home page contact us add accommodation terms of use
Villa Reni, Ruhovtsi
name:Villa Reni|stars:1|website:0|category:10
Villa Reni
Villa Reni 
Ruhovtsi
+359 6151 3629, +359 887 949114
Дамян
2 January 2011, 17:22:23

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Моето мнение за къщата е много добро. Комфортът и атмосферата са на много добро ниво, а разположението е перфектно за разходки, тъй като в близост до него се намира манастира в село Марян, както и Христовският водопад на река Мийковска. Относно собственика - той беше много коректен. За престоя ни от 3 дни той ни посети само един път за да напълни хидрофора, а и смятам, че всеки, който даде къщата си на непознати би се заинтересувал от нейното състояние по време на престоя. Относно пазаруването - най-близките магазини са в село Руховци на около 1 километър и на около 3 километра до магазина в село Марян.
Андрей
23 June 2009, 15:10:57

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Всичко е перфектно. Хазяинът е душа. Изкарах три невероятни дни на спокойствие.
Асен
26 April 2009, 19:29:14

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хазяинът е меко казано некоректен. След уговорка с него, запазихме къщата от 1.05.2009 за три дни. Няколко пъти му се обаждахме за да потвърдим заявката и той ни уверяваше, че всичко е наред. На 25.04.2009 отново се свързахме с него и той най-нагло ни заяви, че е дал къщата на други (сигурно за повече пари). Дори не си направи труда да ни уведоми. Това се нарича "селски" туризъм!
Деян
3 June 2008, 11:14:26

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Подписвам се с две ръце под долното мнение - нямам какво да добавя!
Александър
14 February 2008, 19:53:04

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Къщата е реално извън селото, в близост няма никава комуникация, да не говорим за магазин. За хазаяна добра дума не мога да кажа, човек без възпитание и никакво отношение към гостите, всекидневни проверки дали всичко е здраво и подобни неудобства. Да не говорим, че нямаше дори достатъчно дърва за камината, та се наложи да седим на по-хладно от нормалното. Иначе къщата бива, но с това отношение...
Share your impressions of Villa Reni, Ruhovtsi
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.