home page contact us add accommodation terms of use
Guest House Panayotovi, Pomorie
name:Guest House Panayotovi|stars:0|website:0|category:7
Guest House Panayotovi
Guest House Panayotovi 
23b Kraibrejna Street, Pomorie
+359 596 25198, +359 887 057552
Милена Стефанова-Владова
1 September 2009, 15:18:00

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Тази година - 2009 - бяхме с мъжа ми за 10 нощувки в спалнята на къща Панайотови.
Първо да отбележа, че нещата безспорно изглеждат по начина, по който са на снимките. Обзавеждането е ново и макар да е малко тясно в стаите е добре.
Това, което мен ме потресе и направо отврати е, че е безобразно мръсно. Ние си бяхме направили резервация още март месец за 10 дни след сватбата ни и когато отидохме просто погледнахме дали нещата наистина изглеждат така като на снимките и си платихме. И започнаха "откритията". Вечерта преди да си лагнем решихме с мъжа ми да изтърсим чаршафите и с изненада открихме една шепа пясък по матрака (очевидно не от нас). Зад хладилничето имаше толкова прах и мръсотия, че само умрял плъх липсваше, за да е пълна картинката. В гардероба и в шкафа в банята имаше по един пръст прах. Нямаше сапун, хавлиени кърпи (ние обикновено си носим, ама все пак...). Имаше остатъци от предишните наематели от тоалетна хартия и даже нямаше поставка за тоалетна хартия. В резултат трябва да си държиш тоалетната хартия в стаята, че иначе се изтъркулва на пода. Разбира се, нямаше ароматизатор за тоалетна (че кой в наше време ползва такива скъпи удоволствия). Терасата на стаята е обща с още една стая (за това бяхме предупредени още в началото), но на средата на терасата има един комин. На първия етаж на сградата собствениците имат ресторант и това е неговият комин. Около него течеше мазнина и се носеше една приятна миризма и както се досещате дрехите ни порядъчно миришеха на кюфтета и кебапчета. За банята пропуснах да кажа, че казанчето не работи добре, в смисъл че понякога тече постоянно. А мивката тече по малко. На седмия ден отидохме да си изпросим чаршафи и след втората молба ни отпуснаха един комплект от същите чаршафи. Чаршафите са само единични и къси и са сигурно на поне 20 години, но пък за сметка на това са с дупки и лекета. На фона на цялата тази мръсотия нямаше свястна гъба са под, поне аз да успея да почистя. Гъбата (с дръжкка, които струват около 10 - 12 лв.) беше скъсана от едната страна на стойката и нямаше как да се бърше пода с нея. Наложи ми се да прибягвам до някакви специална система със салфетки, за да си почистя. Посещението ми в къща Панаьотови беше най-неприятното ми изживяване на море за последните поне 10 години. Галя Панайотова май си мисли, че хората обичат да живеят в кочина и мръсотия. Иначе гореспоменатата дама е много любезна и симпатична, а в заведението й готвят вкусно и е на добри цени. Но явно по отношение на курортистите има определени хигиенни проблеми
Share your impressions of Guest House Panayotovi, Pomorie
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2023 namerihotel.com. All rights reserved.