home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Tsareva Livada, Tsareva Livada
name:Hotel Tsareva Livada|stars:2|website:1|category:1
Hotel Tsareva Livada
Hotel Tsareva Livada 
6 First of May Street, Tsareva Livada
+359 6680 3172, +359 889 317730
visit website
Стоименова
19 August 2014, 14:04:28

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
При пристигането ни бяхме информирани, че направената резервация за студио не може да бъде изпълнена, тъй като било заето от доста време (интересно кой ли стои на тоя ужас толкова дълго), още повече, че направих резервацията през сайт за резервации и там си стоеше свободно. Направиха ни мижава отстъпка в цената и ни настаниха в "тройна стая" 3х4 метра с натъпкани три легла с дунапренени дюшеци (явно с презумпцията, че всички гости са пикльовци). Банята е метър на метър, а нашата беше с повреден душ на всичкото отгоре, та като опитах да се изкъпя слушалката на душа изхвърча и за малко да ме удари в лицето. Друга "екстра" беше фактът, че прозорецът на стаята гледа към обширна тераса, която е пълна с маси и столове - лятната тераса на "хотела". Представете си вечер до 12 ч. как се заспива. За басейна по-горе друг пострадал вече е обяснил, но на нас ни взеха и пари за ваучерите - по 5 лв. на човек. Относно изхранването -първата закуска, включена в резервацията, представляваше парче глетав в средата и яко прегорял отгоре и отдолу солен "кекс" + 1 ябълка. Явно доста клиенти са се мръщили, защото на втората сутрин имаше прилично подобие на блок маса. На тръгване се засякохме със собственичката на хотела и аз казах, че не сме особено доволни (евфемизъм от моя страна, ама все пак се стараех да съм възпитано възмутена, защото иначе трябваше да ги отнеса като куцо пиле домат), та казах, че не сме доволни. Вместо да попита за подробности, госпожата с надменен тон и поглед отговори, че "за толкова звезди, такива условия" (звездите са две, ама в Трявна в две звезди хотел беше чисто, уютно и много приятно). Жалко само, че няма оценка 0 звезди или такива с отрицателен знак, та да оценя "Семеен хотел Царева ливада" подобаващо. Не ходете там!
Спасова
17 August 2014, 12:06:08

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Първо трябва да знаете, че "хотелът" се намира да ЖП гара от едната страна и от другата му страна минава река. За хранене не можем да говорим, защото ти дават листче с обедно меню с три вида супи и без да имаш друг избор. За стаите не знам как да опиша възмущението си - умрели гадинки, стари чаршафи и мебели. И не на последно място навсякъде в офертите пише, че предлагат басейн, но той е в друг комплекс от другата страна на улицата след като пресечете реката. Полага ви се ваучер за вход там, но за дете си плащаш допълнително! Ако сте с деца - те ще спят на походно легло - това също е спестено като информация. Ние не издържахме и три часа и не бих си причинила повече и да се замислям за това място, затова споделям. Ако някои е заинтересован, първо да прочете коментарите!
Грозева
6 January 2014, 13:00:16

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хигиената в целия хотел не е добра. Чаршафите в апартамента не бяха съвсем чисти - бяха покрити с прахоляци и косми. Подът на банята лепнеше. След тридневен престой, нямах търпение да се прибера, за да изпера всичко и да се отърва от миризмата на манджа. Храната в ресторанта е лошо приготвена и с нискокачествени продукти. Във включената закуска вместо сирене се сервира продукт от растителен произход. В ресторанта се пуши, въпреки законовата забрана и желанието на клиентите. Управителят нехае за неудобствата на клиентите.
Иван Иванов
1 January 2014, 16:30:21

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много лоша храна с най-ниско качество на продуктите, в ресторанта се пуши, като персоналът пренебрегва желанията на клиентите. Не го препоръчвам.
Share your impressions of Hotel Tsareva Livada, Tsareva Livada
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2021 namerihotel.com. All rights reserved.