home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Dabrash, Dospat
name:Hotel Dabrash|stars:3|website:0|category:1
Hotel Dabrash
Hotel Dabrash 
Dospat
+359 3045 2123, +359 889 801856
Надя
18 July 2014, 15:52:41

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Невероятно красиво и магнетично място. Има много места наблизо за разглеждане - Ягодина, Орлово Око, Триград, Дяволското гърло, Лещен, Ковачевица. Седмица не може да стигне за отмора и разходки.
Много вкусна кухня и то почти без пари! Красива градина! Съотношението цена/качество е нормално - не може да се очаква хипер лукс и пиколо с колосани ръкавели все пак. Не сме очаквали и това в Дъбраш. Дойдохме с настроение и бяхме изпратени с усмивки. Невероятни вечери на панорамните тераси или край басейна с чаша вино и прясно приготвена пъстърва. Паниран таратор със сладко от боровинки - това не бихме забравили никога. И ще се върнем пак!
Стаите могат да се минат за освежаване.
Таня
14 July 2013, 17:36:46

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасна природа.
Лоша хигиена, мръсни бани, не сменят чаршафите. Храната в ресторанта е с намален грамаж и на нас ни сервираха останала салата зеле от сватбата в неделя. Приготвиха ни пилешко с ориз, което ни излезе солено 2 бутчета с ориз разделени на 4 порции - 14лв. Пишат че хотела има сауна, но тя се заплаща допълнително, фитнесът е занемарен, а залата за тихи игри е пълна скръб. Всичко това струва 60 лв на вечер! Моля за нищо на света не посещавайте този хотел.
Силвия
9 May 2012, 11:51:17

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът се намира извън населено място, близо до природата и предлага страхотна панорама на юг към Родопите. Хотелът е подходящ за авто и мото-туризъм.
Oтзивчив персонал, много добра кухня, охраняем паркинг, отлично местоположение.
Необходимо е известно подобряване на условията и поддържане на по-висока хигиена в стаите.
Спирови
31 October 2011, 16:15:20

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Намира се на хубаво място, прекрасна природа.
Почивните дни бяхме гости на хотела и останахме с много добри впечатление. Условията са прилични. В ресторанта ни приемаха поръчките веднага. Храната беше добра.
Препоръчваме да се оправи отсечката от главния път до хотела. Да има повече програми по телевизията. Да се ревизират лампите по стаите - много от тях не работят.
Гост
11 September 2011, 23:55:34

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Отлична природа, близо до Язовир Доспат.
Персоналът в ресторанта е под всякъква критика, чакаш да си поръчаш 15-20 минути, после още 20 докато дойде поръчката, сервитьора имаше проблем с говора или просто го мързеше да говори, ходи го разбери какво има в дадено ядене, 3-4 телевизионни програми, които забиват или се кодират по 1000 пъти (ходи гледай някой филм). Басейнът според мен е без никъква филтрация, плуваха разни боклуци и водата беше матова на цвят. Няма интернет - кой хотел през 2011 няма интернет и сателит. Близо до пътя за Г. Делчев, има няма 100-150 м. и цяла нощ слушах рева на камионите от близкото сечище...
Димитрови
17 August 2011, 09:15:49

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Прекрасна природа и гледки, чист въздух и борова гора.
Много слабо обслужване. Чакахме да се появи някой на рецепцията, за да ни регистрира. Компютрите и техниката още не са познати на ръководството и персонала. Инвестирани са доста пари за реновиране на бивша соц база, но доста безвкусно и необмислено. Уж има всичко в стаите и банята, но е крайно неудобно и неизползваемо. Телевизията е кодирана и има само програми, които се ловят със стайна антена. Интернет няма. Персоналът в ресторанта е непрофесионален, много се чака, липсва персонално отношение към посетителите. Никой не се и замисля, че не всеки закусва с пържени филии или бял хляб с масло, конфитюр и сирене. Чаят се сервира в чаши за кафе и "имате право само на една чаша чай или кафе", както се изрази сервитьорът. Смешно е, все пак мога да си платя още един чай. През месец август печените чушки в салатата бяха мариновани от буркан. Басейнът е приличен, но в събота и неделя прииждат много външни хора, няма ред и и правила - мъже и деца скачат във водата, плискат се и е доста неприятно за останалите. Местоположението предполага много възможности, но понятия като маркетинг и клиентско мнение са далечни за управата на комплекса. Само с реклама на природата туризъм не се прави, да не говорим, че шосето е доста близо и нарушава тишината на района.
Боби
7 August 2011, 15:12:23

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
В полите на Родопите. Очарователно място!
Ние останахме много доволни от всичко. Хората са много приветливи, храната е много вкусна и евтина. Е, да, сервитъорите не са много бързи, но за къде да бързаш, нали си на почивка. Определено пак ще отидем, ако имаме възможност и има свободни места, разбира се.
Лили и Емо
11 August 2010, 17:29:04

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотел Дъбраш се намира на 8 км. от язовир Доспат на южния склон на рида Дъбраш от красивата Родопа планина. Разстоянието от София до хотела е около 200 км.
Страхотна гледка, прекрасен въздух и спокойствие, изключително приветливи хора, много добро обслужване и вкусна храна. Благодат-Раят на Земята! Обиколила съм толкова хубави места, но там се връщам пак и пак.
Кристина Антонова
3 August 2010, 13:32:26

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Много сме доволни, най-вече от басейна, супер е!
Ками
17 March 2010, 17:54:12

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Да ви кажа честно хотела е супер, този дето казва, че е тъпо да си помисли малко. Ние си прекарахме чудесно. Басейнът беше топъл и приятен за къпане, стаите бяха просторни и с чудесен изглед. Ние бяхме на петия етаж и беше прекрасно, всяка сутрин сядах на стола на терасата и четях книга. Не знам за другите, но на мен много ми хареса!
Петьо
28 August 2008, 21:05:33

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
отлична природа
супер зле е обслужването....
Пепе
26 August 2008, 07:45:17

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Природата е супер.
Персоналът е много слаб. Басейнът е малък и на цена от 2 лева от цялата околност момченцата са там. Препълнен е и не можеш да го наближиш. Често дублират резервации, защото пишат в тефтер с молив! От къде има 3 звезди? Определено не съм доволен от обслужващият персонал, от стаите - има стая на 6-ти етаж, а няма асансьор и комина пропуска. Семейството щеше да се издуши. Явно от ресторанта идва комина. Басейнът не става. В Сатовча, на входа има малко хотелче с басейн, където ще ви хареса.
Варна
21 August 2008, 15:41:52

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Жалко е когато едно такова очарователно място е съсипано от слаб и безотговорен персонал... и криещ се Управител! Изумително е, че все още съществуват 3-звездни хотели, чиито резервации се пишат в тефтер, с молив и гумичка?! Г-н Управител, Вашата основна задача би трябвало да е грижа за удобството и приятния престой на Вашите гости и разрешаване на евентуално възникнали проблеми... "Ден да мине, друг да дойде" определено не е печеливш модел в хотелиерството. Жалко за прекрасните условия и дадености, които за съжаление Вие не можете да управлявате и предлагате на ниво. (Август 2008)
Митко
18 August 2008, 15:24:38

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Невероятна природа. Чист въздух и добри хора.
Много лоша хигиена в ресторанта, почти никакво разнообразие в менюто. Закуската е под всякаква критика, а е включена в цената. Много бавно обслужване. По телевизора могат да се хванат 2-3 програми. Всичко друго е кодирано. Залата за "тихи игри" е тиха, няма нищо в нея освен тенис на маса със счупени хилки и едно здраво топче. Хотелът е в категориите за 2 звезди, незнам третата от къде е.
Иво
18 August 2008, 06:26:18

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Подходящ е за авто туризъм.
Добре оформен и поддържан двор. Красива природа.
Лош път от отбивката на шосето до хотела. Лоша хигиена в ресторанта. Много бавно обслужване. Баните са миниатюрни и в лошо съсътояние. Стаите са без столове. Същото важи и за терасите. По телевизора могат да се хванат 2-3 програми. Всичко друго е кодирано.
Share your impressions of Hotel Dabrash, Dospat
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2021 namerihotel.com. All rights reserved.