home page contact us add accommodation terms of use
House Dr. Tsurov, Apriltsi
name:House Dr. Tsurov|stars:2|website:1|category:7
House Dr. Tsurov
House Dr. Tsurov 
1 Avram Draganov Street, Novo Selo Quarter, Apriltsi
+359 6958 2436, +359 886 590018
visit website
Д. Димитрова
4 October 2015, 21:18:41

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е в центъра на Априлци.
Бях гост в хотела за 2 нощувки (петък и събота) с още 6 колеги. В съботата си направихме разходка до Видимското пръскало, времето беше мъгливо и не най-подходящо за разходка, но така си бяхме планирали. Като се върнахме в хотела бяхме приятно изненадани, защото собствениците бяха напали и парното в хотела - а все пак беше края на септември. Прекарахме прекрасно, на тишина и спокойствие, надишахме се на чист и свеж планински въздух. Храната в хотела беше прясно приготвена и вкусна. Ако реша да ходя в Априлци, отново ще отседна в Дом Д-р Църов.
Велислава
12 August 2012, 23:02:22

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е в центъра на Априлци и много близо до реката, пешеходен мост и паркче.
Бях гост в хотела за 5 нощувки сама с едногодишно дете. Чувствах се като у дома си. Сбствениците постоянно ми помагаха с детето и багажа, много любезни и с чувство за хумор. Кухнята беше много вкусна, всеки ден имаше прясно готвени гозби, както и прекрасни салати от домашно отгледани зеленчуци. За петте дни се хранихме само там, като готвенето се съобразяваше и с изисквания да е подходящо за малки деца. Мои приятели, които бяха отседнали в друг хотел и петте дни вечеряха в ресторанта на хотел Църов. Бяха изпробвали и други места, но това място най-много им хареса. Аз имах възможност да оставя детето да спи в стаята и да вечерям в градината, понеже бейби фонът имаше достатъчно обхват. Басейнът беше достатъчно голям и чист и се къпахме с малкия почти всеки ден. За хотела и собствениците мога да кажа само хубави неща. Единственото нещо, което може да се намери като забележка е, че нямаха детска кошарка, но това ми го казаха предварително и аз си носех, а те ми помогнаха да я сложим в стаята.
Милена Диомова
10 April 2012, 17:46:39

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Чувствам се задължена да напиша опровержение на господин Иванов. Аз и семейството ми почивахме в този чудесен хотел миналото лято заедно с наши приятели, 3 семейства с деца и куче. Прекарахме повече от чудесно, спокойно, тихо, чист въздух, какъвто ни липсва на повечето граждани. Децата се къпаха в басейна, за който ни обясни управителя, че трудно са намерили спасител, както е по изискванията и затова не е работел до скоро, имам предвид миналото лято. Храната в хотела е вкусна и разнообразна, не е тип "Макдоналдс". Тази година ще го посетим отново защото за Гергьовден сме си поръчали печено агънце и люта троянска ракия, на която тук казват, че е измислена в Априлци. Най-вероятно този господин пише по поръчка на конкурентите и за да се убедите заповядайте и вижте сами.
Иван Иванов
24 August 2011, 11:52:44

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Няма паркинг, няма тераса, няма интернет, няма бар, няма кабелна телевизия едновременно за двата телевизора в апартамента, няма конна база, няма лятна градина, няма механа, няма ресторант. Има басейн с голяма табела "Забранено ползването от гости на хотела", най вероятно, защото не се почиства. Пък и басейн е силно казано. Иначе на ниво са само цените, които отговарят на хотел три - четири звезди.
Share your impressions of House Dr. Tsurov, Apriltsi
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2022 namerihotel.com. All rights reserved.