home page contact us add accommodation terms of use
Villa Jdreloto, Lomnitsa
name:Villa Jdreloto|stars:2|website:0|category:10
Villa Jdreloto
Villa Jdreloto 
Lomnitsa
+359 7731 2988
Марин
28 July 2016, 15:19:56

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Местоположение - идеално.
Досадна и заробваща бабка, която не те оставя да си починеш. Хладилникът е пълен с нейните храни, едвам една бира вкарах, манталитет, че си ѝ влязъл вкъщи и трябва да си на нокти за люлка, пране, чинии. Изкара децата виновни за куп глупости. Накрая се грабнах и на две ракии си стегнахме багажа след три часа престой. Не ходете!!!
Стефан
15 July 2014, 13:56:45

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Ние имахме щастието/нещастието да бъдем клиенти на въпросната "къща за гости". Казвам щастието, защото къщата е разположена на уникално красиво място, с разкошна градина и любезна 83 годишна домакиня - Иванка. Щастието обаче спира до тук. Уговорената по телефона цена бе 40 лева за ползване на стаята на първия етаж (стаята на втория е 36 лв, но внимавайте), която бе обявена като спалня и още едно легло. Да ама не, спалнята се оказа разтворен диван, неудобен, стар с размери персон и половина. Както и да е. Няма да спестя, че първия ден се къпахме със студена вода...щото любезната домакиня има ексклузивни права върху пускането и спирането на бойлера. Няма и да спестя лайняната хартия, която бе оставена любезно на мивката в банята в момента на нашето настаняване, както и предоставените ни хавлии с кърваво петно. Домакинята любезно я канихме да сподели нашата храна по всяко време, когато се хранихме там. И тя с удоволствие се отзова. Такааа, изненадата дойде в момента на плащането. Оказа се че стаята не е 40 лв, а 60. Освен това имахме 20 лв такса шетане...Не, не направих скандал, направих го следващия ден по телефона. Преди това обаче помолих моя позната да звънне, да провери цените и да си направи фиктивна резервация. Любезната домакиня ѝ каза същото, което каза и на мен по телефона - горната стая за 36, долната за 40. Това е положението хора, едно 83 годишно кукле ни извъртя Трънски номер. Естествено, не ми е до кирливите пари, халал да и са. Мястото е прекрасно, но едва ли ще се върнем повече там.
Виктор
28 August 2010, 21:47:33

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Няма по добро местоположение на Трънското ждрело. Сутрин докато си пиеш кафето приготвено от хазяйката наблюдаваш скалите на ждрелото.
Изключитлно чиста вила (ние сме малко претенциозни в това отношение). Тоалетните и стаите блестят от чистота. Дворът е невероятно красив с много хубава цветна градина. Има всички удобства (не лукс), включително люлка разположена до оградата и реката (прекрасно място за следобедна дрямка). Сега ходихме сами с детето, но следващия път (да е жива и здрава жената) ще отидем с компания (добро място за сладка приказка на двора). На нас не са ни правили забележка за скарата или друг вид харчене. Даже ни приготви хазяйката закуска с кафенце.
Наистина в тоалетната не работи казанчето и се сипва с леген, но за тези пари толкова. Няма и сауна да предлагат, я. Важното е, че не те е гнус да седнеш на тоалетната или да си измиеш зъбите (потрисам се като си представя за тези пари квартирите на морето). Все пак нали говорим за селски туризъм, а не за хотел 5 звезди с всички екстри.
Павлина и Стилиян
26 July 2010, 13:21:48

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Вилата е разположена на много красиво място с изглед към ждрелото.
Собственичката е ужасно негостоприемна, прави ни забележка, че сме изхабили тока, защото сме си включили скарата, но си взима по 12 лв. на легло. Незнайно какво включват тези пари - няма баня, в тоалетната се сипва вода с 1 леген, стаите ужасно мизерни с някакви стари дюшеци и други такива неуредици. Не ви съветвам да я посетите.
Share your impressions of Villa Jdreloto, Lomnitsa
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.