home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Tsarev Vruh, Rila Monastery
name:Hotel Tsarev Vruh|stars:3|website:1|category:1
Hotel Tsarev Vruh
Hotel Tsarev Vruh 
Rila Monastery
+359 7054 2280
visit website
Мария Арнаудова
10 August 2013, 18:15:11

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Бяхме за една вечер в този хотел и за съжаление не мога да кажа, че останахме много доволни.
Според мен единственото положително нещо за този хотел е мястото, на което се намира, в близост до манастира. Бих искала да спомена, че по пътя към манастира има много по-хубави хотели. За съжаление бяхме без кола и трябваше да останем в близост до манастира.
Няма интернет и телевизор в стаите, чувстваш се откъснат от света. Знам, че има хора, които търсят това, но аз не съм такава. Ресторантът на хотела, който всъщност беше единственият, който работеше вечерта, имаше ужасно високи цени, а всъщност не предлагаше нищо особено.
Мими Таушанска
14 November 2011, 19:25:41

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасен хотел, страхотно обслужване, просто няма какво да кажа!
Гост
14 November 2011, 14:12:21

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасен хотел, по-хубав не съм виждала!
Цената е твърде висока!
Георгиева
26 September 2011, 15:41:29

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Ужасен спомен само от преди една семица. Семейството ми беше нахапано от бълхи. Спахме в стая 406. За нищо на света не бих се приближила до този хотел отново. Пренесохме гадинките и в дома си и още не можем да ги унищожим.
Николай Косев
11 April 2011, 07:50:58

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Стаите са просторни с високи тавани, чисто е. Ресторантът е добър.
Цената е малко висока. Нямахме топла вода, с която човек може да се изкъпе. Нямаше пердета, дори и в банята, което ни притесняваше вечерно време. Вратата на терасата не се заключваше.
Георги
8 December 2010, 17:18:54

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението на хотела е отлично. Намери се в близост до Рилския Манастир.
Бяхме с една група приятели там за две нощувки и направо съм вьзхитен от обслужващия персонал, от доброто настроение в изискания им ресторант, в който направихме едно много яко купонче. А за кухнята направо няма какво да кажем, салатите и основните ястия излизаха толкова богато украсени и най-вече вкусни, че направо си облизахме пръстите. Прекарахме две незабравими вечери в хотелски комплекс "Царев Врьх". С най-голямо удоволствие бихме отишли отново!
Гост
19 October 2010, 20:52:48

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Разположението на хотела е отлично в близост до Рилския Манастир.
За хората, които искат да избягат от напрегнатото ежедневие. Уникално място за Релакс и отпускане с любимия човек. Чистотата в хотела е на линия и по стандарт. Обслужването от персонала е отлично, предразполагат те да се отпуснеш, менюто в ресторанта е традиционно българско и те кара да се чувстваш истински българин. Храната е поднесена красива и добре приготвена. Кефи ме лятната градина с винарната - с удоволствие да седнеш и да пийнеш едно винце. За мен е предимство, че няма телевизори в стаите, това рядко се среща в днешно време, но по този начин без интернет и телевизия остава повече време за общуване и истинска почивка. Доволен съм и от гостоприемното отношение на лъчезарната управителка. Бих отишъл пак. Моите адмирации към управата.
Стоян Драгостинов
12 July 2010, 12:51:33

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Доволен съм. Мястото е идеално. Досами манастира. Има паркинг. 2 ресторанта. Маси на открито. Реката шуми. Няма коли (шосе).
Явно критиките са оказали влияние. И двете стаи бяха с телевизори. Баните са самостоятелни и огромни. Има гореща вода, кърпи х2 и течен сапун. Няма шампоан. Завивките са олекотени. Не знам защо хотелът е с категория 1 звезда. Хотелът е огромен и може да бъде поне 2-3 звезди. Обстановката във вътрешния ресторант не се различава от софийските. Хапнахме в открития ресторант - без забележки към храната.
Цената е малко над другите. Стаите са далеч от лукс. Сервитьорите бяха вяли. Или са много уморени или слабо мотивирани. Някои не си знае интереса.
Ани
27 June 2010, 23:11:45

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Намира се на невероятно място с уникална природа. Много добра кухня с вкусни и традиционни ястия. Какво друго му трябва на човек за една истинска почивка? Страхотен е!
Росен Янчев
13 March 2010, 16:16:40

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
За хората които искат да избягат от напрегнатото ежедневие. Уникално място за Релакс и отпускане с любимия човек. Разположението на хотела е отлично в близост до Рилския Манастир.
Чистотата в хотела е на линия и по стандарт. Обслужването от персонала е отлично, предразполагат те да се отпуснеш, менюто в ресторанта е традиционно българско и те кара да се чувстваш истински българин. Храната е поднесена красива и добре приготвена. Кефи ме лятната градина с винарната с удоволствие да седнеш и да пинеш едно винце. За мен е предимство, че няма телевизори в стаите, това рядко се среща в днешно време, но по този начин без интернет и телевизия остава повече време за общуване и истинска почивка. Доволен съм и от гостоприемното отношение на лъчезарната управителка. Бих отишъл пак. Моите адмирации към управата.
Иван Атанасов
25 February 2010, 19:26:45

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Искам да кажа, че просто съм потресен. Подлъгахме се, че е вблизост до манастира и платихме 60 лв за да нощуваме. В стаята няма телевизор, няма и топла вода, а с невероятните боклуци, които се сервираха за храна в ресторанта направо ни довършиха. Незнам този хотел управа има ли или това е фирмена политика да погнусяваш хората да им разваляш настроението през почивните дни - едва ли има друго такова място.
Йордан Янков
9 January 2010, 18:57:13

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Както казва Мария Спасова единственото хубаво нещо е местоположението му.
Общо взето всичко е много зле. Нито атмосферата е впечатляваща, нито обслужването от кухнята, откадето излизат некачествени ястия! Менюто е ужасно! Човек ако не знае какво поръчва може да се oбърка савсем. Няма снимки на ястията. Примерно салатата "Царев Връх" първото което е, че не си заслужава парите и примерно, ако не обичам някои от продуктите аз как да разбера, че не съдържа този продукт? Хотелската част е ужасна мизерия. Стаите са пълна мизерия! Не можах да видя мишки, но сам преубеден че има! Цените са адски високи за стая без нищо! Явно управителите не си вършат работата и не следят стандартите! Този хотел-ресторант е най-лошия, който сам посещавал до сега и никога не бих отишъл там отново!
Мария Спасова
17 September 2009, 14:51:19

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Единственото хубаво нещо, е че се намира на прекрасно и свято място за всеки българин - Рилския манастир.
Бяхме там за един уикенд и едва ли ще повторим. Хотелът е доста мизерен. Стаите са с обзавеждане от социализма, мръсни мокети на пода, стари дограми на прозорците. Няма абсолютно никакви екстри, дори и телевизор, но за сметка на това цените са високи. Абсолютно неадекватни. Ресторантът е скъп с доста лошо меню. Чака се много. Падна ни се един изключително нелюбезен сервитьор. Държеше се сякаш ни подарява храната.
Share your impressions of Hotel Tsarev Vruh, Rila Monastery
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2024 namerihotel.com. All rights reserved.