и да се забавлява. Има всичко необходимо и може да забравиш за реалния свят. Пътя до Дивеците е хубав и не е вярно, че "макадана" е разбит. Отлично и перфектно обслужване! Искаме да благодарим на персонала и в частност на сервитьорките Силвето, Цветито и Мимето за любезното обслужване. На Мартин /момчето от басейна/ за добрата партия белот и на музикантите, които ни пееха на "ухо". Отидете там и няма да съжалявате! От цялата шумна компания от Бургас!
Ивелина
18 July 2008, 09:46:16

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Просто е страхотно. Всичко ми хареса и наи-вече това, че няма обхват и никой не може да те обезпокои.
Иван Георгиев
22 June 2008, 17:58:46

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
На страхотно място е комплекса, басейна е супер.
Стаите са доста зле, цените са много високи, качеството на храната и напитките е много ниско, персонал почти липсва, шезлонгите на басейна недосигат, на закуска 1 сервитьорка обслужва 50-60 човека, кафето е чиста вода, а струва 1,20 лв. Вечер ресторантът е пълен, около 80 човека, а има само 2 сервитьорки. По всичко личи, че обектът не се управлява от професионалисти за сажаление, защото има потенциал!
Димитрова
11 May 2008, 14:06:39

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположен на много красиво място, не далече от Сливен, Жеравна, Котел.
Тихо и спокойно, приятен изглед. Могат да се посетят красиви места в планината.
Не ми хареса, че през дните, в които бях там, никой не изхвърли и не почисти кошчето в тоалетната. Душът е така монтиран, че под него е тоалетната хартия и когато се пусне, всичко се измокря. Освен това, нощните лампи не работеха. Учудих се много, когато разбрах, че кафето не е включено в закуската, а трябва да се заплаща отделно! Била съм в много тризвездни хотели тук и в чужбина, такова нещо никъде го няма! Освен това цената му е доста висока. Пътят до хотела е много лош, а няма и добър паркинг.
Генка Георгиева
16 February 2008, 18:46:33

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасно разположение! Добър екстериор. Вкус и внимание към детайла. Стаите са уютни, чисти. Постелъчното бельо е чисто и здраво! Водата в басейна е чиста и той е добре поддържан! Така е и с градинките и зелените площи!
Пътят от селото до комплекса е отвратителен! Не е приятно негости на комплекса да ползват открития басейн и да се държат шумно, некултурно, често и нехигиенично! Кухнята не е на нужното ниво! Зеленчуците и месото не бяха пресни! Не бива персоналът от ресторанта да гледа на клиентите като на врагове, ако си поръчат нещо евтино! Висока е цената на кафето, напитките, както и на храната! Това кара хората често да си носят свои. От терасите към реката се виждат мръсотии и боклуци. Така е и гледката от някои стаи! В стаите би могло да е по-топло! Би могло да се помисли за по-добро паркиране на личните автомобили!
Share your impressions of Hotel Divetsite, Ichera
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.