home page contact us add accommodation terms of use
Family Hotel Zora, Vratsa
name:Family Hotel Zora|stars:2|website:1|category:1
Family Hotel Zora
Family Hotel Zora 
129 Vtori Yuni Blvd., Vratsa
+359 92 623231, +359 888 922621
visit website
Гости
23 January 2019, 20:10:26

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Персоналът е на ниво. Удобствата в хотела са добри.
Гост
18 July 2018, 12:24:29

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е много добър. За относително ниска цена получавате просторна, чиста и комфортна стая. Хората от персонала са мили и отзивчиви. Ресторантът е добър и има лятна градина.
Костадинов
23 March 2018, 18:20:52

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Един от добрите хотели във Враца. Цените са достъпни. Удобно разположен.
Валери
22 October 2017, 23:06:14

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е много хубав. Много приятна атмосфера и добро обслужване, чисто и спретнато, леглата са много удобnи, заслужава си престоя. Всеки път когато посетя Враца отсядам в него и не мисля да го сменям.
Бойко
24 June 2017, 19:37:24

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Приятен хотел с нормални цени за нощувка и добро обслужване.
Соня
21 October 2016, 14:01:23

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът се намира в началото на града.
Хотел Зора е много приятено място. Пътуванията ми до Враца са служебни и когато за първи път отседнах в този хотел останах приятно изненадана от отношението на персонала към клиентите си - отзивчиви и готови на всичко, за да направят престоя приятен. Кухнята и обслужването също. За напред пак бих отсядала там. Препоръчвам го!
Лили
20 October 2016, 21:38:43

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
За град като Враца, напълно удобно, на входа на Враца, в близост до болница, центъра, планина - какво повече може да се желае.
Персоналът направи всичко възможно да се чувсваме спокойно и удобно. С две думи - екип от добри специалисти. Персоналът е много точен и готов да помогне във всяка ситуация. Дано следващият път да бъдем гости на хотела при други обстоятелста.
Иван
23 August 2016, 19:52:50

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Намира се на много удобно и лесно откриваемо място. Във Враца и околностите има какво да се види. За хотела се паркира директно на улицата пред него.
Много ни харесаха градината и кухнята. Цените са нормални. Чисто и приятно в стаите.
Гост
19 July 2016, 15:50:39

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
We spent a few days in this hotel and, in general, were satisfied with the service provided. And for the price you pay it provides more than a bargain. The location is not really central but for a city of the size of Vratsa is not really a problem - walking distance to downtown is only 15 minutes and a taxi costs only about £1! The service was OK - but not overenthusiastic. The rooms were cleaned properly on a daily basis. We were surprised to see that the cleaners also arranged our personal staff, e.g. put mascaras and lipsticks back in the make-up bags which we found a bit intrusive but that was all. Good breakfast was served daily even when we were a bit late for it. And finally, we accidentally left some of our personal belongings in our room when we left the hotel. We received a polite phone call on the next day from one of the members of staff offering us to send the found items to us via courier. In conclusion we would be happy to stay in Zora again if we visit Vratsa again in the future.
Тони
22 June 2015, 14:11:46

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Достъпни цени, големи и чисти стаи, удобно местоположение.
Ива
19 March 2015, 17:38:35

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Приятен хотел с достъпни цени за нощувка, удобен за командировки, кухнята не е лоша, много добро отношение на всички от екипа.
Гост
12 November 2014, 12:24:18

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Добро съотношение цена/качество. Намира се на главен път. Не беше шумно в стаята. Храната беше ок.
Николай
19 August 2014, 19:52:11

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Доста просторни стаи с модерно обзавеждане, чисто. Има приятно заведение за хранене. Мил персонал.
Ани
14 May 2014, 16:50:23

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Добро разположение в града близо до пътя към пещерата Леденика.
Чисти и уютни стаи. Приветлив персонал. Добро съотношение цена-качество.
Share your impressions of Family Hotel Zora, Vratsa
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image
 
© 2019 namerihotel.com. All rights reserved.