home page contact us add accommodation terms of use
Villa Radost, Trigrad
name:Villa Radost|stars:1|website:1|category:7
Villa Radost
Villa Radost 
Trigrad
+359 3040 461, +359 886 347618
visit website
Стефи
18 July 2012, 20:16:21

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Страхотна къща, невероятни хора, най-вкусните гозби на най-ниски цени. Така накратко мога да опиша къща за гости Радост! Бяхме за кратко, но със съпругът ми наистина се почувствахме близки гости на домакините. Благодарим Ви за сърдечното посрещане, мили хора и до скоро!
Виктор
27 September 2011, 04:57:15

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Най-пресни впечатления от 25 септември 2011 година. Бяхме гости на сем. Хаджийски в Триград. Никога през живота си не съм посрещан така радушно от хора, които до този момент не познавах. От всякъде в този дом лъха добронамереност, а съчетана с прекрасната вечеря /пататник с вълшебен вкус, пържена пъстърва, домашна ракийка, хубава салатка и бяло вино шардоне/ надминаха всичките ни очаквания. Благодарим ви мили хора! Виктор Нели Мирослав и Ася.
Васко
17 September 2011, 23:44:34

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хора, не вярвайте на това, което прочетох като последен коментар, сиреч - коментарът на сем. Петрови. Сигурен съм, че въобще тези посетители не са реални. Тези коментари са направени от завистливи конкуренти и не им прави чест да злорадстват. Домакините са най-сърдечните хора, които познавам. Баба Латинка е най-усмихнатата жена на света, а мекичките, които меси са прочути в "цял свят". По въпроса за мебелите и удобствата мога да кажа, че те са съчетание от модерност и уют. Нищо няма да ви липсва - хора убедете се сами, Триград е най-вълшебното място, а Вила "Радост" е най-добрия избор.
Петрови
9 September 2011, 20:06:40

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Не бяхме доволни от обслужването. Цените бяха доста надути. Баба Латинка я чухме как ни коментира зад гърба. Седяхме на беседката отвън и умряхме от студ. В къщата има само две бани и обзавеждането е старо. После разбрахме от наши приятели, че в селото има къщи със собствени бани и много повече удобства. Не бих отишла отново. Домакините стояха през цялото време с нас и непрекъснато ни разпитваха.
Галя
29 December 2010, 13:46:33

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Не може да се опише - отидете там. Сем. Хаджийски, благодаря ви! Пожелавам ви много здраве и винаги така да ни посрещате!
Мила и Жоро
18 November 2010, 14:12:46

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Освен, че сме съгласни и споделяме всичко казано от другите, за нас това са прекрасни топли хора в едно от най-красивите места, на които сме били. Зареждат те с радост и положителна енергия за месеци напред :)
Ради и Дени
9 July 2010, 14:32:25

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Невероятни хора - леля Латинка и Мастичката и Митко и Невена. Всички са чудесни - карат те да се чувстваш като принц. Атмосферата при тях е неописуема. Да са ни живи и здрави пак да ни посрещат.
Тодор и Снежа
11 October 2009, 19:32:19

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Посещавали сме вила Радост два пъти, като първият толкова ни очароваха Родопите, че на втория решихме да сключим брак в Триград. Ако домакините са ви разказвали за младоженците, да знаете, че сме ние ;) Не бихме заменили уюта на вила Радост за нищо на света. Домакините са страхотни хора, а госбите на баба Латинка и до днес ни карат да си облизваме пръстите, щом се сетим за нея
Благойка
27 September 2009, 21:08:25

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Къща за гости "Радост" ни беше препоръчана от наш приятел ,който беше очарован от гостоприемството на домакините. Дълго време се канехме да посетим прочутия Триград, Ягодинската пещера и Дяволското гърло. В Интернет имаше много предложения, къде да отседнеш в Триград, но решихме да се доверим на препоръчаното и разбира се останахме много доволни. Не очаквайте лукса на хотелите, а една приятна обстановка. Всичко беше чистичко и подредено, а домакините са толкова внимателни и любвеобвилни, че ни се прииска да останем завинаги при тях. Страхотните родопски гозби и отношението им е това, което и където никъде другаде няма да получиш дори да си в хотел с 6 звезди. Благодарим Ви за гостоприемството, с удоволствие пак ще дойдем при Вас - сем. Хаджийски.
Димитър
12 July 2009, 23:36:35

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Селски туризъм, тип - при баба на село.
Баба Латинка е това, което запомнихме всички. Страхотни манджи, супер отношение, чисто и приятно. Научи имената на всички за 1 ден и все едно й бяхме внуци.
Вальо и Ели
30 March 2009, 23:40:39

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Обиколили сме много места в страната ни. Определено може да се каже, че като гостоприемство в Родопа планина, не бихте почувствали такова никъде другаде! А като гостоприемството във вила "Радост" в с.Триград, не бихте могли да усетите и в Родопа! Със своята сърдечност домакините - Емил, Невена, дядо Веско, баба Латинка, малките - Радост и Кристиян ще ви накарат за минути да се почувствате като сред най-добрите си приятели и освен комфорта, който ще ви осигурят, богатите им познания за планината изобщо, за Родопа планина, за местните обичаи и историята на този край ще ви обогатят за броените дни. Емил, като добър познавач на панината, ще ви разкрие бисерите на тази част от Родопите - пещерите "Дяволското гърло", "Харамийската пещера" (в достъпите до която и чието облагородяване сам е участвал), "Ягодинската пещера", Триградското и Ягодинското ждрела, ще ви покаже изключително живописни места до с. Водни пад. Дядо Веско ще ви преведе през вековните борови гори до сами южната ни граница, ще ви научи как да разпознавате горските гъби, как да се ориентирате в планината. И когато се завърнете уморени от чистия родопски въздух и богатите впечатления, ще бъдете посрещнати с животворния мурсалски чай, а Невена и баба Латинка ще ви нагостят с типичните и незабравими Триградски ястия. Но и там, за жалост, като навсякъде в прекрасната ни страна, загрижеността за хората от страна на държавата не е нещото, което се набива на очи!
Share your impressions of Villa Radost, Trigrad
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2020 namerihotel.com. All rights reserved.