home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Karadjeikata, Gradets
name:Hotel Karadjeikata|stars:2|website:1|category:1
Hotel Karadjeikata
Hotel Karadjeikata 
16 Luda Kamchia Street, Gradets
+359 877 399111, +359 878 201448
visit website
Вес
14 August 2014, 15:24:28

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Страхотно е, спокойно, бих се върнала отново.
Персоналът не е на много добро ниво - визирам една от сервитьорките.
В.слав
19 August 2013, 04:43:21

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелчето е много хубаво място точно до реката, хапваш, пйваш и се любуваш на природата. По реката е идеално за разходка и релакс от сивото ежедневие, ако имате килими или одеала за пране в съседство има бара - хората там са много любезни, за скромна сума ни направиха губерите и килимите като нови. Разкошна битова обстановка за хора оставили претенциите си в домовете си и желаещи да избягат от панелката.
Персоналът се отнасяше подобаващо учтиво, любезни хора. Стая 17, в която бяхме-чиста, проветрена, хавлиите и чаршафите ухаеха на свежо. Храната в ресторанта (механата )беше приготвена с желание. Обстановката е идеална за хора, обичащи битовия стил. Цените са народни и дано се задържат и занапред така. Бихме отсядали пак и пак стига да намерим малко време.
Единствената забележка, която имам е, че нямаше кошче за отпадъци на паркинга. Поне ние не забелязахме.
Иванов
17 November 2011, 10:53:24

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Съжалявам, иска ми се да кажа нещо добро но... стаите са адски малки, да те хване клаустрофобия. Мръсно, мирише на старо и застояло, персоналът - ад, музиката - не ми се говори за циганските ритми на високи децибели... Природата - да, има я, но не може да надделее над останалото, гори дал господ навсякъде.
Мар и Вал
15 September 2011, 16:41:32

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Там се чувствахме щастливи много. Спокойно място, кухнята, обслужването. Благодаря на моя приятел, че ме накара да се чувствам там принцеса. Това е нашето място, на което можем да бъдем щастливи. Благодарим ви за всичко.
Соня
23 August 2011, 10:58:50

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Отидохме за малко с моя приятел и останахме очаровани от атмосферата, обслужването. Не сме оставали да пренощуваме там, тъй като имахме резервация за друго място близо до това. Кухнята е страхотна и цените са достъпни за всички. Горещо го препоръчвам. Наблизо - в с. Ичера има и друг комплекс "Дивеците", където нощувахме с приятеля ми - това място също го препоръчвам горещо на всеки който иска да се отпусне и релаксира сред природата. Тези два комплекса са чудесни места за отдих. Посетете ги - няма да съжалявате.
Силвия
15 September 2010, 19:32:24

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Местоположението е страхотно, прекрасно. Услугите са чудесни, там е невероятно. Петко е страхотен барман. Бих репоръчала на моите приятели да отидат, защото там услугите са чудесни и няма по-добри никъде. Аз съм от Ичера и винаги ходя на Караджейката.
Христо
14 July 2010, 16:15:19

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Перфектно място за почивка (през делничните дни) и купон (петък и събота). За тези, които имат негативни мнения от вида на "селяндурите от Ичера и Градец какво правят там, напиват се, правят скандали, побоища, на това ли му викате приятно изкарване?! " моля въздържайте репликите си от вида "селяндури" - регионът е "селяндурски" и хората са такива, а на вас "гражданите" щом не ви изнася не идвайте.
Ивайло
7 July 2010, 21:35:02

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
За пръв път ходих там и със сигурност няма да е за последен. Перфектно е! Както каза сервитьора - всички идват за малко, но после не им се тръгва.
Петя
19 April 2010, 14:38:21

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много необразовани и нахални сервитьори, нямат никакво възпитание.
Мариела
30 December 2009, 21:36:10

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Всичко е супер, много е хубаво!
Маринела
23 November 2009, 09:31:03

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
За тази цена, условията са много добри. Заслужава си да се посети най-малко заради природата, сред която е поместен комплекса. В механата става голям купон! А от страна на персонала сме нямали никакъв проблем. Винаги си искаме един определен сервитьор, който се справя много добре с обслужването.
Недостатък на комплекса според мен е, че не се поддържа достатъчно чисто, визирам най-вече санитарните възли (запушени канали, котлен камък по душовете, които са в доста лошо състояние), но за 1-2 вечери може да се издържи без проблем.
Гост
18 October 2009, 22:41:00

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Мястото е супер, механата е отлична, кухнята е перфектна.
Гост
21 August 2009, 22:02:05

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Чудесно месетенце, страхотна природа, незабравим релакс! Един спомен, един незабравим уикенд. Преди една година гостувахме и бяхме очаровани, изкарахме си много добре. След нашата сватба решихме да гостуваме с кумовете си и след този уикенд бяхме си отпочинали за един месец напред. Отидете, вижте и се убедете.
Даниела
26 May 2009, 00:20:49

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасна е природата, разположението на комплекса е много добре замислено.
Добро впечатление имаме от комплекса. Приятно е всичко наоколо. През лятото е хладно и зелено, рекичката допринася за неповторимо усещане. Зимата е малко вероятно да останем блокирани, в най-лошият случай 1 ден. Близо е до пътища, които задължително се почистват. Изобщо ще го препоръчам горещо на приятели, които са възхитени от Други обекти по Стара планина. Караджейката по нищо не отстъпва на комплексите в Трявна и Габрово. И не е скъпо!
Казакова
10 March 2009, 14:40:24

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Едно райско кътче, където неминуемо човек може да релаксира. Божествена природа през всеки един от сезоните на годината, обстановката в механата е много добра, стаите в хотелската част са на ниво. Всичко направено с вкус.
Обслужващият персонал е под всякаква критика - неучтиви, невъзпитани, арогантни. Клиентите от цялата страна - Бургас, Сливен, Ст. Загора и т.н., които са хора с положение и намерение да изкарат един приятен уикенд са супер, но селяндурите от Ичера и Градец какво правят там, напиват се, правят скандали, побоища, на това ли му викате приятно изкарване?! Хора, господин собственик, ако искате името на Караджейката да се споменава само по хубави поводи и да се препоръчва от човек на човк, сменете си персонала, сложете един портиер, който да ви подбира клиентите, не пускайте простаците от Ичера - най-вече. Не позволявайте на простотията да взема връх в заведението ви. Преди много години бяхме ваши клиенти - 2000-2002 г., за тогава какво да кажа, всичко си беше на ниво, но при последното ми посещение преди около година... ужас, никога повече крака ми няма да стъпи там, нито ще кажа на познати и приятели каквото и да е хубаво за вас и заведението ви. Пожелавам ви една бърза промяна и по-голям успех в управлението.
Златанови
3 September 2008, 23:34:08

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Вече за трето лято в наи-големите жеги сме гости на комплекса - чудна обстановка, уют, релакс пълен... Стаите комфортни даже и за бебета.. очаровани сме от природата, чистят въздух, приятният персонал и добрите условия.
Елеонора
5 January 2008, 18:42:45

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Безкрайно възхитена съм от красотата на това великолепно кътче в България. Удовлетворена съм от перфектното обслужване в механата, от чистотата и уюта на хотелския комплекс, от гостоприемното и топло отношение на местните хора. Препоръчвам на всеки един от вас, който търси подходящо място за отдих и почивка да посети това приказно местенце не само през зимата, но и през всеки един друг сезон на годината.
Share your impressions of Hotel Karadjeikata, Gradets
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.