home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Strimon Spa Club, Kyustendil
name:Hotel Strimon Spa Club|stars:5|website:1|category:1
Hotel Strimon Spa Club
Hotel Strimon Spa Club 
24 Tsar Simeon I Street, Kyustendil
+359 78 559000, +359 78 551355
visit website
Лазар Колев
28 August 2016, 19:37:44

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Отидохме в хотела с големи надежди за приятно 5-дневно прекарване на отпуска (23.-28.08.2016 h). В хотела имаше положителни неща - големи чисти стаи, удобни легла и добра кухня в ресторанта.
Но имаше и много недостатъци, които методично и всекидневно разваляха общото впечатление. Много неприятно е чуването на разговорите от съседната стая. Това се дължи на гипсокартонените прегради между стая и баня, както и между баните на две съседни стаи. Допълнително и пространството над окачените тавани в баните е вероятно общо и затова звуците се провеждат безпроблемно. Това е голям недостатък, защото не можеш да си позволиш да говориш спокойно в стаята. Няма вентилация на помещението за баня и тоалетна към всяка стая. Това неминуемо налага проветряването на това помещение към стаята и отварянето на нейния прозорец. Не ми се мисли как това ще бъде правено зимно време! Стената на ваната във всяка стая е по-висока от общоприетото и затова излизането от ваната е твърде рисковано въпреки специално поставените за целта дръжки. Рискът от подхлъзване и падане с възможни травми след къпане е много голям. СПА-центърът е малък, опестен. Ако работи римската баня, която е в част от коридора, нищо няма да се чуе от релаксиращата музика в помещението за релакс. Турската баня е реално несъществуваща, защото е много тясна, няма възможност да се седне, както и да загребеш вода за поливане от ваничката, тъй като някой не е съобразил, че това не е мивка и е поставил отточен канал! Никога не може да си сигурен дали ще може да спиш вечер, защото това зависи от работата на ресторанта и публиката му. От 5 нощувки в 2 не можахме да спим нормално. Едната вечер до полунощ се чуваха пиянски разговори на много висок глас под прозорците и трябваше да се обадим на рецепцията, за да се спре това. Другата вечер имаши оглушителен шум от ужасно висока музика поради честване в редсторанта. Въпреки затворените прозорци се принудихме в 01:40 ч да се обадим на рецепцията и въпреки това гръмогласната музика беше спряна едва в 02:00 ч! В резултат на всичко това и на множество други недостатъци е ясно, че хотелът изобщо не отговаря на 5 звезди! Реално може би заслужава между 3 и 4. Но категорично това е неприятно място, ако искате да си починете и отдъхнете. Освен ако не сте мазохисти. Така че аз не бих препоръчал този хотел на никого!
Стоян
25 November 2012, 13:10:43

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Това е може би най-добрият хотел в Кюстендил. Персоналът е усмихнат и любезен. Кухнята е добра, както и обслужването.
Share your impressions of Hotel Strimon Spa Club, Kyustendil
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2021 namerihotel.com. All rights reserved.