home page contact us add accommodation terms of use
House Vlasevi, Hissar
name:House Vlasevi|stars:2|website:0|category:7
House Vlasevi
House Vlasevi 
17 Vasil Petrovich Street, Hissar
+359 337 5135
Естер
29 June 2016, 12:01:18

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Аз със съпруга си наехме апартамента, а наша приятелка с детето си - стая с две легла в дом Власеви. Ще започна с така наречените удобства, рекламирани в сайта на къщата. Паркингът е двете страни на улицата пред дома на основа свободно място, което е фантастика да случиш, ако се настаняваш в събота или неделя, поради наплива на плажа на военната база, която е в близост. Изкачването на стълбището е подходящо за любителите на екстремните спортове, а достъпът за инвалиди навярно предвижда пълзенето на инвалидите по стълбите или паркирането им в инвалидната количка на задния двор. За рехабилитатор дори и не се прави опит да се осигури, а за тишина по-добре забравете. Заведението в съседния дом работи до малките часове и се чуват посетителите направо в стаите. А сега за стаите - двойната стая е с обща тераса със съседната стая, в която също имаше почиващи и не може и дума да става за лично пространство. Въздухът в стаята миришеше на застояло, което се обяснява с това, че стаите не се проветряват, поради съседството с чужди хора. В тоалетната имаше останки от тоалетна хартия и един общ чаршаф за приятелката ми с детето. А сега най-интересното от студиото: микровълновата печка беше повредена и не се въртеше чинията, така наречената кафе машина се намира на улицата (електрическият чайник не се счита), в нашата тоалетна също бяха оставени останки от рулото с тоалетна хартия и бяхме принудени да си поискаме или да си купим, в банята бяха поставени две кърпи за тяло на завидна възраст, която подсказва, че са отработили своето и трябва да бъдат сменени, а кърпи за лице - въобще нямаше такива. Тоалетното казанче беше повредено и често просто не спираше да тече. Студиото се намира на последния етаж, поради което се превръща в сауна и в горещите дни е невъзможно без климатик. Ние случихме 35-40 градусови температури и за наш късмет климатикът беше подпушен и започна да капе на 2 места направо върху спалнята. Собственикът изчисти филтрите и подпъхна хартия под климатика, за да смени посоката на оттичане, което доведе до това, че протече на още едно място. Пет дни бяхме принудени да сменяме купичките с вода от спалнята, за да не се унищожи матрака и да не се надуе пода, а съпруга ми спа на дивана. Преди да напуснем, попитах собственичката каква отстъпка ще получим заради неизправния климатик, на което ми бе отговорено следващия път да си намеря стая, която да отговаря на изискванията ми и ми затвори телефона преди да мога да добавя каквото и да било. И ако мислите че така наречената 10% отстъпка за повече от три нощувки, рекламирана в сайта беше спомената и получена - дълбоко грешите. Разписка за платените пари -дори и бегъл опит да бъде дадена такава не бе направен - всичко потъва в джобовете на собствениците, за които почиващите са само парични знаци.
Власева
21 October 2010, 15:12:15

Вече повече от година се въздържам да отговоря на предния коментар. По време на престоя си госпожата беше много доволна, нямаше никакви оплаквания и даже искаше да удължи престоя си. Госпожо Иванова, друг път където и да отидете бъде откровена с хазяйте си, споделяйте впечатленията си веднага, а не плюйте в интернет, може и да научите някои неща. От всички посетили нашият дом, това е единствения лош коментар.
Иванова
27 July 2009, 22:18:12

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Намира се на 30-тина метра от комплекс "Калероя" - ВМИ.
Детето ми беше нахапано веднага след пристигането от оси на балкона на апартамента. Оказа се, че има осилник на масата на балкона. Има мравки в помещението. Бях попитана дали сама ще си почиствам или се иска почистване от хотелиера. След като отговорих, че ще си почиствам сама /усъмних се в тяхното почистване/, дори не бях снабдена с елементарни неща като торби за смет и тоалетна хартия. Два балкона - без осветително тяло на тях. Тавана на балконите /последен етаж/ представляват шперплатови плоскости. Мивката в кухненския бокс и в банята не се оттичат. Необезопасени контакти - на височенината на двегодишно дете. Балкон откъм улицата - няма брава от външната страна. Само този балкон е с комарник. Втория балкон, както и прозореца в банята - нямат. Апартамента е на четвъртия етаж - стълбището е екстремно преживяване, да не говорим че откъм входната врата няма стълбищен автомат и стъпваш в тъмното без да знаеш точно къде. Парапетът на стълбището представлява желязна конструкция, която също не е обезопасена за деца. Сградата има два собственика - друг собственик дава стаи на третия етаж, а "Дом Власеви" дават на четвъртия етаж - не се знае кой и за какво е в сградата. Тишината я забравете. Паркинг - нашата незврачна кола си отседя 6 дни на тротоара пред къщата. За мен такъв няма. С две думи - не си заслужава 40 лева за нощувка.
Share your impressions of House Vlasevi, Hissar
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.