home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Restaurant Yurutsite, Devin
name:Hotel Restaurant Yurutsite|stars:2|website:0|category:1
Hotel Restaurant Yurutsite
Hotel Restaurant Yurutsite 
Devin
+359 3041 2685, +359 886 596959
Симеон
27 August 2017, 13:53:36

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Цените на външното меню са подвеждащи - не отговарят на действителността. За да не ви излъжат, първо питайте и тогава си поръчвайте.
Християн
31 October 2016, 21:13:12

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Централно разположена механа.
Собственикът е симпатяга.
Неизчистени покривки, бавно обслужване, мрънкаща и кисела сервитьорка, невкусна храна. С една дума - нищо не са се поучили от шеф Манчев.
Гост
7 December 2015, 15:52:32

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Обектът си е екстра, но обслужването куца отвсякъде. Няма смисъл да ходите, ако не искате да съжалявате, че сте си дали парите за таква негостоприемно отношение.
Механа Юруците
9 January 2015, 14:52:06

Благодарим за мнението на групата от София! Жалко, че не го изказахте, докато бяхте още тук!
Групата от София
1 January 2015, 21:55:33

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Стаи - никога не сте виждали толкова малки и неподдържани стаи. Ние бяхме голяма компания и заехме всички стаи, но само една единствена може да се нарече СТАЯ. Във всички други се чувстваш, като Алиса в страната на чудесата. За да се движиш, трябва да няма никой друг или всички да са по леглата, за да може да прибереш или да разопаковаш багажа. В банята ще се натъкнеш на ръждясали и неработещи неща.....това всичко бледнее пред недружелюбния собственик, съпруга и дъщеря. Единствените, които стават за нещо са сервитьорката и синът му. Хора - за пръв път попадаме на чорбаджия, който е абсолютен Бай Ганьо. Този човек няма никаква идея как да се държи с гостите си, отчасти това важи и за екипа му. Трябва да се извиниш, когато се осмелиш да попиташ нещо, трябва да се чувстваш, като на просия, когато си поръчваш, трябва да се срамуваш, когато потърсиш отговори, когато мислиш, че са те прецакали и решиш да попиташ защо...абе въобще тези хора са толкова далеч от този бизнес. Нямат идея как да те накарат да си оставиш парите макар и да усещаш, че нещо не ти е изгодно и да виждаш, че нещата са доста скъпи, но да те гъделичкат и да те омайват като гост. Тук думата няма никаква тежест, защото ние се разбрахме едно по телефона, а на място нещата станаха друго, разбира се по-скъпи! И когато вече ти "прелее чашата" .... отсреща заемат отбранителни действия и почнат да ти обясняват, те колко са ощетени от твоя престой и колко много ти дават щом са те приютили...е тогава се питаш, защо ме унижават така при положение, че си плащам, че оставям бакшиш и съм дошъл да се заредя с + емоциии т.н... толкова още можем да ви описваме, но.....ще спрем до тук и ще обобщим със следните думи - хора - не ходете там! освен ако не сте мазохисти :) Жан Юруков е самонадеян и балонест човечец! Ако ви се пие домашна ракия за 40 лв. там е мястото! Ако искате да оставите 1.50 за две лъжици купешка лютеница или пърленка за 5 лв. или сирене за 20 лв. - там е мястото :) Приятен престой!
Гости
24 June 2014, 21:48:18

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Не сме отсядали в хотелчето, но няколко пъти посетихме механата. Отвън не изглежда обещаващо, вътре обстановката е като типична българска механа. Чанове, стари съдове, трофеи от лов, дървени маси и пейки.
Собственикът наистина си пада особняк, но всъщност е добър човек, и му личи, че готви от сърце и душа. Всички животински продукти са домашни и наистина много вкусни. Готви бързо, и всичко, което клиентът поиска! Дори и извън менюто! Цените са повече от добри - за качеството на храната дори смешни.
Групата от Варна
19 June 2014, 10:21:10

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Механата се намира на самия център на града! Изключително удобно място да хапнеш, после да се поразходиш, пък и да полегнеш след това в стаичките над механата.
Механата и къщата за гости са в битов стил! Рядко се намира хотел, в който мебелите са от естествено дърво. Чисто и приятно е! Готвачът, който е и собственик, ще ви приготви всичко, което си пожелаете и то така, че да запомните вкуса на манджата за цял живот. Порциите са огромни (като самия готвач :) ) Ще останете доволни. Ние ще се върнем отново на това красиво място.
Гост
4 January 2011, 16:45:03

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Стаите са хубави и има топла вода. Под тях се намира механата, към която има топла връзка, ако недружелюбните хазяи не я заключат!
Собственикът Жан Юруков е много негостоприемен, макар че самият той не се смята за такъв. Обича да се хвали, както се забелязва и от информацията в интернет, дори менюто в механата е пълно с автобиографията му и изрезки от вестниците. Ние лично не бихме ви препоръчали това място, но ако решите да отседнете там по-добре се разберете на място, защото по телефона дава много заблуждаваща информация! Бяхме там за 4 дни и това беше най - ужасната ни ваканция благодарение на отвратителното отношение на собствениците!
Share your impressions of Hotel Restaurant Yurutsite, Devin
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2020 namerihotel.com. All rights reserved.