home page contact us add accommodation terms of use
Guest House Drumevi, Tryavna
name:Guest House Drumevi|stars:0|website:0|category:7
Guest House Drumevi
Guest House Drumevi 
12 Vasil Levski Street, Tryavna
+359 677 2050, +359 889 083615
Анна Янчева
11 July 2017, 21:57:03

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
В механата към къщата се предлага печено пиле на грил. Пилето беше вкусно и топло, защото сами видяхме, че се пече на място.
Преди една семдица бях на почивка в Трявна в къща за гости "Друмеви" със семейството ми. Останах с много добри впечатления от посрещането и 7 днeвният ми престой. Чистотата на стаята и банята, в които бяхме настанени, бяха в добро хигиенно състояние. С много добро впечатление останахме от хазаите, които всяка сутрин ни предлагаха кафе. Когато ги попитахме къде наблизо има хранителен магазин, хазайката учтиво ни упъти. Доволни сме от престоя си и с удоволствие ще посетим къщата отново другото лято.
Милен Добрев
8 May 2016, 20:37:57

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Посетихме къщата за Гергьовден - две семейства с две деца. Впечатленията ни са страхотни! Къщата е разположена на тихо място на десетина метра от чудесна гора. Условията са достатъчни за пълен релакс на улегнали хора. Времето вън беше хладно за месеца, но вътре парното работеше денонощно. Хазаите са възрастни, но ненатрапващи се и сърдечни хора... Присъствието им се усещаше единствено сутрин, когато ни канеха на кафе и закуска, невлизащи в цената на предварителната договорка. Описанието на цена, условия и качество на услугата напълно съответстваха на обявеното в нета.
Анета Робова
3 January 2015, 18:04:13

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Бяхме за новогодишните празници 2014-2015. Отидохме там, но бяхме розачоровани. Една беше офертата, а като влязохме - съвсем друго видяхме. Беше много студено, парното беше спряно вечерта към 8 часа - умряхме от студ, но не беше само това. Бяха ни откраднати домашната ракия, течния шоколад, киселото мляко и някои мезета. Много лошо отношение. Мисля си, че собствениците нямат право да влизат при почиващите и да им вземат от продуктите и да лъжат за парното и други работи. Повече няма да ида там и няма да го препоръчам на други хора. Не ми хареса.
Криса
9 December 2012, 21:03:12

atmosphere:
comfort:
location:
value for money:
Собственикът е некоректен. В сайта е обявил една цена, а когато пристигнахме ни каза, че трябва да доплащаме по 4 лв на ден за ток, вода, барбекю и туристическа такса. Когато го попитахме защо не го пише в офертата или поне да ни беше казал като звъннахме да резервираме, той отговори, че цената се оскъпявала и отблъсквала туристите. Жена му чистеше всяка сутрин общото помещение, където се събирахме и последния ден ни липсваше част от храната и алкохола. Не очаквах, че ще пипат чуждите вещи, но факт!!!!! И не стига, че си платихме допълнително, ами втората вечер нямаше топла вода, а през двата дена беше ужасно студено -"парното имало повреда", но ние си платихме и за парно. Нямаше доволни от нашата група - некоректна работа. Никога повече не бих стъпала там и на никой не бих я препоръчала.
Share your impressions of Guest House Drumevi, Tryavna
Rules for posting a user review:

- please observe the good manners and use appropriate wording
- the information you share must be related only to an accommodation property you have stayed
- be unbiased in your judgement
- please try to be as informative as possible and give reasons for your opinion


Once posted, your user review will be read by thousands of internet users. User reviews violating the rules above will not be posted!
General information
Name *
Traveller *
Evaluate the accommodation by the following criteria
Atmosphere *
Comfort *
Location *
Value for money *
Share your impressions of the accommodation
General information about the accommodation - situation, services offered, types of tourism it is suitable for, interesting facts, history, etc. If you think it is not necessary to share such information, pelase leave the field blank.
Share everything that has left you with positive impressions during your stay at the accommodation as well as everything worth for recommending to other guests. If you didn't have positive impressions or experiences, please leave this field blank.
Share your negative impressions from your stay at the accommodation. Describe the things you see as drawbacks and that need to be improved in the near future. If you haven't had negative experiences, please leave this field blank.

 * Enter the text shown on the image in reverse order
 
© 2020 namerihotel.com. All rights reserved.