home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Fregata, Kranevo
name:Hotel Fregata|stars:3|website:1|category:1
Hotel Fregata
Hotel Fregata 
Kranevo
+359 579 66028
visit website
Светла
8 September 2014, 15:04:24

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Общежитие, пълно с побеснели русначета.
Мизерия по стаите, персоналът в кухнята е на 90% цигани, посудата е от пластмаса, винаги мазничка. Мизерия.
Гост
28 September 2010, 15:25:56

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът като външност е добър.
3 звезди са му много, бихме дали 2 най-много.
Дракова
16 August 2010, 13:35:04

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът се намира наистина на прекрасно място спрямо плажа и главната улица.
За съжаление условията в хотела са под всякаква критика. Да предупредя всички, които се съблазняват по прекрасните снимки от сайта на хотела - в хотела климатик няма, а така наречената климатична инсталация е просто леко подухване от нещо като вентилатор, но духа топъл въздух... Представете си на 40 градуса вън, какво е вътре в стаите! Видях хора, които си изнасяха матраците на балкона, но за летния сезон и това не помага особено. Бяхме планували 2 нощувки, но още след първата потна и мокра нощ си събрахме багажа. Не е лошо да предупреждават гостите си още преди настаняването за средната температура в хотела - 35-36 градуса през нощта!
Гост
12 August 2010, 19:52:25

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението на хотела е отлично - в близост до морето, което е огромен плюс за хората, които нямат превоз или не искат да го използват.
Миналата година, т.е. 2009 г. посетих хотела и всичко беше на ниво - апартаментът, обзавеждането в него, чистотата, храната - закуската беше изключително разнообразна и питателна, обслужването... Но тази година - 2010 г... мисля, че това трябва да го отбележа в следващата графа...
Първо бяхме настанени в семеен апартамент, в който имаше вместо по две легла по три - стаите бяха препълнени с легла, първоначалния замисъл за интериор напълно развален - за да могат да напъхат 3 легла в първоначално замислената стая за две бяха бутнали нощното шкафче отсреща и ми се налагаше да ставам за най-малкото нещо, да оставям чашата си с вода на земята и не можех да ползвам нощната лампа. Още като влязохме стаята не беше почистена добре - върху мукета имаше мръсотии, в чешмата - семки... Обслужването беше под всякаква критика. Единия асансьор не работеше. Закуската всяка сутрин беше една и съща. Често беше трудно да се намери отсервирана маса, на която да се седне. Вечерята беше крах - нито едно ястие със сос. Нито една супа. Така че цената, която платих за всичко, което по-горе описах беше твърде висока... И разбира се, провалена лятна почивка, която е единствената, която мога да си позволя за годината.
Серго
19 April 2010, 02:01:56

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Преди две години бях с компания и без да искаме попаднахме в това хотелче. Направи ми добро впечетление хигиената и обслужването. Малко трудно се оправих с климатика, но се свиква. Наистина съм доволен.
Не мога да разбера защо за чужденците е по-евтино отколкото за българи и защо когато резервирах стаите чрез агенция цената на стая бе с 20 лв. по-ниска, отколкото резервирана от хотела.
Георгиева
6 October 2009, 15:49:17

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
В края на август, началото на септември почивахме в този хотел. Попаднахме тук съвсем случайно, но с изненада открихме, че съотношението качество - цена е много добро и останахме една седмица. Персоналът е любезен, обстановката - много добра, чисто е и се чувствахме като в къщи. Храната е разнообразна и изобилна. Горещо го препочъчвам, защото според мен е най-добрия хотел в Кранево.
Единственият минус според мен е инфраструктурата на Кранево.
Сиси
24 July 2009, 20:34:46

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Добро разположение.
Персоналът е много мил, обслужването на ниво. Всички са много ведри и усмихнати. Много съм доволна от закуската, която изобилстваше он най-полезни продукти.
Тодор Гинчев
13 July 2009, 09:02:59

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът не е лош като цяло, но е забит между 3 други и прозорецът ни гледаше в пионерски лагер!
Закуската е питателна и достатъчна.
Хотелът няма климатик. Ние бяхме на 4-ти етаж и ни обясниха, че това да духа топло от климатика е нормално, защото студено дотам не стигало. Шумно е като цяло.
Криси Маркова
6 July 2009, 15:00:12

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Близостта до палжа, приятната обстановка и доброто обслужване гарантират чудесно изкарване на почивката.
Изключитено любезен персонал! Чисти и поддържани стаи, басейн и заведения. Хотелът е чист и уютен, кухнята е на добро ниво, за разлика от повечето ресторанти в Кранево. Цените са изключително прилични, даже бих казала ниски. Препоръчвам го горещо заради доброто отношение и обслужване, както и съотношението качество/цена. Спа процедурите са също на ниво.
Ани
30 March 2009, 16:14:46

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът се намира на много добро място в курортното селце. Съвсем близо до морето и същевренно е тихо и спокойно!
Персоналът е любезен, барът е добре зареден, храната е вкусна. Много добри отзиви имаме за Спа центъра, където обстановката е уютна, а процедурите са просто върховни. Препоръчваме на всеки, който отседне в хотела, непременно да посети и Спа центъра - обслужващият персонал там е на ниво. Личи си кой е с образование - медицинско - а не просто масажист! Девойката работеща там ще ви помогне да се почувствате по-добре, като освен с процедурите, може да ви даде и добри съвети за вашето здраве.
Паков
1 September 2008, 22:33:46

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Перфектно обслужване, хигиена на ниво, басейнът е поддържан и чист, лоби барът към него работи перфектно, невероятно любезен персонал. Засега цените са достъпни. Прекарахме 14 незабравими дни! Благодарим Ви! А на всички, които четат това мнение препоръчвам Хотел Фрегата - няма да останете разочаровани!
Камериерките от време на време досаждаха малко повече отколкото би трябвало - например ако и предстои почивка и се налага да сменя бельото по време на почивката, идва предишния ден, по няколко пъти пита кога ще излизаме от стаята за да го смени, защото на другия ден е в почивка.
Тотка Василева
18 June 2008, 11:08:04

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е с много добро разположение, изключително подходящ за продължителна и спокойна почивка, наситена с приятни емоции, забавления и незабравими впечатления. Ситуиран е в курортната зона, близо до плажа, но доброто му местоположение предполага и чудесна възможност за предвижване до централната част на курортното селище.
Хотел направен и управляван с много любов и топлота. Грижата за летуващите е основен ангажимент за персонала, подбран и контролиран лично от собствениците. Изключителното отношение към гостите, подготвената с много вкус и желание атмосфера за забавления на възрастни и за деца, чудесната и разнообразна кухня и не на последно място тонизиращите възстановителни процедури, създават всички предпоставки за незабравимо лятно преживяване, което винаги да привлича с желането за чести гостувания в това прекрасно морско кътче, за нови пътувания с кораба на романтиката и красотата "Фрегата".
Share your impressions of Hotel Fregata, Kranevo
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2024 namerihotel.com. All rights reserved.