home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Victoria, Ognyanovo
name:Hotel Victoria|stars:2|website:0|category:1
Hotel Victoria
Hotel Victoria 
Ognyanovo
+359 7523 3182, +359 885 837558
Лина
2 June 2014, 14:38:11

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Цените са високи.
Адриана
2 June 2011, 20:40:48

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Басейнът беше чудесен.
Бяхме на зелено училище там, но храната не ми хареса, беше много топло, тоалетните не бяха хубави, а и трябваше да се поберем 2 деца на много малка спалня.
Косьо
31 May 2011, 22:04:19

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Добро разположение, откритите и закритите басейни са страхотни, а градинката е чудесна! Препоръчвам го за хора, които имат нужда от малко спокойствие.
Цените са високи, храната не е добра.
Симона
10 May 2011, 14:31:13

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е трагичен! Бяхме там на зелено и бяхме в едни пропаднали стаи, банята е в окаено състояние!
Мила
6 March 2011, 12:19:51

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много добър персонал в ресторанта. Вкусни ястия готвят. Единственото, което ми харесва в този хотел е ресторантът.
Стаите, рехабилитационния център и закрития басейн са в окаяно състояние.
Миро
30 December 2010, 12:41:40

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Близо е до Лещен, Ковачевица и град Гоце делчев, както и до ГКПП Илинден.
Мирото е №1, страшно отоплен е хотелът.
Старият цигански оркестър беше №1, на нова година беше нов цигански оркестър - не стават, връщайте стария.
Люси
13 December 2010, 11:46:26

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е много приятен. За хора които искат да се откъснат от ежедневието е чудесен. Особено през есента.Тогава не е много топло, а същевременно можеш да използваш всички басейни и "Мирото" на воля. Според мен е много подходящ за семейства и за възрастни хора, които не търсят супер лукс, а приятна, евтина и спокойна почивка.
За семейства и групи от възрастни хора е чудесен. В стаите е чисто, завивките са нови, има кабелна телевизия, можеш да мързелуваш на воля. На открития басейн можеш да се наемеш шезлонг за 2 лв. (за цял ден) или да пийнеш нещо на барчето до него. Персоналът е учтив и ненатрапчив. Дано по-дълго хотела остане държавен за да има възможност и обикновени хора да могат да се радват на това природно богатство, топла минерална вода в неограничено количество навсякъде и най-важното безплатно, като клиент на хотела. И да има някакви дребни неуредици, това се компенсира с разкоша от природата, водата и приятния персонал. Ако се замисли човек, колко му трябва за да е щастлив и да забрави ежедневните грижи.
Може би цените в ресторанта са малко високи, но ако не ти харесва наблизо има други хотели, в които можеш да се отбиеш да хапнеш или да си направиш пикник с приятели.
Мая
29 October 2010, 10:17:37

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Почти от 10 години ходим там с цялото семейство поне един път в годината. Хотелът се намира на много хубаво място в парк, до река, има много лековита минерална вода. Подходящ е за почивка през всички сезони на годината, защото разполага с вътрешен голям басейн и външни басейни. Подходящ е за семейства с деца, тихи компании, които търсят тишина, спокойствие и уют и нямат претенции за луксозни и скъпи удобства.
В хотела е чисто, топло, персоналът е много любезен. Доколкото явно е във възможностите на хотела се обновяват някои помещения. Цените са поносими за средния българин. В ресторанта готвят много вкусно. Изобщо мястото е подходящо за пълноценна почивка за тези, които искат да се откъснат от шумната градска действителност, особено на столицата ни.
Ами почти нямам негативни впечатления с изключение на малка забележка към състоянието на баните.
Майя
2 September 2010, 12:43:56

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много красиво място - тази година го посетихме за първи път, но със сигурност няма да е последен!
Голям басейн - синът ми, който е на 2 години и половина много се забавлява! Много добро обслужване в ресторанта!
За съжаление не ни казаха плюсовете и минусите на хотела, когато се обадихми за резервация. Умряхме от жега в летните нощи - бяхме там от 10-14 Август и през нощта не се дишаше от жега!
Марияна
25 August 2010, 13:38:33

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Ходим там вече няколко години. Винаги си изкарваме чудесно. Водата в басейните е чиста. Прохладно е, тъй като е в близост до реката. В ресторанта цените са сносни и готвят добре.
Даниела
9 August 2010, 15:22:22

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото е много красиво и живописно. Наблизо има много какво да се посети, например архитектурният комплекс с. Лещен, архиологическият комплекс Никополис ад Нестум, Храмът в с. Огняново и най-вече басейнът с минерална вода и мирото.
В хотела и ресторанта е чисто и приятно, персоналът е винаги любезен и храната е хубава. Създадения уют и удобство те кара да се чувстваш добре.
Лили
18 March 2010, 20:14:01

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Предлагат се масажи, добра храна и информация за туристически обекти.
Мястото е спокойно, можеш да релаксирош, бързо обслужване, закрит басейн и в стаите е много топло.
Малко е скъпо в ресторанта
Виктор
11 February 2010, 14:36:09

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Има огромен закрит басейн.
Делян Георгиев
28 November 2009, 22:12:29

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Добро място да се откъснеш от лудницата в София. Пълна почивка и релакс, чувстваш се накрая на света. Основно предимство - минералната вода. Хотел Виктория е строен при соца, към момента още е държавен, поради което са избрали най-добрия извор с най-топлата вода. Ако ходите в Огнявово - идете там. Има и по-модерни хотели, но с по-студена вода. В крайна сметка у нас ми е много луксозно, но си нямам минерална вода.
Предимства - гореща минерална вода, неограничени количества. Можеш да се поливаш цял ден в душовете, в басейните, в стаята, това си е в цената. Топло през зимата, навсякъде има някакво подово отопление на минерална вода. Можеш да си пуснеш детето из хотела да тича и да си играе, персоналът е приветлив, предимно млади хора, любезни. Има някакви електронни игри и тенис на маса, децата цял ден се занимават и те оставят на спокойствие. Не видях пияници, скандали или някакви ексцесии, предимно семейни хора с деца или компании чичковци и лелки, дето се киснат по басейните и вечер играят хоро в ресторанта. Има хубав бар, луксозен, иначе не е скъпо. Има интернет, уайрлес, в кафето безплатен, обаче няма компютри, трябва да си носиш лаптоп. Иначе за пощата си проверихме на рецепцията, жената е любезна.
Като минус за мен е свиренето на народна музика и фолк в ресторанта, защото не си падам по такава музика. Освен това цената на масажите е малко висока - 35 лева за цяло тяло и 20 лева частичен. Малко е далече от София и децата повръщаха на завоите до едно село - Господинци.
Ани
25 October 2009, 22:54:06

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много добро обслужване, и в хотела и в ресторанта - храната е вкусна, порциите са големи и на супер цени. Обстановката е приятна, въпреки че не е супер модерно. Чисто е! Има много голям закрит басейн, водата е много приятна за плуване. Градинките на територията на хотела са поддържани и е доста приятно да поседи човек на тишинка докато децата си поиграят. Спокойно е и определено децата доста си играха - съответно ние си починахме добре :)
Много е горещо в стаите.
Индра
9 October 2009, 09:41:58

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Непосредствена близост до минералния извор, голям вътрешен басейн с топла връзка с хотелската част, прекрасна природа. В близост са Лещен и Ковачевица.
Голям вътрешен басейн, приятен плаж, сравнително бързо обслужване в ресторанта на хотела.
Проблем с резервациите - при запитване за свободни стаи събота и неделя ме помолиха да се обадя в петък след обяд. Соц уют във всички помещения, реновираните стаи са доста трагични, в помещенията за масаж се носи силна миризма на мухъл.
Жоро
8 October 2009, 13:03:27

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотел, строен по времето на богатия социализъм, но позамарен през последните години.
Отлично за почивка и лечение, разположен на много стратегическо място. Прекрасен и отзивчив персонал, както и на бара и в ресторанта.
Пътя от разклона до хотела е занемарен. Мирото трябва да остане към хотела за да се поддържа необходимата чистота, както и да се изгради още едно /вода има/. Да се направи основен ремонт на покрития басейн. Северните стаи са неприветливи
Наташа
26 August 2009, 15:37:03

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Предлаганите услуги са масаж, добра храна в ресторанта, информация за туристически обекти, които могат да се посетят. Може да се посетят с. Ковачевица и с. Лещен.
Приятна обстановка и обслужване от персонала на бара и ресторанта, спокойствие, много цветя в района на хотела, място където можеш да си починеш от шума и напрежението.
Въпреки наличието на новопоявили се хотелчета - Петралииски и Рай, подхода към хотела от завоя да се почисти и върне първоначално замисления подход с чемшири и пешеходна пътека, осветление, езерото да се съживи с водни колела и атрактивни лодки, площадката в края на езерото да се почисти.
Румяна
3 April 2009, 15:52:17

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Тихо и спокойно място за почивка. Бяхме много доволни и с удоволствие пак желаеме да отидем.
Единствено нямаше свободни места в ресторанта
Share your impressions of Hotel Victoria, Ognyanovo
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2021 namerihotel.com. All rights reserved.