home page contact us add accommodation terms of use
The Treasure Hunter's House, Kostenkovtsi
name:The Treasure Hunter's House|stars:0|website:1|category:6
The Treasure Hunter's House
The Treasure Hunter's House 
Kostenkovtsi
+359 896 829238
visit website
Д.Н.
18 August 2014, 14:43:03

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Втори път там - никога!.Басейн има, но негоден за ползване, само жабите липсваха, обяснението беше, че е към офертата, но не бил задължителен, т.е.се ползва пожелание....е, останахме си с желанието. Счупеното джакузи си почистихме и пълнихме сами, та да има децата къде да шляпат. За обяд поискахме поне по супа за децата, но понеже и сервитьорите явно почиват, решихме да идем да хапнем другаде, готвачката беше така любезна да ни предложи бира за 2,40лв., но само срещу точна сума. Нямам обяснение що за същество е управителят.... такава база има, а не знае как да я управлява и организира, кръгла 0, абсолютно безсрамно и подло поведение, взе ми парите без никакъв документ и изчезна, след многократни разговори и празни обещания по телефона, напуснахме ден по-рано.
Ваня Иванова
11 December 2013, 06:34:02

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Не хотедете на това място през зимата! Освен другите неща, написани по-горе, мога да добавя, че когато е студено, нещата стават още по-неприятни. Жалкото е, че базата е пипната, но не е доизпипана. Просто ѝ трябва грижовен стопанин и организиран екип. След дългия път,първото ми впечатление беше, че в къщата ме лъхна на тоалетна. След като я посетихме с дъщеря ми, се оказа, че вода за двете ни няма. Казанчето се пълни след 10 мин. А миризмата така си и остана. Второто ни впечатление беше, че входната врата на къщата не се затваряше. Вечерта придърпахме един скрин и две табуретки, за да си я затворим. В кръчмата работеше страхотна женица, но беше сама и обслужваше нашата компания от 16 човека и още 2 такива компании от по 5 човека. В помещението ни беше студено и дори изпитият алкохол не помогна, а имаше огромна камина, която дори по наша молба не запалиха .Че какво им пука, в предверието на хана имаше втора такава камина и беше напалена яко...на собственика да му е добре ... На следващата сутрин се изнесохме, нашата колежка, която организира събитието, се опита да поиска парите обратно. Шоуто беше пълно. Свикано беше трио от сервитьорката, огняра /човекът отговарящ за парното/ и камериерката, които в тригласие се опитваха да я убедят, че е топло. Почти си повярвахме,че сме претенциозни. НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ,ОСВЕН АКО НЕ СТЕ ЛЮБИТЕЛИ НА ЕКСТРЕМНИЯТ ТУРИЗЪМ! И накрая,не става въпрос само за иманярската къща,а и за останалите от ИМЕНИЕТОКостенковски хан...всички колеги на сутринта се шегувахме,че май е било по-удачно да спим в колите си отколкото в "топлите" къщи.
Гост
24 September 2012, 11:50:30

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Група приятели бяхме отседнали в две къщи в Костенковци - 2. Къщите се намират на около 3 км. от хан Костенковци и механа Жълтицата. Чудесна материална база.
Липса на организация и координация между различните собственици за предлагането на храна. В механа Жълтицата готвят вкусно, НО НЕ УМЕЯТ да обслужват клиентите - наложи се да си сервираме сами закуската, след като бяхме чакали повече от час да ни я доставят в къщите за пренощуване - както беше обявено в офертата. Предишната вечер няколко пъти ни напомниха, че трябва ди си тръгваме, защото били на работа от седем сутринта. Само за пояснение - пристигнахме към 22.20ч. след почти 230 км.път. Отношението към клиентите е лошо - сякаш ти правят лична услуга, а не си плащаш. Не препоръчвам на никой да си разваля почивката в Костенковци!
Гост
25 April 2012, 11:04:19

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много сме разочаровани. Наехме в края на март горния етаж на Иманярската къща за две нощувки. Първата вечер нямаше ток и беше много студено в къщата, на другия ден имаше ток, но хората от персонала ни казаха, че парното ще се запали чак вечерта. Да, запали се към 18 ч. и го спряха в 21 ч. Никога повече няма да отидем със семейството си в тези къщи, само рекламата им е голяма, а няма елементарни условия в къщата - студено, ваната е само корито, няма хладилник и въобще не си струва да се ходи.
Катя Петрова
21 April 2009, 10:04:21

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Информацията, че къщата разполага с три спални е подвеждаща, третата "спалня" е кръгла, малка и неудобна, дори и за един човек. Ваните с тангентор вече не функционират. Липсват много елементарни удобства като хладилник например, а цената е неоправдано висока - 200 лв. за цялата къща, но резервация за по-малко от две нощувки не се прави. Така че на нас - две семейства с по 1 дете ни излезе 400лв. Абсолютно разочарование.
Share your impressions of The Treasure Hunter's House, Kostenkovtsi
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2023 namerihotel.com. All rights reserved.