home page contact us add accommodation terms of use
The Old Houses, Belintash
name:The Old Houses|stars:2|website:1|category:7
The Old Houses
The Old Houses 
Kabata Locality, Belintash
+359 888 304867, +359 888 733786
visit website
Виолета
3 July 2017, 21:14:23

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Опитахме се де наемем стая за една нощ и заради грубото отношение се отказахме. Бяхме пред хотела, на рецепцията нямаше никого, въпреки, че беше в работно време. Няма проблем, обадихме се по телефона. Една лелка отговори, че не можем да очакваме, че в планината някой ще седи на рецепцията. Щяла да прати човек. След това обясни, че имат хубави стаи в новия им комплекс. 68 лева на нощ. Ние пък искахме от стаите в старите къщи (50 лв, но на нас ни беше важно преживяването в стара къща). Тя продължи за новите стаи, били по-добри. Аз отново попитах за старите къщи, защото исках от тях и тя каза, че защо са ми стаи, които миришат на канал. Защо не искам да платя 68 и защо не слушам какво тя препоръчва. Обясних ѝ защо искам старите къщи. Тя каза, че не може да угоди на клиентите. Това просташко отношение ни отказа и отидохме в друг хотел.
Гоцеви
25 September 2016, 16:30:39

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Стените са от гипсокартон и можеш спокойно да си общуваш със другите гости. Дори за тих секс е притеснително. Студени стаи, кофти храна. Развалиха ни почивката с гаджето. Не смееш да се изкъпеш, че е студено. Семействата с деца не знам. Никога повече няма да стъпя там!
Данка
15 August 2015, 23:14:15

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото определено е направено с мерак и са инвестирани сериозни средства. Районът определено е красив и дава възможност за пешеходен туризъм. Село Мостово е уникално красиво.
Идеята и изпълнението на обстановката и ландшафта са добри. За съжаление, обаче, откакто е направено не е инвестиран един лев в поддръжката. Паяжините и прахоляка в стаите определено създава автентична атмосфера на "стари къщи", но не това очакваш срещу тези цени. Детската площадка е в окаяно състояние - пързалката просто липсва, а по остатъците от нея са останали само няколко изгнили дъски там, където някога е имало стълби. Отношението е под всякаква критика. Първо те подпукват още по-телефона при резервацията. Тъй като тръгнахме след работа от София, дори не се обадиха по телефона и ни се скараха, че се бавим. Още при пристигането поискаха да платим пълната сума на престоя. Няколко минути по-късно един брутален сервитьор нарече една дама от компанията ни "Годзила ", само защото настоя да ѝ се донесе храната бързо. Същият индивид решаваше вместо нас какво искаме да поръчаме. Сметките ни редовно се надписваха въпреки високите цени. За пример - първата сутрин ни сервираха парче мазна родопска баница за 18 лв, което било грешка, а като поискахме това да се коригира, ни се накараха. Оказа се, че цената е 3 лв. Мога да дам още много примери, но няма смисъл. Изводът е един - няма да повторим и горещо не препоръчвам!
Людмила
17 June 2015, 16:43:41

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Без да съм посетила обекта оставам с много лошо впечатление, защото не ми възстановиха парите от резервацията. Това го няма никъде в сайта, но ми казаха да отида до хотела за да прочета тяхната "наредба". Такова лошо отношение дори само по телефона, а не си представям на место какво е.
Невена
1 March 2015, 23:18:28

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Такава скъпотия, съчетана с ужасно лоша храна не съм срещала до сега. Не бих повторила никога!
Тина
21 August 2014, 21:45:26

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Страхотно разположение с приказна гледка, добре поддържана открита част (двор).
Взехме си лукс стая, която е обширна, уютна с голяма тераса и прекрасна гледка. С това хубавото свършва.
Обслужването не отговаряше на цените. Менюто в ресторанта беше повече от стандартно - печени чушки от буркан, т.нар. пърленки представляваха затоплен арабски хляб от магазина, а качамакът беше от пликче (полуфабриката), нямаше никакви родопски специалитети или домашно приготвени ястия (с изключение на закуската - мекици, баница). В стаите няма гардероб, нито мини-бар (хладилник). За 4 дни, никой не мина поне да изхвърли боклука или да остави тоалетна хартия.
Гост
19 September 2013, 11:34:12

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
И ние посетихме това райско място. Наистина хората са се постарали да го направят. Гледката е невероятна, но до тук с хубавите неща.
Обслужването е под всякаква критика. Цените необяснимо високи. Не се лъжете да ходите там или ако ходите отидете да изпиете едно кафе и спете в някое от съседните хотелчета. Не може едно парче баница да струва 3 лв, а една малка пържена филия 1лв /отделно за сладко още 50ст/. Не бих отишла там и не бих го препоръчала на никой.
Христов
29 August 2013, 23:27:11

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасна гледка, чист въздух, природа, но до там.
Не си заслужава ходенето там... не бихме повторили.
Цветанка
27 June 2013, 14:51:04

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Природата е страхотна, мястото на комплекса е много добре избрано.
Много добре оформени зелени площи, градинки, много приятно е отвън и има прекрасен изглед, но май това е единственото хубаво нещо!
Подлъгахме се по добре изработения сайт, но действителността е много различна! Бяхме там с приятели на 20 и 21.06.2013 г. и сме крайно разочаровани. Бяхме в новата хотелска част, където цената на двойна стая е 60 лв. Стаята миришеше ужасно на влага -по протежение на около 30 см.от пода целите стени бяха влажни. Беше непочистено, паяжини по тавана. В банята миризмата е ужасна - няма никаква вентилация, а сифонът беше тотално запушен и не можахме даже да се изкъпем нормално. Цените в ресторанта са неоправдано високи, а кухнята не е нищо особено. Със сигурност няма да отидем повече там!
Тони
17 June 2013, 11:35:25

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Освен красивата природа, друго положително нещо няма.
Няма такова просташко обслужване, вечер до 2 звучи "Тигре - тигре", сервитьорките са супер груби, цените по никакъв начин не отговарят на качеството. За кухнята просто няма какво добро да се каже. Тотално разочарование. Жалко за красивото място.
Биляна
3 November 2011, 23:48:18

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото е перфектно за почивка, въздухът е чист, а природата е невероятна. Хотелът има прекрасна гледка към планината. Препоръчвам разходка до Белинташ. Не е много подходящо да посетите хотела през зимата, тък като пътят е доста тесен, а около един километър преди да стигнете хотела не е асфалтирано.
Комплексът е направен много добре. Ние бяхме в стаите лукс, които са много уютни, можете да се възползвате от камината в стаята. Имахме голяма тераса с гледка към планината. В механата готвят страхотно.
Направи ни лошо впечатление, че никой не отговаряше на запитванията ни по имейл. Успяхме да си направим резервация след като им звъняхме пет пъти по телефона. Вечерта пристигнаме късно и ни беше казано, че сме закъснели и веднага ни беше поискана останалата част от сумата за стаята, още преди дори да я видим. След двудневен престой никой не дойде да почисти стаята и дори да ни смени коша. След като сигнализирахме ни казаха, че това не е практика в този хотел и ако имаме нужда от нещо - да помолим на бара (това не ни беше казано при пристигинето ни в хотела, само ни беше казано да платим). Хотелът е много хубав и мястото също, но обслужването е доста зле.
Иван
10 August 2011, 21:27:29

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Уникално място, близо е до Белинташ и Кръстова гора.
Невероятно място! Бяхме през седмицата с приятели, беше спокойно, но събота и неделя е ад - от къде идват хората и за мен остана загадка. Браво на собствениците, с този комплекс са се постарали!
Слав Димитров
10 June 2011, 16:52:57

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Опитах се да направя там резервация за 4 семейства за 2000 лева. Просто не съм срещал по-просташко отношение. По 2-3 пъти в годината ходим на различни места - никъде не съм срещал подобно отношение. А пък хич не ми се мисли, ако отидем там, какви ли магарии ще срещнем на място. Толкова са се наяли, че хич не им пука ...
Радо
6 May 2009, 12:40:22

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Идеално е за пешеходен туризъм. До Белинташ са 2 часа в едната посока, до Кръстова гора са пак горе долу толкова, а най якото е Караджов камък - 2.30 часа в едната посока, но зе сметка на това е уникално красиво.
Мясото е страхотно, една от най-завладяващите гледки, която съм видял някога. Бай Ванка и бай Пешо от кухнята на механата са най-големите!
Share your impressions of The Old Houses, Belintash
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.