home page contact us add accommodation terms of use
Hotel Jupiter, Balchik
name:Hotel Jupiter|stars:3|website:1|category:1
Hotel Jupiter
Hotel Jupiter 
1a Primorska Street, Balchik
+359 579 76470, +359 579 72697
visit website
Милена Петрова
27 July 2011, 15:23:10

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Имахме резервация за този хотел за 23 и 24 юли. 2011 г. При пристигането си останахме ужасно разочаровани, че хотела няма почти нищо общо с това, което се описва в интернет. Второто ни разочарование беше, когато разбрахме, че апартамента, който бяхме резервирали е даден на румънско семейство /явно бяха платили повече/, като никой не си беше направил труда да ни уведоми за тази промяна, въпреки че имаха телефона ни за връзка. Явно за управата на хотела няма никакво значение това, че ние сме пропътували доста километри и че са ни провалили планувания уикенд. Не препоръчвам на никого да почива в този хотел.
Люси
12 August 2010, 19:12:16

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Три дена не смениха хавлиите, коментар от персонала - било нормално за 3 звезди, при положение, че срещу хотела има пералня, нямало чисти кърпи. Закуската е кифла с мармалад и баничка за 20 стотинки. Хора, ние сме в 21 век и сме пътували по целия свят, на никой не препоръчвам да спи в такава обстановка и да пълни гушата на алчни псевдо хотелиери!
Петър Георгиев
15 June 2010, 21:09:03

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Посетих хотел "Юпитер" миналото лято (2009 г.) и останах разочарован от всичко - някакви строежи в двора на хотела, блъскане, тракане безспир! Да не споменавам, че закуската се "сервира" в ресторант на 700 метра от самия хотел, вместо 200, както са написали...
Весела Ценева
3 July 2009, 16:25:32

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Хотелът е на тиха улица на 10 минути от малък плаж с около 30 чадъра.
Семейството ми и аз посетихме хотела през втората половина на Юни 2009 г. Мисля, че бяхме единствените гости за този период. Преди това бях провела поне 4 телефонни разговора по доуговаряне на резервацията, но никой не сметна за нужно да ни осведоми, че басейнът е в ремонт, че са разширили хотела /празното пространство, което се вижда на някои от снимките до басейна е вече застроено/, новата сграда не беше довършена - по цял ден се чукаше, тракаше и флекса работеше на пълни обороти дори между 2 и 4 часа. Стаите са умопомрачаващо малки, бяхме на четвъртия етаж и източвахме топлта вода по 5 минути, вратата на банята се затваряше с трясък, по никакъв друг начин. Също така според мен е правилно като се пише, че е включена закуска да се спомене, че е в ресторант на 500 м от хотела. За да съм коректна ще спомена, че собственика ни предложи бонус 2 дни по-късно през лятото, но по-добре да ни беше върнал пари, тъй като беше ясно, че няма как да се възползваме: знаеше, че живеем в София (за 2 дни кой ще бие път) а и тогава бях бременна в края на 6-я месец, надали ще препътувам България в 8-я месец.
Красимир Петров
1 September 2008, 13:11:47

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Въпросният хотел просто незнам как да Ви го опиша, на рецепцията работи 70 годишен дядо, а през деня циганка, сервиза е 0, а стаите не се почистват всеки ден. Паркинга е спорен, няма места, а на сутринта ви заявяват, че закуската не е в хотела а на петстотин метра от него. Само не разбрах, къде им е Спа центъра и собствения плаж.
Share your impressions of Hotel Jupiter, Balchik
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2020 namerihotel.com. All rights reserved.