home page contact us add accommodation terms of use
Villa Princess, Borovo
name:Villa Princess|stars:1|website:1|category:10
Villa Princess
Villa Princess 
Borovo
+359 899 016186
visit website
Юли и Зори
10 July 2011, 22:51:55

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Гледката е страхотна, вилата е много добре устроена. Има барбекю, сателитна телевизия - има всичко, което може да те накара да се чувстваш добре като не забравяш, че домакина сам е направил всичко, а не е голям хотел и че се намира на доста високо балканско недостъпно място, а не на морето. Любезността на домакина, за която четох в коментарите на нас ни се стори приятна и добронамерена може би отчасти, защото той имаше свои гости.
Минусите бяха по-скоро част от романтиката на мястото като все пак пътя до там е доста стръмен и труден за шофиране.
Цветелина
16 June 2011, 14:09:14

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Страхотно място за отдих. Невероятна гледка. Много добро отношение от страна на домакина г-н Иван. Много искам пак да посетя това планинско кътче.
Марго
8 May 2011, 14:27:15

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Не ни беше комфортно. Атмосферата подтискаща.
Георги
1 March 2011, 01:45:05

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Ами за нашата компания всичко си беше на 6. Колкото до домакина - почти не усетихме присъствието му и според мен беше доста дискретен, в смисъл, че се появяваше само ако го потърсим. Смятаме в най-скоро време пак да посетим вилата.
Цветана Филипова
4 January 2011, 12:21:15

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Самата къща е на най-високата точка на селото и има прекрасна гледка.
С нетърпение чакам да отида пак там. Там е мястото, където мога наистина да си отдъхна. А за домакина - чичо Иване, чакам с нетърпение да се видим пак. Много добър човек - и той, и съпругата му.
Дими
22 May 2010, 18:47:16

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Всичко тук е прекрасно!
Единственият трън в очите ни беше самият домакин! Това не мога да не го кажа! Раздразнението ни беше голямо, защото информацията, че ще споделяме къщата заедно с него, ни беше спестена. Господинът се опитваше да бъде любезен, но всъщност е досаден! Постоянно се появяваше тук и там, не ни разрешаваше да си палим сами камината, нито барбекюто! С други думи "чувствайте се като у дома си, но не забравяйте, че сте на гости."
Гост
5 May 2010, 19:58:43

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасна гледка. Прекрасна природа.
Домакинът е крайно любезен, услужлив, та чак досаден. Няма как да се почувстваш като у дома си, на практика си като на хотел. Ако сте мислили за уединение - забравете.
Ирена Кръстева
23 July 2009, 03:18:16

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Къщата се намира в края на селото, на най-високата точка, местоположението и е перфектно, от терасата и прозорците на втория етаж се открива приказна гледка. Вечер като погледнеш към поляната ще видиш множество светулки присветващи в тъмнината, а през деня ще се насладиш на много, страшно много пеперуди и птици. Г-н Господинов е изключително приятен човек. Ако се нуждаете от истинска почивка, посетете Вила Принцеса в с.Борово!
Кати
26 August 2008, 13:02:16

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Крайно досоден е г-н Господинов. Вилата е в процес на доустрояване, което не се упоменава при резервация. За деца до 6 гдодишна възраст се заплаща като за възрастен, което не е редно и не се уточнява при нанасянето. Липсата на вода е много неприятин момент.
Share your impressions of Villa Princess, Borovo
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.