home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Mineralni Izvori, Ognyanovo
name:Hotel Mineralni Izvori|stars:2|website:0|category:1
Hotel Mineralni Izvori
Hotel Mineralni Izvori 
Ognyanovo
+359 7523 2138
Найден
13 July 2019, 08:01:42

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Пробвал съм хотела и вилите до него. Не ходете там!
Природата е прекрасна и храната в ресторанта е вкусна. Басейните също са ОК. И с това свършват добрите неща.
Хотелът е отвратителен. Стаите са с мебелировка на 40 години. Мърсотията е страшна. Това, което продават като апартамент, са две помещения, в които собствениците все едно са си извхърлили старите мебели. Въобще - не струва. До хотела има едни вили, пак на същия собственик, в които мърсотията е наистина ужасна. За 15 дни ни почистиха само веднъж, колкото да не е без хич, а в шкафа на кухнята намерих немит, засъхнал тиган от други почиващи. В тези вили има 1 апартамент и три стаи, и общо помещение (механа), което се ползва от всички. Така нареченият апартамент всъщност е една тройна стая и е единственото помещение, което става за ползване. Другите стаи са с размери на килер. От вратата - на кревата и прескачащ куфарите. Самите собственици са страшно непочтенни. Не се учудвайте, ако по средата на почивката решат да ви преместят в някое от стайчетата, за да не изпуснат друг клиент, въпреки че сте им платили вече 10+ нощувки. Освен това живеят в една от тези вили, които въобще не са шумоизолирани, и спокойно ще се запознаете с всичките им семейни проблеми - кога се карат с жената, кога побийват децата. С една дума - освен басейна и ресторанта нищо друго не препоръчвам.
Хана
6 March 2011, 12:24:53

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Най-хубавият хотел в Огняново. Стахотен хотел. Много съм доволна от обслужването на персонала. Стаите не са лукс, но са чисти, приятни и комфортни.
Аля
2 December 2010, 15:02:18

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Всичко беше супер, не мога да кажа нищо лошо эа хотела.
Вили
18 August 2010, 20:17:09

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Беше приятно, храната беше вкусна и всичко беше на ниво за парите, които дадохме, имаше и климатик. Всичко беше страхотно.
Единствено не ми хареса това че нямаше студена вода.
Ели
13 August 2010, 11:25:23

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Вечерта е толкова пусто, без светлини. Обслужването е на ниско ниво, терасите са в ужасно състояние, гледката е ужасна, трява да има повече охрана, не предлагат никакви услуги, човекът на рецепцията трябва да се търси поне 2 часа за да се открие. Ако може персоналът да бъде от по-позитивни хора.
Ива
17 August 2009, 16:45:36

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотела въобще не си заслужава парите! Баните са в лошо състояние, липсват закачалки, повечето душове са счупени! Като природа мястото не е лошо, но на "Минерални извори" му трябва едно ремонтче.
Таня
15 August 2009, 17:47:37

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
През Август 2008 г. си направихме екскурзия до Кавала в Гърция, но отседнахме в Огняновски минерални бани. На нас ни хареса хотелчето. В стаята имаше телевизор, малък хладилник и самостоятелен санитарен възел с вана. На рецепцията хората бяха вежливи. Храната беше добра. Природата също е много хубава.
Липсва информация за местоположението на хотела. Сервитьорът, беше много, много бавен. Чакахме много дълго да ни вземе поръчката и още толкова да я донесе.
Нежи
5 August 2008, 18:10:45

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Отврат е и мястото и персонала и кухня и стаи и всичко - ако искате да си развалите тотално почивката ходете там! Аз няма да стъпя в този "хотел" то си е типична почивна станция занемарена, гадна и с отвратителна жена на рецепцията!
Share your impressions of Hotel Mineralni Izvori, Ognyanovo
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2021 namerihotel.com. All rights reserved.