home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Central, Svilengrad
name:Hotel Central|stars:3|website:1|category:1
Hotel Central
Hotel Central 
89 Bulgaria Blvd., Svilengrad
+359 379 70320, +359 379 70319
visit website
Иван Иванов
9 April 2011, 15:11:35

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Добро обслужване, направи много добро впечатление отношението на служителката на рецепцията, която се казваше Мария, добро, възпитано и културно отношение към всички гости на хотела, не само към мен. Работя в брнаша на туризма и често пътувам из България и отсядам в хотели в различни градове, останах много очарован от горепосочената служителка на рецепцията на хотела.
Владо
4 March 2011, 18:29:28

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Напълно подкрепям твоите думи за хотела, бил съм там, както и в заведението. Готвачката по цял ден пуши цигари вънка и ние чакаме сума време да си изпуши цигарата за да може да ни направи сандвичи. Сериалите нонстоп вървят по телевизора и всички са зяпнали по него. Няма място за непушачи, вътре мирише на цигарен дим.
Станимир Димитров
8 October 2010, 21:21:36

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Собствен паркинг е добро предимство.
Обръщам се към Вас с оплакване от условията и обслужване в прилежащото Ви заведение - "Central Pub". Поставям го в кавички, тъй като определението "Pub" е разочароващо безкрайно далеч от това понятие. Наблюденията ми са плод на ежедневно ползване на услугите Ви за период от месец и половина. 1. Персоналът Ви е крайно невъзпитан и необучен. Аматьорското поведение, обръщенията на "ти" към клиентите Ви и липсата на елементарни познатия по сервиране, като например от коя страна се поставят приборите за хранене, и непознаване на артикулите от менюто не се нуждаят от коментар. 2. "Надуване" на звука на телевизора, за да си гледат членовете на персонала Ви сапунени сериали, изобщо не отговаря на името и категорията на заведението. 3. Пълната липса на обслужване от страна на персонала - неприемливо е клиент да трябва да чака повече от 20 минути да му бъде отсервирано и/или да направи нова поръчка и/или да заплати сметката си, тъй като няма кой да обърне внимание на повикванията от негова страна, тъй като сервитьорката е концентрирана в това да си гледа сериала, вместо да си върши работата. 4. Липса на "Книга за оплаквания" и непредоставяне на името от страна на обслужващата сервитьорка - така клиентите Ви дори не знаят от кого се оплакват. Обобщения и коментари: Качеството и превъзходния вкус на приготвяната в заведението хвана не могат да компенсират гореизложените факти и у клиентите Ви остават само впечатления от разочарование.
Милена
6 October 2010, 10:21:59

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Добър тризвезден хотел в центъра на Свиленград. Разположението на хотела е доста удобно и човек се чувства близо до всяка точка на града. Стаите са комфортно обзаведени и на достъпни цени. Допълнително удобство е наличието на паркинг. Има хубав снек бар и мобилен интернет. Определено един от добрите хотели в Свиленград. Препоръчвам го!
Share your impressions of Hotel Central, Svilengrad
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2024 namerihotel.com. All rights reserved.