home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Complex Belitsa, Vaglevtsi
name:Hotel Complex Belitsa|stars:2|website:0|category:1
Hotel Complex Belitsa
Hotel Complex Belitsa 
Vaglevtsi
+359 7444 3280, +359 62 600770
Йочито
17 July 2011, 11:39:38

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Страхотно е... скатано, тихо и удобно, никой не се интересува кой си, никой не те познава! Цените в ресторанта са супер!
Цените за стаи със спални са прекалено високи.
Тихомир Раев
2 February 2011, 13:30:14

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много сме доволни от почивката си в този хотел! Ще отидем пак с удоволствие.
Даниел Тодоров
3 March 2009, 20:02:13

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Решихме със съпругата ми да посетим въпросния хотел. На рецепцията ни посреща възрастна дама, кисела като лимон. Отношението и към нас бе все едно ни е сърдита, че сме решили да посетим точно нейният хотел. От нея лъхаше злоба и ирония. Тръгнахме си крайно обидени от държанието й. Хотелът може и да е хубав, но как да останеш след такова посрещане. Едно е сигурно. Кракът ни няма да стъпи повече там. Съжалявам за коментара, но някои хора просто не си знаят интереса.
Рени
15 January 2009, 12:17:18

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Природата е страхотна - през лятото планината е прохладна, могат да се правят разходки по реката - Белица, все още могат да се намерят девствени горски кътчета в този район. А конкретно за комплекса хубавото е че има и басейн, дворът е ограден и децата спокойно могат да играят там, има игрище за баскетбол и тенис. На място там се отглеждат фазани, гълъби и зайци - така че за децата беше нещо като мини зоологическа.
Бяхме в хотела за 4 дни - три млади семейства с деца на по годинка - настанихме се в така наречените по-луксозни стаи. Останах много изненадана - стаите бяха отлични - според мен бяха доста над 2 звезди, много са просторни и дъщеря ни имаше предостатъчно пространство да бяга, в банята имахме дори душ кабина с парна баня. Направи ми впечатление, че е доста чисто. Ресторантът е също много приятен и уютен - камината е много романтична. Кухнята много ни хареса - въпреки че хотелът беше почти празен в този момент, имаше почти всичко от менюто и при това прясно. Хората в хотела бяха много мили. Изобщо си изкарахме страхотно. Много сме доволни и определено смятаме да сме чести посетители. Единственото, което може изобщо да се спомене като някакъв проблем, е че персоналът, който обслужва кухнята и ресторанта се състои от около 3 души, което налагаше първо цялата компания да уточни изцяло какво ще вечеря, за да бъде по лесно на готвачката - в смисъл не да поръчаме салата от зеле да кажем - тя да я направи и прибере продуктите и след малко друг отново да поръча такава салата. Но в крайна сметка, на фона на страхотното прекарване това не е нещо, за което да не прояви човек разбиране. Предполагам, че ако хотелът е пълен, вероятно осигуряват и допълнително персонал. Другото, което също е просто малко неудобство, е че ако се прибираш по-късно вечер трябва предварително да поискаш ключ от рецепцията, защото входната врата се заключва - тоест трябва да кажеш кога ще се прибираш и да имаш ангажимен за ключа. Но това отново не е някакъв голям проблем. Все пак това не е огромен петзвезден хотел с денонощна рецепция. И слаба богу!
Share your impressions of Hotel Complex Belitsa, Vaglevtsi
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.